Someone´s watching over me

hahah, dagen har vart riktigt rolig idag. evelina´s kommentarer slår ALLT!
på spanskan har emelie, evelina & jag " syjunta " haha. och idag, kläcker hon i något sammanhang: " vadå blatte? , INGEN BLATTE! " ( detta hörde hela klassrummet ) smart evelina. i klassrummet har vi de som inte är svennar till 100%. jag och emelie syftade på en neger. sen kläcker hon: " fast den ända som är blatte här inne är antonia (vår lärare)...." sen efter en stund säger hon igen: " eller, nej inte så, för hon är ju mulatt " hahahahh. emelie frågar evelina: " vet du ens vad en mulatt är? " evelina svarar och är säker på sin sak: " jaa, det är ju en blatte, fast en tjej. " hon menar alltså att en blatte som kille kallas blatte, och en blatte som tjej, kallas mulatt. hahahah, du är för rolig! jag & emelie låg nästan dubbelvikta där!

sen hände inte så mycket mer, håltimma och jag, evelina, kristian, nicki, emelie & jannike testade massagestolen i sporthallen, haha. jannike solade också, så nu är du brun din lille skit ;)

nu ska jag kila. ringde mami och gjorde en beställning på semlor! jonna & hennes mami ska komma hit och fika sen med sa hon, trevligt!

hörs kanske senare!!
puss ♥ tina

Morgoninlägg!

god morgon sömntutor!

hoppas ni sovit gott? det har jag kan jag meddela, jag har världens skönaste säng. kan sova hur länge som helst utan att vakna, därför måste jag ställa dubbla alarm på mornarna nuförtiden! mami & dadi köpte nya sängar igår, nivet sånna man kan höja & sänka. som jag tjatade på dem att jag ville ha det, men nej, det blev inget. så går dom och köper det själva, egos.

nu är toni hemma igen, alltid trevligt när han kommer. jag, toni & sofie ska åka & ta fotot till mami någon dag, hon fick ju det i julklapp, haha!

och jannike den fuskisen åker snart till thailandet! jag vill dit igen!

hur fint är det inte då?

image201
sofie, tina, toni.

puss ♥ tina

Believe me,

aaaah, inget av den där historian går in i min hjärna & stannar där. detta tar kol på mig.

glömde säga i förra inlägget att vi var och åt på chili thai ( det vid june ) igår, basse´s idé, och något jag verkligen kan rekomendera! ser kanske inte så trevligt ut utanför, men det var bannemig gott. efterättsbuffé med, vilket jag & evelina gillar starkt, gottegrisar är vi. det var alltså jag, jannike, evelina, walle & basse som åt där. och de är för roliga det gänget.

nej, nu ska jag ta en paus och gå ut och friska upp hjärnan med en promenix.


bankett-07.
133419-200

puss ♥ tina

Always feel the same

gårdagen ska vi inte ens prata om, friluftsdagen alltså. dansen gick inte bra någonstans, och inte bowlingen heller.

sen åkte iallafall jag och evelinagumms ner på stan, jannike & co fortsatte hemåt.
hittade endel, jag som skulle spara.. bad me. men de 1000;- på mitt sparkonto ska jag inte röra förräns om ett år. alltså, då har jag 12 000;- om jag håller fast vid mina planer. köpte iallafall en omlott-tröja på MQ, saltvattenspray på hm, nagelpenna på hm, klänning på gina. ja, det var nog det.

dagen har jag inget kul att berätta om, mer än att evelina kläcker en klockren kommentar på matten, men mer säger jag inte här.. !

nu ska jag kolla på en film, och fixa en fika.

jag är motiverad! shalala..

puss ♥ tina


Why not?

hiho, jag längtar till herning & ullevi, höjdpunkterna inom crossen detta året! Uddevalla-VM är väl inte heller dumt! :)

well well. om man heter tina dahl så är man vanligtvis ganska seg när man ska göra saker och ting, eller så händer det i raketfart, det är liksom antingen eller! sorry for that, inget jag kan hjälpa över, eller jo, ska förbättra mig, haha. intressant att veta liksom.

