Baka .

Bobbys idag med, fick klä en skyltdocka & bestämma vad det skulle va på henne & sånt, kulkul (:, det kom ju in två tjejer från england med, i 20årsåldern typ :D , och jag va ju inte särskilt bra på att prata med dom, men några ord lyckades jag få fram iaf, haha.

sedan vid fyratiden slutade jag då, träffade evve på gina & gick & kollade en stund (:
gick sedan bort till hennes mamie på "annie johanssons" , fikade med prinsessbakelse & päronbakelse, sedan fick jag lifta med dom hem :D .
nu ska jag inte fastna här, måste nämligen baka kladdkaka till bobbyspersonalen som jag tänkte bjuda på på fredag!, hinner inte baka imon, för då äre dansa dansa! :)

nej men nu äre bäst jag gör lite nytta!, ciao !

Bobbys .

tjoosi!

prao på bobbys idag & igår då, trevlans :) . har fått packa upp en massa nytt & så, idag kom det världens sötaste kofta från oddmolly, kom in & kika vettja!
det har inte direkt vart inne några kändisar än, mer än stefan igår, min förtroendelärare som sa att jag va tvungen att va med på kort, och att alla 8:orna skulle se det i aulan sen, var beredda på ett gott skratt :D , tur dom inte kom förra veckan på scandic, då såg jag ganska så kul ut!.. men jag vet några som ska komma in till mig iaf, kusinen & lite så.

sedan blev det hem, ta det lugnt & nu äre sovtime! , natti natti / tina .

skiing ;)

ja, igår va det skidkväll som familjen Johansson ordnar varje år, sluta inte med !, för det är askuwl  (:
det va riktigt trevligt, jag åkte det mesta med eveliina , som trillade i liften en gång, haha. jag trillade i den svarta backen, skidorna ville liksom inte åt samma håll :D .
tog en paus och åt samtidigt som melodifestivalen va, sanna & andreas va väl okej iaf (:
sedan ut igen, hon i liften tror jag tröttnade lite på oss, men btw , vi va ju trevliga!
syster åkte snowboard med, tyckte allt att hon va duktig för att va första gången ;)

idag va jag först i kyrkan, man skulle va sån där som hjälpte till. kul att det bara va två i våran grupp där, jag fick hålla någon bok.
sedan hem, åt lite & sedan åkte jag till Jonna (: , fick prata massa problems & hjälpa henne, finns alltid ;D
sen så nu är jag hemma igen.

imorron blire då första dagen på Bobbys ;D trevligt värre!,
på scandic fick jag en t-shirt som det står scandic på ryggen på, och sen fick jag god mat & lite frukost varje dag :)

ha det fint, hörs imon! , bye / tina

blondie .

har nyss färgat håret, eller slingat. eftersom min frisör inte kunde göra nåt åt det, fick jag göra det själv! .. när jag ska tvätta ut det, så säger mamie: - det blev nog gult ändå, lite rött med. jag fick ett utbrott och bara: - VAAA ? , men det blev ju inte riktigt som jag ville, men det passar hyfsat ihop med det andra håret iaf !

igår va jag då på bio med evelinan (: ,  vi va på " linas kvällsbok " , och den va rolig, hade lite för höga förväntningar bara , haha.

ikväller så ska jag & evelina ( med flera ) åka skidor i knaggebobacken, det har blivit till en tradition, ellerhur linn ? ;D megakul, bara att jag inte har åkt skidor sen förra året, så jag är tveksam om jag kommer hem levande :S . det märker vi.

så nu är det dags att fixa iordning sig, ska åka vid fem!
kanske är detta det sista ni hör av mig, haha / tina


sista praodagen .

tjoo!

