SM-AVSLUTNING, TOMELILLA!

heey babes!

ska ta & uppdatera helgen lite grundligare. blir ett långt inlägg!

vi börjar med:

fredag: vi åkte runt 15-tiden skulle jag tippa på, och vi åkte mot skåne, där vi skulle vara hela helgen. vi kom dit & jag, toni & papa åkte direkt bort med hojjarna & besiktigade, så det va klart. sen gick jag & toni in i bussen och kollade på idol, övriga satt i husvagnen. efter det så blev det lite prat, sen läggdags - för toni som skulle upp & köra. jag gick istället runt, pratade med evelina och några andra jag stötte på ute i regnet (;
sen gick jag in & la mig efter långa pratstunder i regnet. klockan va rätt mycket, runt 00 så jag kände att det blev lite tungt att gå upp morgonen efter, nämligen:

lördag: men med tanke på vad lördagen skulle bjuda på, så hade jag lättare att stiga upp. hade ställt klockan på 06,45 för att jag skulle hinna upp, klä på mig & ut & kolla på träningen, men jag kom inte upp så snabbt, och sen bestämde jag mig för att gå & ta en dusch istället medans varmvattnet fanns kvar. lite riskabelt att stå där i duschen, man kunde bara ta ett litet steg åt ena hållet, så hade man sett hela ladies-duschen liksom. inget draperi eller något, och precis där toaletterna va, så det va ett himla spring. men varmvattnet var redan på gränsen till slut redan så tidigt, så det gick snabbt. efter det blev det tillbaka & dra på lite smink. sen ut i regnet, kittad med gummistövlar som vart min bästa vän hela helgen typ.

vi börjar väl med heat 1 i mx2-klassen där toni kör. hyfsat bra med i starten & sen va han väl som bäst runt 5:e platsen, men sen trillar han bara neråt, och rätt som det är så är han borta. speakern sa något om att någon slått runt på andra sidan av banan, så jag skyndade mig dit, papa kom efter. men det va ingen skada skedd på toni, bara på hojjen, kopplingen hade gått sönder, så han fick bryta det heatet.

heat 2 i mx-2klassen: jag va med & skulle ta en skitsnygg startbild, när jag ser toni stå kvar på grinden, då han hade fastnat i grinden. han va totalt sist alltså 36 typ, så han började köra upp sig. jag började bli uttråkad när det inte gick så bra, så jag ställde mig vid papa, och rätt som det va, så hojtar han till. då slog toni famlänges och kraschade. arg som en jag vet inte vad, så fick han tillslut igång hojjen och kom in till oss i bandepån. han bara gick & lämnade hojjen till pappa. även denna gång klarade han sig utan skador, bara hjälmen som gick sönder, men det är ju inte så viktigt.

det va det de, och på SM-finalen så bröt han båda heaten, och blev alltså helt utan poäng, vilket innebar att han trillade ner i den totala tabellen till en 12:e plats. förra året blev han 10:a, men iår har det vart ett struligt år.

däremot så hade vi inte bara otur i "familjen" elin tog starten i första sitt heat, i mx-girls klassen, och slutade 2:a , i andra heatet ledde hon stort, men sedan gick sandra om, och hon slutade 2:a , men även efter 1:a heatet hade hon sitt SM-GULD säkrat! Grattis igen Elin ! för 3:e gången fick hon guldet, och hade lackat en häftig hjälm.

nu återstog bara det jag tyckte bästa med helgen - banketten! jag kände mig laddad, trots att det hade vart dåliga heat under dagen, och vädret va regnigt hela helgen. så jag började fixa iordning mig, och fick inte många bilder från sjäva banketten, utan bara innan. hade inte tid att vara fotograf mitt i allt. så vi åkte i antes buss in till Tingvalla som stället hette, ett stort ställe. sen fick vi välkomstdrinkar & gick runt & minglade lite innan vi fick sätta oss. tillslut fick vi gå till våra bord, och jag är rätt nöjd med min plats (; förutom att man inte såg scenen & hörde inget, men det fanns annat att se på (:  hade mina bordspolare, magnus, hana & toni. satt & pratade lite, gick runt och pratade med dom andra, sen middag. hade riktigt trevligt faktiskt, men sen skulle vi åka hem så tidigt, för att toni skulle upp & tävla nästa dag igen. så straxt innan 23 lämnade vi placet och började gå hemåt i mina klackar, mindre skönt.
men tillslut va vi på crossbanan igen. hade sån ångest, dels för att jag inte sa hejdå till alla, och sen för att jag inte stannade längre, dansade och så, hade vart hur kul som helst säkert. men nu blev det inte så, så jag ska inte deppa över det. somnade väl vid 01, hade så mycket att tänka på.

men jag ska ändå vara glad att jag åkte dit, tänk om jag inte ens hade vart där. se det positivt tina, även om det sitter långt inne.

ska ta & uppdatera dagen med,
söndag: fick dra mig upp tidigt, sen åkte jag, elin, toni, mama & papa till sösdala för att köra div.1. det började bra, då toni vann första heatet, men sen låg han 2:a när han kraschade & fick bryta, eftersom han slog i svanskotan igen. så denna helgen bröt han 3 av 4 heat, oturshelg med andra ord, och otursdag för mig idag.
men jag & elin hade trevligt ändå, lite girlstalking i husvagnen, och lite planering som iofs inte gick som vi ville.

sluta tänk nu tina!

bjuder på några bilder, jag ser helt miff ut, i know.

                  

1. Elin som tagit hem SM-guldet !
2. Elin´s guldhjälm
3. Toni på startgrinden, heat 1
4. Ante, Jag & Toni innan banketten
5. Toni 2:a, i sösdala. # 26

nu ska jag kila & sova, hörs imorron.

pusstjabba / en deppig tina





Tears in heaven

och det blir ett snabbisinlägg nu, för jag måste packa upp & fixa. men jag är väl nöjd med helgen sammanfattat.
det va vissa saker ja ville ha ändrat på, men gjort är gjort, och jag kan inte sitta här & klaga som vanligt.

måste packa upp nu, ni ska få en fetuppdatering senare, eller imorron.

trodde det va mer än så,

pusstjabba / tina


Stop thinking

tjabba!

blir ett snabbt inlägg nu, men måste va säker på att jag hinner, så jag börjar:

dagen började med att jag började jobba 07,30 men idag fick jag skjuts av papi in, och tur va väl det, eftersom det bara va 5 grader ute, och då hade det inte vart alltför skönt att sitta på moppen.

va ganska lugnt på jobbet, men dagen rullade på & jag skulle ju sluta redan vid kvart i tolv, för att hinna hem. så papi kom då & vi åkte hem, stannade på shell med och köpte en tidning som jag glömde köpa på jobbet. nu har jag packat för fulla muggar & är i stort sett klar, lite kvar. sen åt vi nyss, nu ska jag bara slänga på mig ett par jeans & tights under, vi ska ju till skåne, där äre väl svinkallt & blåser som tusan.