det jag syftade mest på nu, var filmen. fruktsalladen blev av, men den har jag precis svalt, haha! smälte lite blockchoklad över med, supergott.

längtar till morgondagen med, tror det blir skojj! synd att vi inte fick åka till hestra & åka skidor som varje år bara, i sånna lägen vill man att snön ska finnas!

men nu ska jag kolla på filmen!
puss ♥ tina


Ooh baby do you know that´s rigtht?

today: helt okej dag, rullade på as usual. mami & jag har vart hos syon idag med. lutar åt frisör, eventuellt samhäll/ekonomi. får se lite.. sen har vi drygat oss som vanligt, sjukt kul vi har i skolan nuförtiden!
slutade runt 3 men kom inte hem förräns kvart i 4 ! jag, jannike & basse stannade och pratade ett bra tag, haha ni är roliga ni!

eftersom jag har glömt min hi-bok i skolan får jag plugga imon istället, så kanske att jag skulle dra på en rulle? " mitt liv som popstjärna " har ju vart min favoritfilm. men nu är det något år sen jag såg den, kanske leta upp den igen? haha. och till filmen - en riktigt god fruktsallad med glass, jummie!  om vi nu har ingredienser till det hemma (?) är ensam hemma, så himla skönt. vet inte vart de håller hus riktigt, mami är på möte tror jag.

planer för veckan: tis- friluftsdag!! ons- skola, sen till ED, tors- skola, sen baka! fre-lör- jobba 11-18, sen ? sön- jobba 11-18, sen?

-
puss ♥ tina

Can you do this?

ännu ett inlägg, 3:e för dagen. jagharingetliv.com
tidsfördriv, tänkte bli lite trött & lägga mig i hyfsad tid, men blir väl efter 00 som vanligt. nej, nu ska jag inte vara negativ, upp med humöret tina.

well well, har iallafall kollat konstant sen i torsdags på ullevi-biljetterna, med andra ord, supercrossen & fmx (freestylemotorcross) den 12 september 08. ska bli riktigt kul, hoppas toni får köra bara. snart dags för en stadiumcross-tävling i herning, danmark. kom och kolla vetja! är du sugen, så kolla in
http://supercrossherning.dk

ge mig sommar!!!

-
puss ♥ tina

You say it best, when you say nothing at all.

den här dagen har vart onödig. har inte gjort någonting typ. vaknade ganska sent, sen har jag gått runt & nördat i detta huset som ibland går mig på nerverna. jag vill flytta. jag sparar redan, nästa år ungefär, så bor jag i en lägenhet i stan.

har iallafall redan lagt undan 1000;- av mina pengar. lönen var oväntat mycket mer än vad jag trodde.. inte mig emot.

bilder från i fredags: ( lisasötan pepprade upp hela mitt minneskort, här kommer några smakprov! )
                  
   

linahjärtat, det fixar sig. ♥

i don´t care what they say, cause it does´nt matter.

puss ♥ tina

You´re a star, baby

fredagen var riktigt trevlig, tack emelie och alla ni andra! 18 tjejer var vi och åt på Dal Baffo. Pizza & Daimcoupe för mig, och jannike tog pasta och efter det mongosorbet, hahah. du är för söt jannike!
det blev mycket skratt den kvällen! ♥ efter det tog vi bussen hem, jag, jannike & evelina hem till mig. drygade oss och sjöng singstar, haha. bilder kommer senare idag.

lördag och klockan ringde upp mig halv sju. skulle åka halv 8 till jobbet. skulle jobba 8-11, men den som skulle komma och byta av mig vid 11, kom aldrig. ida hade glömt det, eller det var lite krångligt. så jag fick jobba över till kl.13, inte mig emot, mer pengar bara, alltid gott. sen kom mami & dadi och skjutsade ner mig till stan där jannike väntade! gick på stan en sväng, och hade trevligt! evelina skulle vart med, men hon kunde inte det sen, synd. men vi hade iallafall trevligt. jag köpte 2 kjolar & ett halsband, inget märkvärdigt. sen kom mami & dadi och ville åka och visa en soffa för mig, till mitt rum. den var faktiskt väldigt fin. sen är det bara plasmateven som fattas.