idag va det då sista praodagen för mig på scandic. det har vart både kul & omväxlande (:
det började med att jag va i frukosten idag, precis som alla andra dagar, men sedan gick jag ner till receptionen några timmar & skulle kolla hur det va där, det verkade kul men svårt att lära sig allt.
sedan så ville jag kolla på några rum, så gick med städerskan & jag fattade knappt vad hon sa, hade ganska mycket brytning, men jag chansade lite. fick kolla på en av hotellets tre sviter, och det var grymt fint, det va gammaldags stil därinne. jag skulle fått kolla på dom andra två med, men dom va upptagna. lite synd.

nu så sitter jag här, jag & evelina ska snart gå på bio, trevligt (:

ciao // tina .

my hair .

tjoo,

mitt hår ser inte alls ut som innan, det är inte lika blondt längre , och det har hänt på nåt jädrans vänster, för jag gick in till camilla på klippoteket idag ( min frisör ), och hon säger att när man bleker ett hår kan det aldrig försvinna, men mitt har ju blivit mörkare, för det ser asfult ut när jag har det andra håret i nu, och det som va precis i färg innan. så funderar på hur jag ska göra nu, antingen köpa nåt speciellt shampoo, eller bleka det hemma. nog om det.
praon idag va väl okej, bara att jag är alltför trött. och jag kom naturligtvis inte i säng tidigt igår heller, och nu börjar det bli sent. jag tappade en kopp med, men på dom andra kopparna så den gick bara sänder lite, men ingen märkte det.
juste ja! lärarna skulle ju komma och hälsa på oss. hah, dom kan ju få sig ett gott skratt när jag står där helt fullkittad med finbyxor, scandic-tröja, förkläde och mössa, !

nu ska jag nana, natti natti /  Tina


fettisdagen / semmeldagen .

äntligen! jag fick träffa evelina igen, hela två veckor utan henne. hon hade haft det bra iaf, man kan väl inte så mycket annat än att ha bra i det underbaraste thailand.
jag slutade vid ett, därefter så gick jag bort till synsam där jag hittade evelina bland en massa kartonger ;D
stog & pratade en stund, och vi skulle ses när hon hade slutat (: .
jag gick på stan själv sålänge, och sedan ringde hon, då gick vi till bernards för att köpa semlor & varm choklad, satt där och tjötade en stund & sedan så gick vi vidare, kollade lite & så. jag köpte en skjorta, men evelina köpte ingenting, det förstår jag!, verkar som hon shoppade så hon klarade sig i thai. ;)

dagen på praoen var mycket bättre idag, kom ju fler gäster så det blev ju mer att göra, bättre det än att man bara står still där som ett fån. imorn blir det ännu mer gäster, typ 180 så det blir ännumer att göra :) .
jag har lyckats klämma i mig 3 semlor idag (utan mandelmassa iofs) , och mer hade jag gärna tagit!, nytiga tina kommer fram igen! sedan lurade jag med evelina att köpa godis med!. bra att jag bara blir större & större, och byxorna blir ju mindre till mig, ganska logiskt, men kan knappt andas :D

nu har bror min åkt till Italien, känns ju ganska tomt hemma utan han redan, även om han inte bodde hemma förutom det sista. men jag ska nog klara mig (: ska se om jag får tid att träffa syster i helgen med (:

nej, nu blir det en film, sedan sova. det går inte att lägga sig vid 12 om man ska upp så tidigt, jag bara säger att jag ska lägga mig tidigt, men lyckas inte. kanske idag ?

ciao / tina .

Första praodagen .

Första praodagen idag då. Mycket trevligt :) , hade ju aldrig vart där innan, denna veckan är jag på Scandic Portalen, i frukosten. men det gick bra, förutom att jag tappade ett löskokt ägg på golvet, splaaat blev det typ , men jag hann att slänga det innan nån såg :D .
jag började ju som sagt var vid 7 & det ledde ju till att klockan ringde upp mig vid halv 6 . när papie skulle skjutsa in mig så startar ju inte bilen heller, dom fick hämta den med bärgningsbil sen, men vi tog tonis bil istället (: .
Jag kom in i receptionen, hade inte en aning om vart jag skulle, men hade ju min kusin där någonstans, vilket kändes tryggt, så jag va inte alls nervös. gick & sa i receptionen: -hej! jag ska praoa med marie limenholt i frukosten . han svarade: - nämen jaha vad trevligt , då tar du hissen upp till plan 4 sen går du in & skriker "shoohoo, här är jag" .  & då började ju jag skratta , han va ju heelskön :)