träffade lisa på stan igår med, hur länge sen som helst, vi får ta & träffas någon dag. sånt sammanträffande att vi skulle åka till tomelilla just denna helgen, och så träffar jag lisa. vi har ett minne där, hon va med där för ett par år sen, haha. men det kan jag berätta när jag kommer hem.

har allt klart nu & så blir det att gå på banketten imorron, jo, jag kanske ska berätta vad helgen innebär förresten.

det är SM-FINAL i Tomelilla, i skåne & det är alltid en bankett varje år, på SM-avslutningen, men jag har aldrig gått innan, fastän jag velat men det har aldrig blivit av. så iår är planen att gå, efter många om & men, men jag tror det kommer blir kul faktiskt. så vi åker ikväll, tävlingen är imorron & sen banketten är på kvällen, och sen åker vi tillbaka till crossbanan i tomellilla igen, sover där & drar vidare till sösdala (som &så ligger i skåne) på söndagmorgonen för att köra div. 1 tror jag det va. ser verkligen fram emot helgen, så hoppas den kan bli lyckad (:

och, jag har fortfarande inte fått min telefon, har lånetelefonen fortfarande, men den funkar väl. ring & prova vettja ;)
nu måste jag kila & fixa det sista, och läsa mitt astro, haha.

ha en underbar helg, det tänker iaf jag ha!

pusstjabba / tina

You´re out

kan det va så svårt att förstå? skitsamma.

heej förresten!

ställde klockan redan vid halv 8 idag, så gick bort & solade vid 8, lite färg fick jag allt, men det behövs mer! ska kanske ta en till ikväll.

dagen är rättså fullpackad kan jag säga, in, jobba, köpa kofta, dansa, till make up store, hem, äta, PACKA, idol, sova. ni ser själva, inte en chans att jag hinner allt det, så nu får jag allt börja priorotera.

ska in & jobba snart, men åker om 10 min.
satt precis & tänkte lite , säg när man inte gör det! , men så kom jag på att det är den 27:e idag, och det innebär att det är 8 månader tills min födelsedag (; tiden går snabbt, tyckte det va igår jag fyllde år.

kanske skulle bjuda på en bild? okej då. hade inga roliga bilder alls, men tog iaf en.

image40

pusstjabba / tina

På tiden

tillbaka igen !

ja, håller fortfarande kvar vid min idol, daniel! heeeelt otroigt bra va han ju idag, tummen upp för daniel :)

dagen, eller morgonen är ett bättre ord, började med att alarmet gick vid 04,56, fick aningen sovmorgon. men fanns inga val, mina ögon va som två streck, men det va bara att pallra sig upp & dra på ett par mjukisar, lite smink kletade jag på, och sen tog jag ett äpple. sen fick jag lite bråttom, drog ut moppen & körde iväg. grannarna måste trott att dahl´s hade inbrottstjuvar, jag har då aldrig åkt moppe vid 05,30 innan, och kommer nog aldrig mer göra. va kolsvart ute, men jag tog mig in till jobbet. klockan va då straxt innan 06,00 och det va bara in & byta kläder, sen baka. det va väl helt ok, förutom att jag inte fick många timmars sömn för att gå upp så tidigt, la mig vid 23.
när vi bakat klart efter några timmar blev det lite lugnare & framåt 10 kunde vi äta frukost, nybakta frallor. sen fick jag lägga upp bak nästa dag, det är det jobbigaste jobbet där tror jag. man måse nämligen in i den stora frysen där det är 26 minusgrader, sen ut med bullar, in i frysen och hämta & lämna...
men lena hjälpte mig, så det va inte så farligt.

när jag slutade vid 12 så ringde jag mami & bestämde träff med henne på mackmakeriet. där jag åt & hon drack kaffe. blev ju bjuden på maten med, brabra.
efter det jobbade hon vidare, och jag gick och shoppade. hittade ett & annat, och precis vad jag behövde outfit för helgen, som nu är klar, bara en sak som fattas- en kofta.

detta köptes:
¤ svart lång t-shirt, gina
¤ svarta pumps, din sko
¤ svart bh, hm
¤ dagkräm, garnier
¤ rött lackskärp, lindex
¤ röd portmonnä, hm
¤ brun ögonskugga, make up store

blev lite stuffs, det första jag gjorde när jag kom in va att kolla mitt saldo på kontot. det va med glädje jag gick vidare, och insåg att jag hade råd med att shoppa idag.  några saker till ska inhandlas, en svart kofta, ett läppglans, en mössa & ett par vantar.

imorron äre dans med! jobbar ju till 16, därefter blir det en snabbis på stan för att köpa koftan. sen bort till dansen & direkt efter ner till stan igen, för samma tid som dansen slutar, vid 19 så börjar make up store´s klubbkväll, fick inbjudan idag när jag handlade, så jag ska in & köpa ett läppglans. sen hem, duscha & fixa, därefter sova.
gillar verkligen den affären (:
nu kom jag på att jag har ett presentkort på sköna jag med, för 500;- får jag inte glömma att använda någon gång.

nu ska jag kolla på daniel ytterliggare än gång, har spolat tillbaka som man kan göra med den boxern, gillar jag verkligen. sen kan man spela in program så det sparas på boxern med, gillar jag!

efter det måste jag verkligen packa till helgen, kom på att jag inte kommer hinna det någon annan dag än idag, så dags nu att komma på tina!

bäst jag sticker nu då !
pusss / tina

Best ever

DANIEL är ju bara så bäst !

helt klart bäst hittils på alla gånger, det han sjöng idag.
ringer & röstar nu...