sen åkte vi hem till moi och åt lite, sen till konsum och inhandlade lite till kvällen, dip, gurka, morötter & mariekex, haha. sen kom joanna också, och sen hem till jannike alla 3. hade väldigt trevligt! :)

nu ska jag vara lite duktig. städa klart min gaderob, för något måste jag ju hitta på idag, har inget att göra. och ingen mc-mässa blev det heller. orkade inte det igår, ville inte åka direkt ifrån jobbet, not so fresch.

i already knew.

puss ♥ tina


Grattis hjärtat!

emelie sweet sixteen!
hela 16 år har du klarat av nu ! ;)
ett STORT GRATTIS!
 
image169
kvällens planer är först ut och äta, 16 pers på dal baffo! then I have no idea.
ska jobba redan kl.8 imon! haha, men ikväll ska vi fira födelsedagsbarnet.

nu ska jag fixa iordning mig, sen ska jag till jannike!
love you all!
puss ♥ tina

Wicked.se - Lifestyle Matters!

om ni inte redan har sett eller hört om detta, så har ni definitivt missat något!
det är nämligen 2 gamla crosskillar som startat detta, nära vänner till toni, och jag har växt upp med dem, och känt dem sedan liten.
killarna bakom detta är inga mindre än Clabbe Sjödahl & Fidde Melin.

affären ligger inne i stan, på Torpa ungefär bakom willys. de har mycket killkläder, inte så mycket tjejkläder änsålänge, men de har lovat mig att det ska komma mer! styla brorsan, farsan eller kompisen sålänge ;)

kan tyckas lite krångligt, men affären heter wicked.se + att de har webshopping
www.wicked.se
gå in och kolla iallafall. tjejkläderna får ni kolla på i butiken! toni & elin är sponsrade av dem i år, så jag måste med visa upp mig i deras kläder, inte mig emot för de är riktigt snygga! 
änsålänge har jag inhandlat en tubtop med tryck ( husets outfit ), en t-shirt med tryck, och ett linne med tryck.

de har även skärp, klockor, kepsar, skor, spy-glasögon m.m

image168


 

allt för mig idag, hoppas ni tyckte om mitt tips !
puss ♥ tina

I can´t help it.

GOD MORGON!!

antar att ni inte sitter vid datorn nu, men när jag har tid över skriver jag ibland på morgonen.
sitter för tillfället & äter frulle.

dagens planer är skola, sen sola, haha. after that, hem & mysa, kolla på film kanske?

min ekonomi är för tillfället very bad, så illa har det inte var på ett år, men lön & barnbidrag på fredag (?). öppnade ett sparkonto igår med, men det är nollat för tillfället, så på fredag... ;)

nahe, bäst att jag springer till skolan nu, lovade jannike att vara där tjugo i!

Britney Spears - Piece of me.

hörs sen,
puss ♥ tina

I´m so clumsy

fifan vad dum jag är.

whatever, inget att göra åt!

jag hade tänkt att ta ledigt imon, och åka till göteborg på mc-mässan, men toni skulle visst stå där med duells, och det blev krångligt med tider och så.. vill åka på lördag istället, anna jobbar tydligen fre-sön sa toni, then I have to go!! måste träffa världens bästa anna!

men återkommer med planerna imon, på fredag ska iallafall emelie firas !!! ;)

image167


puss ♥ tina

I always feel the same about you.

om jag någonsin kunde glömma?

gårdagens inlägg fick jag avsluta väldigt snabbt, och det beror på min icke-friska pappa, för att säga sanningen på ett ödmjukt sätt.