jag går in & ser marie, yees! säger  "hej" och dom blir förvånade över att jag va där redan vid 7. dom satte mig i arbete lite, men det va helt lugnt. bara 25 gäster, och imon så kommer det 100-150 gäster!.. sedan så gick jag & handlade med sara, en jättegullig tjej, & ja, med dagen är jag helt nöjd (:  .
slutade vid 13, så det blev ner på stan en sväng, sedan upp till a6, skulle kolla in alla, men hittade inte så många. träffade på linn där med (:

nej, nu ska det bli en film, sedan sovdags! det gick knappt att komma upp i morse. nattinatti / tina dahl

Prao .

Ja, så sant som det är sagt. det är prao imorn, och jag har fortfarande inte fått tag på några byxor. "/
Ingen som har ett par extra åt mig ? :D
Det konstiga är, att när mina syskon (sommarjobbade iofs), så fick dom låna byxor. btw , det löser sig tillslut.

det jag vet änsålänge är att jag börjar kl. 07.00 imornbitti, jippi! , inte så bra för min del, eftersom jag har lagt mig 2,3 & gått upp tidigast 11 alla dagar på lovet, förutom idag. så det blir inga mer uppesittarkvällar för mig, haha. jag har ingen aning om när jag slutar heller, bra tina!

men nog om det. veckan efter blir det ju sovmorron , till 10 iaf. (:

och äntligen, min evelinabejbi kommer hem imorron, så kanske blir att träffa henne på tisdag, något jag verkligen ser fram emot. v , & brun som en apa kommer hon att vara, är heelt säker på den saken :D . så imorn blir det att sola igen, snart cancer ? "/

Morgonen idag har jag tillbringat i kyrkan, på gudstjänst. haha. & sen ska jag till kyrkan en gång till, ikväll , för komfan, känner att jag ligger lite efter., kyrknörd ? haha.
allt för mig för idag, önska mig lyckatill imorn, hoho. // tina

Brownie .

Idag har det vart ännu en slappdag. kanske skulle ha träffat Johanna & gått på bio, men det blev inte så sen. "( istället så har jag vart borta & solat idag igen, & eftersom Evelina kommer hem på måndag kommer hon vara apbrun,så då kan man ju inte vara heelt vit. ikväll så blire en myyskväll, med godis & gott och sen blire att kolla på melodifestivalen (: bra att jag har prao på måndag, och jag har inga byxor att ha på mig, man får inte ha jeans på scandic, man ska ha kostymbyxor typ och mina som jag har nu kan jag knappt andas i & sen är dom aningen förkorta. jag ska iaf praoa v.8 på scandic hotel, & v.9 på Bobbys, så kika in vettja! (: I miss u evelinadaarling, It´s time to come home now (: <3 / tina .

Life is not easy .

Pratar med Lina i telefon nu, stackarn <3 , men som sagt, tider förändras honey, ibland till det bättre, ibland till det sämre, sånt är livet.
har precis gjort pannkakor åt mig & bror min .

Danmark / Tyskland va jättekul, det roligaste hittils på lovet, shoppade inte alls mycket, som jag trodde, det blev iaf en Armani-parfym, filmer, en t-shirt, 2 armband.

hinner inte skriva så mycket mer nu, ska umgås med bror min lite, det är ju sista helgen han är här hemma, innan han flyttar till Udevalla, och sen åker han till Italien med Elin för att träna cross i en månad, fuskisar !
sa till han att han gärna fick köpa en parfym åt mig iaf , Dolce & Gabbana (: . så hoppas på det :)
ska dra härifrån nu, love / tina