... haha, han "pratade " ju själv !

ska kolla vidare nu, uppdaterar senare.

love / tina

" .. men du har ju extensions.. " haha

här är tina, mitt i idoltittandet (;

alla har ju nya frisyrer idag med! men änsålänge tycker jag dom är bra, hon gathania eller vad hon heter, hon blev skitfin i håret, sen va det lite kul det hon sa till carolina, haha.
" vi är skånska, vi är lite galna, vi är korthåriga. "
" ja, men jag är ju långhårig "
"  men du har ju extensions "
" va du tvungen att säga det? "

haha, lite bra sagt.

nu ska jag packa inför helgen, mycket som ska fixas. sen ska jag sova, börjar ju tidigt imorron. efter att jag slutat hade jag tänkt att gå på stan, får väl se vart det slutar ;)

pusstjabba / tina


I could´nt stop it

heeeeey!

allt prima? äre iaf med mig.

jobbet idag har faktiskt vart kul med, tro det eller ej, men så äre faktiskt. igår beställde jag tobak för extremt hög summa, och idag har jag beställt arlasaker. så lite nya saker är det iaf, men mest det gamla vanliga.

imorron börjar jag 06,00 vilket innebär att klockan ska ställas på 04,50 sen måste jag moppa mig in vid halv. shit pommes alltså, kommer ju aldrig komma upp vid den tiden. så efter idol ska jag sova !

imorse va jag skapligt stressad med, hade typ ingen bensin i moppen, men chansade & det gick. läste tidningen med innan jag åkte, det va ju ett reportage om daniel ( han ville ju inte kalla sig danny k ), men iaf, jag började gråta när jag läste det. kunde inte hjälpa det, men det va så fint liksom. läs själva :)

nu ska jag kolla på film, " Freedom Writers " , någon ny film som jag snodde med mig idag, som kommer ut imorron.

pusstjabba / tina


I see you

god kväll!

sitter just nu och har precis ätit bröd & kolabulle, och tittar på idol, som dom fick spela in åt mig, eftersom jag jobbade till 22.

dagen började med, eller det vet ni redan förresten. jag åkte till jannike iaf, va där och tjatade på som vanligt, sen fick jag en idé att vi skulle gå & köpa fika, jag är fikagrisen no.1 , men jag fick min vilja igenom utan större problem, jannike va lika sugen hon ! köpte ballerina, muffins & cider, sen snabbt hem & käka. sen fick jag typ springa ut till moppen & köra på fullgas hem. kom hem tio minuter senare, men hann ändå. skulle bara äta & fixa matlåda, sen skjutsade mami in mig till jobbet. idag va det faktiskt kul! jag som alltid klagar annars, men det va kul att va med & stänga, slutade då vid 22 & sen stog en väktare & väntade på oss utanför dörren, kollade på oss tills vi satt oss i bilen, sen åkte han efter ut från macken. sån säkerhetsgrej, så man ska känna sig säker när man går hem, bra tycker jag. lena, min chef, va så snäll & skjutsade hem mig.

jo juste, gissa vem som trampade in idag, om inte självaste stefan! han envisades med att ta ett kort på mig, och var beredda, jag blev inte bra, as usual.

imorron börjar jag vid tio, så kanske, kanske ett inlägg innan det, får se.

nej, nu ska daniel sjunga, så nu kan jag inte tjöta här mer,

pusstjabba / tina


News

tjabba!

jag som skulle gå upp tidigt och fixa en massa kom istället upp vid 11.
men hade ju lovat att lägga upp lite bilder idag, så gör det nu innan jag åker till jannike.

klippte luggen lite innan med, hade ju planer på hellugg, men klippte bara till sneluggen lite, så får vi se sen. det är inte så stor skillnad, men men.

       

från tidningen då ;D & sen en outfitbild. nu tänker väl ni, inte hon &så! men saken är den, att jag tycker det är skitkul att kolla på andras outfits, så då kan jag lika gärna göra en egen med. så jag snodde mami´s kamera,

¤ rosa linne, hm
¤ rosa t-shirt, redbutton7,  www.rb7.com
¤ svarta jeans, replay, JC
¤ rosa benvärmare, hm
¤ svarta stövlar, wedins

nu ska jag till jannike !

pusstja / tina


Äntligen..

.. är städningen klar!

har inte orkat städa nu när jag har vart "sjuk" och då blir det att man bara slänger mer & mer saker, så tillslut orkar man inte ta tag i det. men nu gjorde jag det iaf. känns iaf skönt att jag har gjort en sak på min långa lista.

kul med att mamma kom hem nyss, med borås-tidningen. där va jag med, på förstasidan , haha! kanske att jag ska ta ett kort på den imon? let´s se.
toni har lånat min kamera nu, så blire bilder så får jag väl sno mami´s. lite jobbigt att åka ända till uddevalla för att hämta min liksom, men snäll som jag är, lånar jag ut den hela veckan. får den lagom till helgen, när det är SM-final i Tomellilla, skåne. där ska jag peppra bilder är min tanke iaf.
planerna är inte riktigt satta än, men jag jobbar på det.
 
den veckan som kommer nu ska jag va på mitt jobb, eftersom jag inte hittade något annat & det krisade sig lite. känns inte så lockande, och jag vill ju ha lön, måste kolla upp det imon, men nu finns ingen utväg iaf, får väl göra de bästa av det. men jag börjar inte förräns kl. 16 imorron, till stängning kl. 22 så innan det ska jag troligtvis träffa jannike, längesen nu! för hon va ledig imorron, inte helt fel.

skulle klippt till luggen lite innan, men tar det imorronbitti.

ska sova bort min sjukdom nu, haha vad lamt det lät.

pusssnatti / tina

Vilka tider !

hahahahahah,

satt precis och pratade i telefon med lina, min kusin från dalarna.

hon hade hittat en massa gamla brev från mig, helt sjukt roliga! jag hade skrivit typ hundra gånger att jag tycke vi va dåliga på att skicka.
i något stog det typ: " hej lina! jag tycker vi är dåliga på att skicka brev till varandra nu, tycker vi borde skicka lite oftare, typ 3-4 gånger i månaden (typ) det är vad jag tycker iallafall. och om du har glömt min postadress så är den .... snälla skriv tillbaka, men du behöver ej skriva tillbaka. kram Tina D. " hahahah.
sen i ett annat så stog det typ: "hejsan! jag tycker vi är dåliga på att skicka brev till varandra. när fyller du år? jag fyller år den 27 maj (snart) och jag tänkte att vi kan börja att skicka med en present i varje brev, alltså det behöver inte va något stort, förutom när du/jag fyller år, då kan man slå in det och skicka en kartong. jag önskar mig.. <räknade upp asmånga saker>... kram tina din kusin. " snacka om att be om presenter ! sen i ett annat berättade jag att jag hade fått fiskar & vad dom hette och frågade typ " hej lina, kommer du ihåg mig? " herregud vi är kusiner. och en massa mer. skrattade så mycket så att jag blev tårögd. ska leta upp dom lina har skickat till mig någon dag.

saknar dig lina!
gammal bild, men jag gillar dig lika mycket ändå (: + att jag bytte bild.

image37

återkommer senare, ska fortsätta städningen nu.

puss / tina

What kind of love is this?

tjabba !

gårdagen blev över mina förväntningar, rolig. och jag mådde mycket bättre efter dunderpillrerna.
började med att evelina kom hit, fixade iordning mig & sen moppade vi oss mot hovslätt. sprang in på konsum, sen gick vi över till santorin och tog en pizza. efter det åkte vi vidare in mot stan där vi skulle träffa myntti & co. för att kolla på streetrace, men det verkade inte bli något, så jag och evelina åkte till sörgården istället, där det va fest. vi hade inte tänkt att åka dit, så hade inte alls kläder för det, men shit the same. stannade till halv ett typ, sen åkte vi hem till mig & sov här. riktigt kul kväll :)

dagen är inte riktigt planerad, funderar på om jag ska dra in till a6 en sväng, eller om jag kanske ska göra lite nytta här hemma? får väl se hur det blir.