jag, evelina & linn var på bäckadal idag, på studiebesök på frisör. det verkar skitkul, och riktigt bra faktiskt. såg även att det var öppet hus på ed snart, där jag ska kika in på samhäll/ekonomi & handel tänkte jag. men det lutar åt frisör. sen gick vi ner till mackmakeriet och åt frukost, efter det blev det en sväng på stan eftersom vi "missade" bussen. efter en stund åkte evelina hem, så jag och linn gick vidare. fick med mig 2 festlinnen, ett skärp & ett armband. min ekonomi är inte hållbar.
var med mamma på banken igår, och nu ska jag börja spara på riktigt, mitt snack ska bli verklighet!
då köpte jag en tröja på vila, sminkborttagning, vitamin & kromtabletter, och magdalena graaf´s bok.

men nu ska jag bjuda på outfits, bilder från helgen kommer senare.
-
¤ grå polo/topp, hm
¤ silvrigt smalt skärp, hm
¤ svart lång kofta, cubus
¤ svart (hög) kjol, hm
¤ svarta strumpbyxor, hm
¤ svarta pumps, din sko
+svart stor väska, hm



    


        Dagens outfit:
image164


¤ rosa linne, hm
¤ grå slapp tröja, vila
¤ ljusa jeans, " replay " , JC
¤ ♥ -halsband, konfapresent
¤ rosa armband, konfapresent (min kusin har gjort det)
+ mina svarta lacosteskor

 







                                                                                             
nu måste jag kila, puss ♥ tina

Wherever you go..

dagen har vart mys!

först skola, 8.35-13.00 ! slutade vid ett p.g.a något möte om internet i aulan, och det var över mina förväntningar riktigt bra. det var en rolig snubbe! liksom, det är ju faktiskt så " internetvärlden " är, hur lätt som helst att göra en falsk användare. det var nyttigt att höra iallafall. alla vi i klassen slängde det pappret med inbjudan till föräldrarna, jag tänkte att mamma kommer sno min dator efter det, men sen sa jag det iallafall. jonna´s mamma ringde & frågade om mamma skulle med, så de är där nu..
vi blev även intervjuvade av tidnigen, vi bad om det, hahah! så kika i JP tomorrow!

jag & mamma var på a6 med, berättar mer imon..

Fredagens outfit (HUSET) :
-

¤
svart tubtopp, " no fear " , wicked.se
¤ svart/randiga shorts, zara, berlin
¤ svarta tunna strumpbyxor, lager157
+
mina svarta klackisar från Paris.



 



lördagens bilder kommer imorron. pappa har some problems, men det tar vi imon.

puss ♥ tina


Morgoninlägg!

Godmorgon sömntutor!

sitter här & äter frukost för tillfället, ska fixa en thailandbild till bilden. åååh, vad jag saknar thailand, det är så lovelie! jag & lina har en plan, haha. undrar bara om vi kommer kunna hålla den, kommer du ihåg?

senare idag återkommer jag med bilder ifrån i helgen, och möjligtvis en outfit. kommer även berätta lite mer om en sak jag kan rekommendera ;)

men en bild kan ni få sålänge, på sis & bro! med andra ord, tina & toni. vet att jag nyss la ut den, men hittade ingen annan. my lovelie broo.

image152
 
now i have to go !
puss ♥ tina

Now when the whole club looking at her

hejsan sockertoppar!

sorry för den dåliga uppdateringen. men nu ska ni få en, if you want to, hang on ;)
jag bjöd på ett morgoninlägg med bilder på tina as blondie i fredags. men antar att ni vill veta vad fredagen bestod av mer, och det var en hel del kan jag lova.