dessutom hoppade jag ju crossen denna helgen, jag som alltid är med. men kände att det skulle blivit lite för mycket, och jag hade ju kul härhemma, så det ångrar jag inte. laget vann iaf igår i landskrona :) idag vet jag inte hur det har gått än.

ska nog ta & ladda upp alla mina kamerabilder, toni ska låna min kamera hela veckan, så det är väl bäst att ta bilderna kanske.

hörs senare ,
pusstja / tina

No no,

jag får inte vara sjuk, jag är aldrig annars sjuk, typ feber en gång om året, och just denna helgen som jag & evelina hade massa planer, så går jag & blir sjuk, är det inte typiskt? kanske inte är meningen att jag ska åka nånstans.
men gårdagen blev lyckad ändå, va bara senare när vi va dyngsura efter vi hyrt filmen som jag kände mig febrig.
nej, nu ska jag inte sitta här och berätta hur bra / dåligt jag mår, hur intressan är det liksom?
får gå på dunderpiller ikväll, så kanske det blir bättre.

skulle ju behöva åka in till jobbet med, och kolla upp om jag får lön nästa vecka, annars vill jag inte va där.
men det tar vi i n t e idag iaf.

har precis tagit mig ett varmt bad nu, i några timmar, så mina händer är som russin.

kanske ska peppra lite kort ikväll? ;) återstår att se.

hörs sen,
pusstja / tina


I just can´t do it

god morgon (;

allt toppen`? själv så känner jag mig lite sjuk igen, vill inte bli sjuk nu, jag som aldrig är sjuk annars, inte just nu bara.

fredag : va utanför " stuk " redan vid 9 för att vi skulle äta frukost, jag, rut, helena och kevin. kevin fyllde år, så rut skulle överraska med lite finare frukost än fiket jämte, så vi fick gå & äta på grand hotel, skitfint!
sen vid 10 öppnade vi butiken & började jobba. jobbade till 14, eftersom toni skulle komma 14,15 och hämta mig, sen åka hem till jönne. så när klockan är två säger rut: " eftersom du har vart så duktig så tänkte vi att du skulle få välja ett par jeans ", så söta dom är! fick välja vilka jag ville, men va ganska så stressad att prova, jag hade en kvart på mig och då skulle jag prova ut ett par jeans & va hemma på den kvarten. klockan blev halv, och sprenag och ringde toni som redan hade ringt. han va i uddevalla, för han hade kört punktering, vilken timeing alltså! så jag behövde inte stressa. ville haft ett par fornarinajeans, men dom fanns inte  min size, så det fick bli ett par nudie. hann med en sväng på stan med, blev 2 par öronhängen & 3 armband. är supernöjd med veckan i borås.

men ändå skönt att komma hem. pratade med toni på vägen hem med, snällt av dig att ge mig lite tips, förstår hur du menar. ♥
evelina kom straxt efter jag kom hem, och vi kittade till oss lite, sen drog vi oss ner mot myntti och co där vi va ett gäng. kollade på film & så, trevligt.
kvällen är inte riktigt planerad än, får se vad evelina har för planer ;)

nu ska vi fika ,

pusstja / tina


Sista borås-inlägget

god morgon!

jag mår faktiskt bra idag, men har fortfarande ont i halsen. jag lever. men ska nog hoppa att ta dunderpillrerna idag, bäst så.

packade lite igårkväll, sen la jag mig. gick upp ganska tidigt idag och skulle packa det sista, men jag är inte klar än.. tog mig en macka iaf, men om dom ska äta frukost där får jag väl iaf ta lite.

nu måste jag springa till jobbet, hörs senare ;)

pusstja / tina


As usual

oplanerade tina är i farten. imorron ska jag va på jobbet redan vid 9 för att äta fredagsfrukost med personalen! jobbar sen till två, kunde sluta tidigare, så att jag kan åka med brorsan hem. så då kommer jag troligtvis inte ha någon lunch, och jag som hade tänkt bjuda på fika.. men jag ska iaf sluta vid två, sen kommer toni kvart över och då ska jag ha hunnit hem och va helt klar. mina saker ligger utspridda över hela lägenheten, good luck tina!
och helén sover redan. mamma ringde nyss, vad är det för fel? seriöst, det vet nog ingen vad felet är, bara att det är fel.

dom där febertablettarna va som dunderpiller alltså, nu känns det mycket bättre.

NU är det hög tid att packa. sen sova,

pussnatti / tina

medgång?

blir ännu ett inlägg, lite ambitiöst av mig!

och brorsan kan komma och hämta mig imon, så himla skönt, du är bäst!

sitter& äter kvällsmat nu, och eftersom det bara har vart motgångar &oflyt idag,så kom ännu ett tecken på det, jag skärde mig med kniven när jag skulle skära min fralla. blev en ganska lång skåra, eller hur man säger. men jag lever. sen hittade jag inga kompresser eller plåster heller.

nej nu börjar idol, daniel är ju superbra, go daniel! go go!

ciao / tina

Prao, dag 4

heey!

allt bra? själv mår jag inte riktigt prima. började med att jag gick till jobbet, och sen frös jag som en nakenhund hela dagen, gick tillochmed hem till lägenheten på lunchen och tog på mig två par tights, sen jeansen igen. hade iofs en väldigt tunn kofta, men efter att jag klätt på mig så tänkte jag inte mer på det, utan gick tillbaka till jobbet, där jag börjar frysa som ett as igen. det va hemskt! tur att jag slutade en halvtimma innan stängning, så jag sprang till apoteket och köpte febernedsättande, som jag inte har rört än.

gick till ica & handlade igen, färskpressad apelinjuice och nyponsoppa + lite annat, men med tanke på att det är mycket c-vitaminer i sånt, så planerar jag att bli frisk.

jooo, när jag gick ute på lunch bland affärerna så kommer en tjej fram till mig från borås tidning och frågar om hon får intervjuva mig, javisst svarade jag. och sen tog hon en bild med, hon tyckte nog det va lite kul att jag va från jönköping. så helena ska kolla efter mig i tidningen & skicka med sofie en så att jag får den :)

nu ska jag trycka imig dom där febertabletterna, sen käka. skulle ju bott här själv ikväll, men sofie´s kompis helén skulle visst komma, känns lagom kul nu när jag inte mår så bra, men kan inte göranågot åt det.

imorn åker jag hem, hoppas toni kommer och hämtar mig, annars vet jag inte hur jag ska göra.

puss / tina


Prao, dag 3

heeey!

dagen idag på " jobbet " har vart kul, dom är så snälla ! fick mest packa upp en massa nya kläder, larma dom & sånt, sen fick jag lära en kille som va ny där, trodde han va praktikant, för han va typ i min ålder, men han skulle jobba där, så fick order av rut att lära han larma, eftersom jag va bra på det , haha. när hon ska kolla om han gjort rätt säger han :
- men måste du kolla nu, jag blir ju nervös när ni står här !
så vi fick gå iväg en stund.

det gjorde ju inte saken bättre iaf, för dig. det kan du va lugn för, men för min del däremot kanske.

har hunnit med att prata med jannike, evelina & lina ikväll, tur att jag har er tjejer! ♥

sen ringde mamma innan med, vad är det med er? du kan ju iaf hålla det du lovade, sen ett år tillbaka tillochmed, och sms:et, tror du det va det jag ville höra? nej, för då tänker jag inte ens följa med den helgen, tack så jävla mycket. tänk lite på mig någon gång, aaaaaaaah.

vet ingenting nu, vill bara komma hem till evelina & co. så vi kan ha riktigt kul i helgen.

pussnatti / tina

Prao, dag 2

heey igen.

lika bra att uppdatera dom två senaste dagarna nu med, när jag ändå är i farten..

måndag: pallrade mig upp ur soffan och duschade, sminkade mig lite snabbt, och käkade lite. sen skulle jag gå mot praoplatsen, eftersom jag inte riktigt hittar här i borås, så va jag i hyfsat god tid iaf, men när jag skulle låsa dörren gick det inte, så jag ringde syrran, då hade jag fel nyckel! så hon fick gå hem och låsa, men jag gick mot "jobbet". va några minuter tidig ändå, och i dörren möttes jag av Rut som äger butiken. jättesnäll tjej (:
började med att prata lite, sen fick jag larma en massa, prova lite kläder & packa upp nya kläder.
sen slutade jag vid 18, började vid 10.. gick hemåt, men stannade och handlade lite mat till kvällen.
när jag kom till sofie visade det sig att allt jag hade handlat va fel typ ;D hade köpt någon konstig vegetarisk köttfärs ist för den vi brukar ha, och massa.
sen kom systers kompis helén som också sov här.

tisdag: va i lite mer god tid imorse, och hade rätt nyckel med. så jag kom redan kvart i, rekord ! fick göra typ samma saker idag, men idag jobbade johanna med, så snälla är dom! men dom retar mig för min småländska ,ääh, den bjur jag på. stannade och handlade idag igen, och mötte johanna på ica ! jag handlade lite foodie, sen bestämde jag mig för att överraska syrran med lite mat & efterrätt, so i did.
och hon blev jätteglad (:
kollade på idol & så, och nu kollar vi på "so you think you can dance" ,

planerna för helgen kan blir riktigt lyckade trots allt, eller what do you think evelina?
ska dra mig nu, bilder från helgen kommer när jag kommer hem.

pussssciao / tina

SM Borås

tjabba!

har inte hunnit skriva här, men datorn hos syrran funkar iaf.
började ju med att vi åkte till borås i lördags, slutade med att jag åkte med mamma. åkte aslångt ut i skogen innan vi va framme på crossbanan. sen blev det mest lugnt, sen kräftskiva på kvällen, men där blev vi inte kvar så länge, för det va svinkallt, så jag, toni, elin & ante gick till husvagnen och kollade på tv.. efter ett tag fick jag för mig att gå ut, och sen va jag ute hela kvällen ;)

skulle upp tidigt på söndagen, men jag orkade inte, utan istället sov jag vidare ett tag. missadebåde träningen och kvalet, men det gick bra. toni kvalade in som 3:a .. sen heaten, tjejerna körde först, och elin vann efter lite fight med sandra. sen mx2-heatet. toni va startsnabb & ledde dom första varven, men sen började han trilla ner till 6:a , men godkänt det med. sen i andra heatet för elin så blev hon 2:a, första sm-deltävlingen på hela året som hon inte vann.. men bra ändå (: toni hade inte något flyt i andra heatet, då bakbromsen gick av (?) och han va bland dom sista ut i starten, men va uppe som 11:a, men sen bröt han det heatet eftersom det va snorhalt, speciellt utan bakbroms. men vi va ju i borås, sådet hade väl vart konstigt om det inte regnade..

syster kom ju med, och jag åkte hem med henne hit i borås, till hennes extremt lilla lägenhet ;D

inget mer att berätta nu,
pusss ♥


When i comes to love again,

god morgon!

hinner med ett morgoninlägg innan jag åker iväg. planen är att vi ska åka vid 12, men ni vet hur dahl´s är, synd att säga, men sant. vi är inte dom snabbaste, speciellt inte jag & mamma.
men just denna helgen är det ingen fara, toni & pappa åker med buss & husvagn nu vid 12, mamma tar bilen lite senare idag, och sofie tar bilen imorron, så jag har lite val.

har lovat att åka & köpa godis med, men får väl se om jag hinner med det. jaha, hur känns det inför praon? jag är faktiskt lite nervös, jagmenar, ni stad & jag har inte vart där mer än en gång, men min syster är ju där, så då kan väl inge gå fel? :) hope so!
jag har nu packat för en hel vecka, och det blev en full resväska  + en väska jämte, jag tar alltid med mig för mycket, men man vill ju ha något att välja på ;)

idag är humöret bättre, men jag vet fortfarande inte vad jag vill & tycker. känner mig lite mer motiverad nu än igår iaf, får väl göra det bästa av det. ska bli skönt att komma iväg en vecka iaf, umgås med systeryster :)
läste mitt astro igår, som ni kanske vet så tror jag stenhårt på sånt nuförtiden, haha. det va till det positiva iaf, stog typ : du kommer få nya kontakter och helgen bjuds på massa kyssar.. något sånt stog det, låter ju inte så illa. kan ju inte kolla igen, för det betyder ju otur, haha, fjantas jag är.

mitt dagens atsro: Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Tack som bjuder: Du skall inte alls hålla dig tillbaka, om andra är ute och luftar sin stora givmildhet. Säg tack - ja tack!

ringde iaf till Stuk i borås igår, där jag ska praoa nu den första veckan. har fortfarande inget andra veckan, men lite syons fel också, men mest mitt.  börjar vid 10, brabra.

men tänk, jag är borta en hel vecka, hur ska jag klara mig utan mina kära här hemma? dessutom tror jag inte att systers dator funkar, så isåfall får ni hålla ut en hel vecka innan jag kan skriva igen, men jag kanske kan fixa det, jagmenar, jag måste ju hålla kontakten med er därhemma, tur att telefon finns iaf, några sms skadar inte :)

nu ska jag sminka mig, och ev. lägga upp lite bilder från gårdagen på bdb (
http://tinadahl.bilddagboken.se ) sen får jag se, men vill helst åka med toni.