FREDAG: först skolan som vanligt. fick sluta lite tidigare, men det gjorde inget för mig, fick vänta på toni som kom och hämtade mig kl. 14. vi åkte in till city för att köpa present till sis, och på vägen in säger toni:
- är du hungrig tina?
jag:
- aah, men isåfall max (tänkte att det stod mellan donkan & max)
toni:
- aah, fast det kanske blir något annat...

jag tänkte inte mer på det, och en stund efter ringer hans telefon. jag hör att det är en tjej, men inte vem. och han ville inte avslöja vem det var, utan frågar om jag vill äta på sir simon´s, och klart jag ville. sen när vi går påväg dit, möter vi Anna och hennes kompis, Sandra. Jag blev så himla glad, Toni är för söt. han överraskade mig med att vi skulle ut & äta med ANNA & Sandra! vi kramade om varandra och gick istället till wok &co. 
sedan köpte vi present, anna hjälpte oss. det blev 2 champangeglas helt i nysilver, jättesnygga.

vad glad jag blev, fick träffa världens bästa Anna, hon är så himla goo. ♥

1
2345

1. anna när hon skulle testa köra toni´s cross, men det blev aldrig så. -06
2. anna på besök hos oss på motorcyklar (med christian). - 06
3. anna på efterfesten, you know. :)
4. SANDRA & ANNA på VM Uddevalla - 07
5.
Anna & Christians bröllop -070707

de har flyttat till borås, anna & christian, så vi skulle komma & hälsa på någon gång snart! toni ska nog dit idag, och jag fick gärna följa med, men det blir lite dumt, eftersom skolan är imon..

jag & anna började prata hundar med, eftersom hon har 2 boxrar. och de skulle ta valpar på dem, så nu sparar jag kan jag lova! är inte helt säker på att det är en boxer jag vill ha, men om ett år typ, har jag pengar till en hund iallafall! ante´s hund är himla söt med, de har ju ännu en nu.

TACK TONI ! vad jag tycker om dig ♥ jag blev jätteglad !

fredagkvällen blev det HUSET! och det var väl ganska kul :) haha, och en sak, jag var den enda av alla oss som inte var blond! illa.

lördagen blev slappdag, fram tills 17 då jag fick stressa järnet (brukar bli så) för vi skulle vara inne hossofie & henke vid 18. jag & toni åkte dock själva lite senare. firade henne & så, trevligt!

nu ska jag rensa min dator på bilder, över 4000 igen!
puss ♥ tina

Morgoninlägg!

God morgon sötnosar, och välkomna till ett morgoninlägg med tina!

hoppas att ni inte är alltför trötta, jag själv är faktiskt pigg. ar vart uppe tidigt idag, tio i sju gick jag upp, duschade & fixade. nu är det bara håret som ska fixas, i hate my hair för tillfället. jag vill vara blond, som jag alltid har vart. det ska bli ändringar på det. här ser ni mig as blondie.

  

well well, ska berätta lite om gårdagen! Toni kom tillslut, och möttes i dörren utav en kram från mig. jättekul att han är hemma nu! vi satt & pratade hela familjen minus syster då. kollade på videoklipp som de filmat och fick se de nya dekalerna med :)

efter skolan som slutar vid 14, kommer toni & hämtar mig direkt, sen ska vi åka till a6 och köpa present till sofie, sen ville jag även till wicked, så vi ska dit med :)

-

nu är det bäst jag går!
puss ♥ tina

Hate it or leave it.

hey babes!

BIG sorry att jag glömde skriva sen i tisdags, men det blev rätt sent. firade iallafall sofie lite smått, resten blir på lördag! fick även se deras nya fågel. jag som absolut inte tycker om fåglar, måste ändå säga att den var lite söt. sofie vet fortfarande inte om hon vill ha den, men henke är heltänd på att behålla den! " fröken chicken med rouge på kinden" heter den, haha.

gårdagen var en onsdag, vilket innebär jobbigaste skoldagen. seg, men girlsen får mig att klara mig igenom den! ♥
när jag kom hem var jag duktig och fixade på rummet  & allt sånt man inte alltid hinner med.. öppnade inte ens locket till datorn, så därför blev det inget inlägg igår heller. fick för mig att göra korv m. bröd till middag (veggiekorv) men potatissalladen fattades, så promenerade ner till konsum & köpte en! pappa kom dock med bussen och hämtade mig, så jätteduktigt var det väl inte, haha!



IDAG: TONI kommer äntligen hem, och dessutom har han namnsdag idag ( tony ), same same. har iallafall inhandlat en påse werthers till han som han ska få snart, när han kommer. ska bli kul att träffa han igen, var ju nästan 2 månader sen sist... ♥ elin är kvar i spanien, henne måste jag också träffa när hon kommer! har saknat er.

morgondagens planer: skola till 14.00. efter det blir det nog en sväng på stan med toni för att inhandla present till sofie.
kvällens planer: lutar åt HUSET faktiskt! men vi får se..

              DAGENS OUTFIT! :                                                        -
 


        ¤ svart linne, hm 
    ¤svart långarmad, gina tricot
        ¤ benvit polo, ellos                                
    ¤ svart sidenband, ?
        ¤ ljusa jeans, " replay ", JC
    
     + mina svarta lacosteskor

 



btw, klippte mig igår, och klippte dessutom mamma. hennes kommentar:
- tina, det här gjorde du faktiskt bättre än min frisör!

känner att det är min grejj, det är askul!
linn kom med den brilianta idén att åka på studiebesök på bäckadal, så på tisdag ska vi checka läget.

nu ska jag överge datorn, för han kommer närsom! ha det super!
puss ♥ tina

Grattis Sofie !

my lovelie sister fyller hela 25 år idag, ett STORT GRATTIS! ♥

image130

återkommer senare med ett inlägg!

Nobody said it was easy

pretty good.

dagen har bestått av skola, och slappa. väntar  på att evelina troligtvis ska komma (?) och kolla på film & så, sen sova här. jag tänkte hinna med att gå bort & sola innan hon kommer isåfall.

morgondagen: inga planer för tillfället. får se lite, vad som händer ;)

bjuder på två outfits, först lördagens:
                                                              -

¤ svart linne, hm
¤ röd/rosa topp, " wesc ", lager157
¤ brosch, mormors gamla ;)
¤ benvitt armband, ( från evelina! ), hm
¤ ljusa jeans, " replay " , JC
+ benvit kofta & mina svarta lacosteskor.






och här kommer dagens:


-





¤ brunrandigt långlinne, hm

¤ svart kofta / tröja, gina tricot

¤ beige / brunt skärp, vero moda

¤ ljusa jeans, " replay ", JC

+ mina svarta lacosteskor









det var allt för mig, nu ska jag nog bort och sola (?)
puss ♥ tina

You gotta...

gårdagen spenderade jag med mina girls :)
jag, jannike, evelina, emelie, lisa, emma.

jag & jannike fixade maten: potatisgratäng med sallad och varsitt bröd med köttfärs i. det blev riktigt gott :)
mätta & goda satt vi och babblade vidare. och hände väl inte så mycket, bara prat om allt mellan himmel & jord, lika mysigt det. kvällen var trevlig, förutom en liten stund, men det har vi alla glömt nu.

image126



 

fler bilder kommer ... http://tinadahl.bilddagboken.se


jag börjar bli sjuk med tror jag. är iallafall riktigt förkyld, så ska tvinga i mig en kopp te nu, trots att jag inte tycker om det.

puss ♥  tina


Show me tha money

har jobbat idag. började vid 8, och ett riktigt glidarpass, men men.lite money iallafall. kan behövas nu när jag tänkt inhandla en iphone, haha.

nu ska jag fixa iordning i mitt rum, som verkligen behövs. ska möblera om & fixa tänkte jag. måste bli en makeover härinne snart.

kvällen ska jag troligtvis tillbringa med mina girls :)

för mycket tjat, & för lite verkstad. återkommer senare,

och, glöm inte kolla in jannike´s blogg, hon har äntligen börjat skriva :)
http://jannikepettersson.blogg.se :)


puss / tina


Girls can´t help it

never ever in my life!