ha det kanonbra här hemma om vi inte hörs förräns på fredag,
pusslove / tina



Falling like rain

heeey solstrålar!

ja, även att inte vädret är på sin bästa sida, så hoppas jag att ni är de iaf ;D
själv så är jag bättre än vad jag va innan, ibland går det inte stoppa. men jag stör mig fortfarande, dels på en av mina familjemedlemmar, börjar på p slutar på appa, han ska alltid komma och hitta på en massa saker så fort jag sitter vid datorn, det är desstuom min helt egna dator som dom inte betalt en spänn på. så kommer han bakom mig och försöker typ tjuvkolla vad det står, snälla! jag tål det bara inte, utan blir skitarg istället. han är så himla nyfiken, och jag blir bara irreterad.

sen stör jag mig på ytterligare några things. ni tror väl inte jag gör annat än att störa mig på folk, men det gör jag, och det är inte ofta det är så illa som nu. men nu kommer verkligen allt på samma gång.
snälla, hur svårt kan det va att svara? dissar är det enda jag drabbas av just nu.

ska berätta lite om dagen; friluftsdag med kanoting. började med att evelina kom hem till mig, sen gick vi till skolan och jag skulle prata med syon, som jag bestämde med henne igår, men det va kolsvart på hennes rum, och hon skulle komma senare. men vi hann inte vänta, så vi skulle gå tillbaka på eftermiddagen när vi va hemma igen.
trampade istället ner mot bussarna. åkte mot mullsjö/kyrkekvarn, och väl framme är det en mysko gubbe som kommenterar min jacka som va helgrön, han sa: det är ju tur att du syns typ. sen skulle han gå igenom lite, och sen sa han nåt "du i den gröna jackan " haha, varför skulle han snacka om mig för? sen pratade han med mig efter med, men jag struntade i det. jag och evelina kittade till oss med våra regnkläder och stövlar, spände fast en flytväst runt magen och hoppade i kanoten. det gick hyfsat bra, och emellanåt fick vi upp ett riktigt tempo. teamwork alltså!
stannade på en liten ö & fikade, sen tillbaka igen, det spöregnade & då väntade vi mitt i sjön & vi skulle få åka snålskjuts med henry som hade motorbåt, men nej, ännu en diss, haha. så det va bara att paddla. en hel mil paddlade vi, i pisseväder.  sen väl tillbaka så fick vi vänta på bussarna i två timmar, alltså aldrig mer en friluftsdag med den skolan, speciellt inte i ett sånt väder. men de va ganska kul ändå. myntti trillade ju i plurret, haha. och jannike´s telefon craschade, likaså joannas, illa!
men sen äntligen kom bussarna, och dyngsura och kissnödiga åkte vi hem. gick till syon, men hon hade inte vart där på hela dagen, hallå? vad är det här, jag har ingen praoplats andra veckan! och imon åker jag till borås och är där i en vecka. får väl lata hemma.

lägger nog in lite bilder från dagen imorron ;)
dessutom måste jag ju hinna med ett inlägg till innan jag åker.

pussnatti / tina


aaaaaah

och du kan ju bara va tyst. jag hatar dig.

är på surhumör för tillfället, återkommer med ett inlägg senare.

Teamwork !

tjabba.

hoppas allt är bra, förskylningen börjar försvinna, men däremot kommer jag ha en blå tånagel ikväll, haha. efter fotbollen på idrotten, om man inte är så skicklig så skjuter man tåpajjar, som jag då. den är helt öm !
idrotten idag va riktigt kul, alla kämpade typ, och jag trodde jag skulle trilla ihop endel gånger, vilken kondis man har! mitt nya uttryck som jag & evelina säger, teamwork! haha, det användes ett antal gånger på fotbollen ;D

nu ska jag inte sitta här och tjata, nejnej, istället ska jag in till jönköping city med linnea & möta evelina, sen ska vi ta en fika, handla baguetter tills imorron, ( friluftsdag i mulljö, kanoting ) sen ska jag & linnea bort och dansa. har egentligen ingen dans idag, men vi får ha salen ändå, så jag & linnea ska dit, som vanligt när inte mickan är där på lov & sånt, men vi är dom enda ;D

vi hörs ikväll, ha det kanooon!
pussciao / tina

Everything changes

heeey !

hoppas allt är bra?! själv känner jag mig hyfsat bra, lite fundersam bara, men det ska nog hitta sin rätta plats.

dagen började med no, läxprov. det gick faktiskt bra. sen efter det va det engelska, sen svenska, och efter det lunch (?) , sen matte & spanska. fick gå tidigare från spanskan så vi skulle hinna lägga hårstråna på plats till skolfotot. jag tog med mig mitt usb-minne, och fick tre eller fyra skämtbilder. småkorten blev inte bra, dom stora blev inte heller särskilt bra, men dom dög. efter det slutade vi, slapp helen´s lektion med, inte illa inte.

jag och evelina gick ner mot bussarna och satte oss där och väntade en stund. roade oss med att fota oss själva med min mobil, men så helt plötsligt bara dör den. gaaaah, jag blir galen på den telefonen. eftersom den inte gick starta heller, utan bara blinkade och sen dog. evelina´s buss kom, och jag gick hem till mig. mamma kom hem ganska snabbt, och jag berättade om telefonen, och hon skulle allt med mig n och klaga denna gången. min mamma nivet, lina, lisa är väl likadan? :D så vi åkte in till elgiganten för fjärde gången med denna telefonen och skulle lömna in den. han sa att jag kanske skulle få en ny, fast likadan, bra eftersom jag gillar den fortfarande. nu får dom göra något åt det. tur att jag inte fick samma lånetelefon som sist, ett steg bättre, en samsung. den duger iaf.

har knappt pluggat till provet imon, jag som skulle va så duktig, men nejnej som det brukar sluta, vid teven/datorn.

har precis laddat upp bilderna nu, bjuder på en helbild av 9D och en inzoomad på evelinasötan och jag.

image34

image35

dags att öva på provet nu !
love u / tina

I just don´t know

hejsan.

dagen har rullat ganska snabbt, trots att jag mestadels har pluggat & så. men inget har gått in, har fortfarande inte skrivit klart engelskan, och inte ens kollar på vårat läxprov i kemi som vi har tills imon. men eftersom ja ska upp redan vid 06,00 imon så kanske jag får lite tid över.