är på hyfsat bra humör idag, över normalen iallafall.
har blivit dålig på att både skriva här & lägga in bilder, så nu får ni en dagens outit:

-

outfit:
¤ svart linne, hm
¤ svart tunika, gina
¤ benvit stickad kofta, vila
¤ svarta tights, " diesel ", bobbys
¤ benvita knästrumpor, hm
+ mina svarta klackstövlar

kvällen ska jag tillbringa med evelina. har planer på att gå ut & äta, men får se lite..
imon ska jag upp & jobba tidigt. sen blir det mys på kvällen tror jag :)

saknar redan min lilla plutt, lina! i (mid)sommar kommer jag & evelina, so you know  ;)

ska kila nu, puss / tina.

Leona Lewis - Bleeding love

I got it from my mama

evelina har blivit ett äpple, och jag, har blivit en kiwi ! ;D

har precis laddat ner no one, när amanda sjunger. låter bra det med.

nu ska jag kila, det bränner på tungan, så många kiwi´s har jag ätit!


morgoninlägg imon kanske? ;)
puss / tina

I have my secrets..

hahah. dagen har vart grymt rolig ska jag berätta.

jannike ringde och väckte mig vid halv 10 ungefär. sen säger hon att de kommer och hämtar mig vid 11 så jag ska vara klar då. när jag lägger på plingar det på dörren, och jag trodde hon skämtade med mig och stod där. men det var sånt där bud med paket, till crossen som vanligt. kan ju vara något kul någon gång.

vid 11 var jag klar! helt otroligt, eftersom jag satt vid datorn till tjugo i och pratade ;)

väl ute at höglund´s blev det fika. sen bytte jag och jannike om till ridkläder, supersnygga var vi kan jag meddela. sen gick vi & snyggade till hästarna också. jag red nisse, och jannike turbo. jannike red turbo för att den tydligen var lite vildare, och jag ville inte ha den då. men vems häst var vildast? MIN!
evelina gick med oss när vi red, sen stannar hon och säger att hon väntar på oss där, medans vi rider en bit, och sen vänder. men på något sätt får jag nisse att brja galoppera, och helvete rent ut sagt vad fort det gick. då började jannikes häst med att galoppera, och jag fick inte stopp på min, hahah. satan vad snabbt det gick. medans evelina skrek att vi skulle stanna hästarna, och tillslut fick jag stopp på honom. galoppera var å mycket roligare. vilken rolig syn det måste ha vart. tack evelinahjärtat!



och imon, skola. fifan vad surt. nu ska jag sova.
puss / tina

Thanks for the music

wiihoo. snart ska jag & jannike ut till evelina & rida häst. fasen så kul :)
jag kommer väl troligtvis bryta alla ben i kroppen, haha.

igår var vi på bio, alla 3. såg Good Luck Chuck, kanonbra!
först var jag & jannike på stan :) lämnade tillbaka lite & så, sen blev det fika & sen shopping. ett par rosa spetstrosor och en svart kofta blev det för min del. sen, innan bion skulle jag och jannike äta.. men vi hittade inget annat, så det slutade med restaurang, hahah. kinamat. jag & jannike skulle vara ekonomiska, men man kunde ju inte med att gå därifrån. ensamma var vi med, och ingen bra restauranghyfs heller.

och på söndag kommer toni hem!!! :) sen den 15:e fyller syster 25!!!

jag vill, jag vill!

nu ska jag fixa iordning det sista!
pusslove / tina


Yes or no?

pappa har vart inne X antal gånger hos mig och sagt till mig att gå upp. det har han aldrig gjort innan. och sånt blir jag väldigt irreterad på..
fick inte sätta mig vid datorn idag förrens mitt rum var städat, och det är det inte på långa vägar, men de är ute & går nu, så.

idag blire städ & kanske rensa gaderoben? får inte plats med alla mina kläder längre.. sen ska jag träffa jannikk, the fucking prick, haha. nej jag skämtar.

vi skulle åkt hem till evvus och ridit på hennes hästar idag, men hon har blivit sjuk "/.

nu ska jag ringa jannike.
see u / tina

Början på något nytt

heey.

idag har har det vart en mysdag med syster och mami på lager157. fikade och strosade runt mellan affärerna. hittade väl inte särskilt mycket, men det blev iallafall något, en topp, en t-shirt & benvärmare. sen hittade jag en mössa på ett annat ställe. sofie shoppade loss, och mamma köpte ett par jeans, så som hon tjatat. men det var mysigt :)
har börjat om på en ny kategori, om ni vill läsa de gamla inläggen får ni klicka på "2007" längre ner, till vänster.

det funkade ju inte, någon som vet hur man gör, utan att jag ska ta bort alla inläggen?

jag har kommit på en sak.. jag ska spara till en Iphone, så sjukt snygg. men det börjar bränna lite på kontot.. jag ska allt jobba ihop till en sån. bra tina, man ska ha ett mål! haha. Pradatelefonen är ju inte fel den heller.

image119    image120

sen mitt nyårslöfte, har jag bestämt att jag ska hålla helt för mig själv.kanske funkar bättre då, haha.
nej, nu är det ett nytt år & nya möjligheter. och jag vet en hel del som ska förändras. det blir ett år fullt av make-overs. påtal om make-overs, alltså mitt hår. i hate it. tina dahl har alltit vart blond, och ska alltid vara i fortsättningen. min frisör är ju i thailand, och ska vara i 4 månader till. vet inte vem annars jag vågar sätta i mitt hår.

nu ska jag fixa en sak. sen en film kanske?
puss / tina

I just wanna say it to you, but i can´t.

jag har visst smittat pappa också. sorry.

nej, nu ska jag inte prata mer om det. tanken var att jag skulle träffa jannike & evelina idag, men jag tror jag hoppar det. vill ju, men känner mig inte riktigt i form.

istället ska jag trycka på cabarétfilmen, har inte sett den kent klippte ihop, min film & hans. det är snart ett år sen. och tänk vad bra kent är. den andra har sänkt mig också, aaaah.

det finns fler jag saknar, min kära bror. han är i spanien nu, som ni kanske läst. men snart kommer han hem, och då kommer han mötas av en stor kram från mig kan jag lova. alltså, dom sms:en jag fått medans han har varit borta, dom är så otroligt söta. <3

image118


något som jag längtar till, är herning, årets roligaste crosstävling, trots att toni nästan är ensam svensk om att köra där, och man knappt känner någon. i februari är det dags igen, som varje år. längtar!
jag älskar supercross (stadiumcross) och, det bästa är, att det kommer till ULLEVI den 12 september i år! grymt kul!

nu ska jag ringa girlsen,
pussciao / tina

Nyår!

god fortsättning förresten!

har endel att berätta egentligen, men det blir kort sammanfattat.

har inte skrivit här sen, onsdags?

torsdagen blev lugn, hände väl ett & annat jag gärna hade sluppit, men men. lina kom hit på kvällen! och det blev snack as usual, sötnoslina!

fredagen blev det solning för min del, lina körde på massage, haha. sen, jag kommer inte ihåg.. eller, lisa & hanna kom hit, och jag visade min rätta sida, när vi fikade, hahahah.

lördag blev det jobb. sen hem till jannike. trevlans. blev tacos &så.
söndag, jobb igen. sen hem till evelina, jag, jannike, evelina, jaison, albin, tim. kul var det.

måndag = NYÅR!! planerna var ju till huskvarna, men det blev inte riktigt så. istället gick jag & emelie bort till crossbanan, haha, tänk att jag tillochmed firar nyår på en crossbana! nej, men det var riktigt röj där, Tack Jesper!
trevligt, och mycket pers var det med. :)

gick hem. känner att jag har gjort bort mig en hel del..  jag ångrar väl endel. men det ska vi inte prata om. nu är det ett nytt år, och jag har glömt allt jag inte vill komma ihåg.

nu ska jag ut & gå, och prata med linababy!
pusss / tina