fastnade istället vid msn en stund. lite konstigt är det allt, jagmenar, det va du som började , nu känns det inte bra, varje gång jag kollar på min telefon och ser att jag fått ett sms tänker jag, tänk om det är från dig. men inte. jag fattar liksom inte riktigt. jag vet inte vad jag vill, vi känner varandra alldeles för dåligt. väntar tills efter helgen, sen lär ni märka vad jag tycker. du läser nog inte detta ändå, men det spelar ingen roll.

pratade lite med myntti på msn, han kom med den brilijanta idén att alla skulle ha bikini på sig på suckfotot, haha. men jag tyckte allt att tjejerna kan ha bikini, och killarna baddräkt? det hade väl vart nåt , hahah.

vi har skolfoto imorron, inte suckfoto, utan vanligt alltså. så har provat ut min outfit för morgondagen, ganska enkel, men lagom. perfekt med det "nya" håret, vilken timeing av min frissa alltså :) sen ska jag ta med usb-minne med, eftersom linn &co sa att vi fick ta skämtbilder, sånt gillar vi!

nu väntar sängen, är supertrött.
pussnatti / tina

Bad things, you know

tjabba!

allt prima? förskylningen hänger i fortfarande för mig del, så jag hoppade gympan idag. hade svenska med, min ansökan jag skrev igår blev iaf godkänd. sen hemkunskap, gjorde inlagd gööka som vi säger i norrahammar, eller inte alla, tur att jag inte tillhör dom ;D haha.
jag va nog den enda som tyckte det va gott, på knäcke va det gott iaf. så jag tog med mig en burk hem. sen biologi, började med att vi kom försent och evelina klagar på att nicki hade hennes sudd, men han satt i klassrummet , hahah. sen skulle jag haft arbetsstuga med carina, kunde ju vart bättre. mendet va visst bara för såna som behövde överdrivet mycket hjälp, vilket inte jag har behovet av riktigt.
 men så vill jag ha på tisdagar, så markus kanske skulle ha oss istället :) men idag slapp jag det, och slutade 14,20 istället för 15,30 ;)
gick och pratade med syon med, och jag har ju fortfarande ingen prao v.39, så om jag inte hittar nåt sätter hon mig på bankeryds församling, hahaha. no way. så jag blev genast stressad att gå hem och leta.

nu ska jag göra mig lite pancakes, sen är det väl idol ikväll, eller?

pusstja / tina


Same same, but different ;)

heeeey fans ;D

hoppas humöret är på topp!? mitt är iaf bra nära! , förskyld & plugg stämmer ner det lite, men jag lever, så jag klagar inte.

idag har det vart en riktigt härlig dag, skulle va skönt att sluta så tidigt varje måndag ..
började med att evelina kom hit imorse som hon brukar, sen gick vi mot fängelset (skolan ser ut som ett, för er som inte vet) upp på lektion med gunnar, sen mitt i kom syv och informerade om praoen , shiiit jag har fortfarande ingen stans att vara v.39.. det löser väl sig, den som lever får se.. sen efter det spanska, pratade mest. sen lunch, efter det gick jag & evelina hem & åt digestivekex för att mätta magarna ytterligare lite. sen tillbaka för att ha bild som va min sista lektion. allt vi gjorde va att skriva en etikett. sen gick jag , så kom mamma och hämtade mig. in mot stan, sen in till frissan och färgade & klippte till håret, blev faktiskt rätt nöjd för en gångs skull. från blondie till brownie , behövdes en förändring.

nu ska jag skriva en ansökan,
glöm inte kika in,  
http://tinadahl.bilddagboken.se :)

love / tina

Crosstävling på G !

god morgon!

måste ju skriva här en snabbis innan jag åker bort till crossbanan.

gårdagen blev rätt bra faktiskt. jag och mami åkte in till a6 och va där en kvart innan dom stängde. på den kvarten gjorde jag åt 1800;- , inte bra för plånboken inte. köpte ett par till stövlar, kanske ville ha dom mer en dom andra, sen ett par jeans. sen hem, så fick vi besök av ante ifrån skåne (: , han kör cross med, så han sov här, eftersom det är på torsvik idag. vi åt och så, sen framåt 23 så moppade jag mig till lovisa. stannade på shell och tankade, där träffade jag på jonna´s old classmates. sen mot taberg.


till saken, missa inte ! det är Sidvagns-SM & Serien, div.1 på HMK idag!! alltså, den crossbanan på torsvik, vid ikeas lager typ. missa inte det! träningen börjar 10,10 så jag ska moppa bort nu.


ses där då ;)
/ tina


Lucky me

god kväll, eller natt kanske man ska säga!

allt prima? själv är jag fortfarande lite krasslig i halsen, men det funkar.
idag va det min turdag, men har något hänt? svar nej. jag tror stenhårt på astro , haha, jag lovar, det är det första jag läser i tidningen (;

dagen har vart ganska blandad, men va i skolan till 14, sen hem, slänga i mig maten och stressa sim bara den fär att hinna in till stan och köpa en klänning. köpte den, en brun med hängslen typ. stötte på linnea på stna så pratade lite med henne, sen åka mot mitt jobb, där det för en gångs skull var väldigt luugnt. sen stannade jag vid konsum i hovslätt på vägen hem för att köpa godis, sen kom myntti utanför konsum. stog och pratade en stund, sen åkte alla skilda vägar. när jag kom innan för ming  dörr kom jag på att jag glömt plånboken & godiset hos  jannike, så jag åkte dit. på vägen ringer myntti som sett mig vid vip, och undrar om dom får följa med, slutade med att vi va: jag, jannike, myntti, kristian, sandra, bernie, toby & benny. kollade på någo komedi, sen pratade mest.
sen åkte jag och myntti (som var sist kvar) till norrahammar igen vid 01,00, trevlivgt (:

nu ska jag soooova,
pussnatti / tina


Go back to start, again

heejsan!

blir en snabbis nu, ska ju nämligen in och daaaaaansa som jag sa igår (;
ska blir riktigt kul, även om jag inte är i 100%ig form just idag, haha.
slutade klockan ett idag, som kunde vart tolv, om inte henry skulle vart så seg. stog och tjatade med han att vi som inte kunde vara med på gympan kunde få gå hem, istället för att vänta tills den började vid halv tre typ. men nejnej, det fick vi inte, så vi fick gå 10 varv runt planen, som iofs blev 5. hade ont i knät, haha. sen halsen med, det va väl det som störde mest så att säga, men konstigt nog har smärtan i mitt knä släppt redan, måste haft ont bara för att jag va i skolan, den är smärtframkallande!

nu ska jag bara slänga i mig lite foodie, sen hämta upp linnea, gå en sväng på stan & sen dansa!
bäst jag kilar / tina

Say it right

tjenamittbena!

är allt bra med er? får hoppas på det. själv så känner jag mig bra, men ont i halsen.
dagen har jag spenderat i skolan, det kunde vart bättre. en lång & tråkig dag, men tur att någon underhåller mig, evelina känn dig skyldig ! vet ärligt talat inte vad jag skulle gjort om inte du fanns.

hahah, vilka nötter det finns på idol, nu va det precis en kines som sjöng mindre bra så att säga!

ska återgå till idoltittandet nu (:

och imorgon börjar daaaaansen! jag som längtat så (;

see you / tina


Idol !

wooohoo, äntligen har det börjat !

som sagt, alla kanske inte vet det, men jag håller iaf på Daniel Karlsson, eller Danny K som han kallas, visste redan innan att han skulle vara med, eftersom det är tonis gamla kompis, så det va honom jag såg fram emot att se mest, och idag va han med, ganska mycket med (:

han va ju starkt bäst alltså, han kommer nog gå långt, så han håller jag på. sen va whildcarden som jag kallar det, killen och tjejen som blev överraskade typ, båda va duktiga.

allt för mig idag !

         ♥


Yeah, you´re back to mama (;

tjabba tjena !

vädret är inte att hurra över, men någon annan att hurra över idag är min kära mamma, det är nämligen hennes födelsedag, haha. har ringt säkert femton gånger idag och skulle gratta henne, men hon svarar inte.
jag har iaf vart så gullig och bakat chokladmuffins åt henne, eller som vi kan äta sen när vi firar henne, inte illa av mig.

tisdagar är härliga dagar alltså, först svenska, gjorde klart våran annons om dejting, haha. sen idrott, där det bara va tjejerna, inte alla iofs som var med, inte en enda kille i 9d va med, skandal, haha. friidrott hade henry planerat in denna gång, som inte är min starka sida direkt, haha. men det gick det med.
sen lunch, efter det hemkunskap, och ingen mat fick vi inte göra heller, nej vi skulle lära oss tvätta, jannike ska starta en förening med att bara köpa rena kläder, du är väl rolig, och jag ska filma henne ;D
sen hade vi bara no kvar, där vi såg på film. sen slutade vi vid kvart över två.

nu har min telefon äntligen kommit tillbaka från lagningen, det har gått över 14 dagar, 15 faktiskt, så borde kräva något av dom sega jävlarna därinne. ska iaf in till elgiganten och hämta den sen, så mamma får tillbaka sin telefon, och slippa lånetelefonen, haha, glad har hon då inte vart på mig. hahah, nu kom jag på det, ska nog slå in ett paket med hennes telefon, så får hon den tillbaka på hennes födelsedag, låter bra ;D

nu ska jag kila, hörs & ses ;)
ciao / tina


Fixat

heejsan!

dagen har rullat på ganska snabbt, började med religion, sen spanska, lunch, bild, matte & sist samhälle. verken jag eller evelina har kunnat koncentrera oss idag, dessutom var vi på flumhumör båda två. skrattade åt allt och alla, men ni vet hur vi är, haha.
har för mig det va något kul jag skulle ta upp här, men minnet räcker inte till för att berätta, tyvärr, haha. när jag kom hem så blev de mat, sen äppelpaj med vaniljsås, mumma! sen efter det har jag mest gått till och från datorn, telefonen, tv:n och dvd(musik)-spelaren, som håller på att flippa ur totalt som jag nämt innan.

kan berätta med att jag har fixat prao för v,38. ska vara i Borås på "Stuk", som är en klädaffär med märkeskläder. min syster sofie bor ju i borås, så jag ska bo hos henne i hennes lya där (;  blir nog kul tror jag ! bara v,39 kvar nu att fixa, men det ska jag nog klara av. syon sa att jag skulle ringa henne ikväll, för hon skulle vara på skolan till tio, så jag rang henne och berättade.

allt för mig ikväll, kanske ett morgoninlägg imorronbitti? (;

image33
/ tina

I want you to want me

heeeeeey !

hoppas allt är på topp? iaf nära toppen för mig, inte helt, men bra kanske en 7:a av 10.

dagen har jag spenderat hemma bara, skulle gjort en massa nytta, men inte ens hälften är gjort, men så brukar det bli. skrev ner en hel a4-sida igår, haha. saker jag skulle göra idag, men några saker är gjorda, bättre än inget. städat & fixat hela dagen, sen vid 15 kom sofie & henke hit & åt middag, så firade vi mamma lite, som fylle rår på tisdag.

nu ska jag ta & ge mig härifrån

ciao !


I hope you know

helloooo!

blev stan & a6 idag med, 3 dagar i rad nu, inte bra för plånboken kan jag lova.
tog elliot in till stan, kollade lite praoplatser, men det blev inga bra resultat, så jag gick till min kära syster istället och stog och pratade en stund på hennes jobb. sen provade jag jeans, ett par på gina som faktiskt va fina, hahah det rimmade ju (; hittade ett par jeans till på jc, men dom va inte lika bra för plånboken.

aja, gick vidare och hittade inget på stan, utan åkte vidare upp till a6:an istället. där började shoppingen för mig. hittade en kuvertväska, en hoodie, en hårklämma och ett par stövlar, så det blev endel. och igår köpte jag ju en vit kofta, ett paraply, en sjal, present till mamsen och shampoo+balsam.

          

är nöjd med mina köp änsålänge, kanske ska lämna tillbaka något, ska testa allt imorron. imon har jag inget planerat, kanske skulle göra lite nytta? återkommer imon (;

pussnatti / tina


Everybody´s talking

som vanligt började dagen med att stiga upp tidigt för att gå till skolan, som faktiskt gick rätt snabbt idag, mycket skratt gör att man tänker på annat. flyttade upp matten, så vi fick sluta vid 14 idag. efter skolan gick jag & evelina hem till mig och kittade oss med regnkläder och allt, dåg ut som ailiens kom evelina fram till ;D
sen moppade vi oss in till city där det blev direkt till mackmakeriet. då ringer pappa: du, ska du med till västerås? - jaa, det ska jag säger jag, okej, men då åker vi om en timma isåfall .. no way att jag skulle hinna, så jag fick bara glömma det. min planerade familj... sen gick vi till make up store där jag köpte mitt paraply som jag velat ha ett tag nu, kan behövas till hösten. sen kollade vi vidare och jag provade en massa, men inget köpt mer än present till mor min. upp till a6:an istället. där blev det en kofta, shampoo+balsam och en sjal. kanske bild på det senare.

sen efter en lång dag på stan så skulle vi åka hem, och min hjälm som låg jämte moppen va dyngsur! fick ta ut fodret & ta luvan på mig, sen halsduken runt ansiktet, sen hjälmen. såg ut som en åsna !

jo, praoplatsen på wow gick inte, jagsom gärna velat va där, nu har jag problemas, så det blir att åka in imon igen.

nu måste jag sova, innan jag smäller i huvudet i tangentbordet, haha.
pussnatti / tina