Let´s Dance.

sent igårkväll / inatt så skulle jag börja packa min väska för att jag skulle med till Varberg och Veinge idag. jag packade och packade, men jag var fortfarande inte säker på att jag skulle hänga med, upp vid åtta, till varberg, kolla på träning, till Veinge... ja, det blev lite för mycket kände jag, så när jag hade packat klart min väska så hade jag bestämt mig för att stanna hemma!, tog inte beslutet förrän allt var klart, tvekade bara.

men nu är jag iaf hemma, vilket är skönt att ha en helt lugn helg hemma. allting är så timeat denna helgen, massa plugg och allt, allting på en gång.
idag är det fint väder med, tänkte att jag skulle gå ut en sväng i solen.

hade övning med cabarén igår också, och nu vet vi istortsett hur vi ska göra, blir faktiskt bra tycker jag :)  på hemkunskapen blev det tunnbröd & smoothie, bara hallon för min del eftersom jag inte tål persika, och en till med choklad/banan. det gick ju att äta, men det var kanske inte det godaste, min hemmagjorda smoothie är bättre!

igårkväll va jag bara hemma, jag & elin åkte ner till VIP, hyrde film & köpte godis. träffade på kristian, markus & co. där. sen fick vi skynda oss hem för att kolla på let´s dance. martin & cecilia var duktiga, jag hejjade egentligen på tobbe & annika, men det spelade inte så stor roll för mig vem som vann.
sen kollade vi på filmen, " John Tucker most die " , den är rolig. hade sett halva en annan gång med jannike.

image14

nej, nu ska jag ut i solen en sväng, och ikväll kanske jag ska träffa jannike. imorn, ja det får ni se då.
ciao / tina.

ilska.

jag blir så jävla irriterad, tack då. för att ni ställer upp, och när toni säger att han kan hjälpa mig, han som annars inte är så intresserad som ni tycker att han ska vara, och när han ställer upp och verkligen tar sig tid till det, nej men då passar det ju inte er. hur ska ni ha det, ja det vet nog fanimig ingen. för undra vad problemet är, så som ni håller på.
jag orkar inte med er mer, jag vill flytta till en lägenhet och bo där själv, det skulle vara så härligt att bara va för sig själv och bara leva som man vill, bara slippa allt erat tjat. bara ni öppnar käften blir jag irriterad nuförtiden, så håll den stängd.

jag är ganska så på dåligt humör nu, som kanske märks.
men iaf, idag har jag dansat gick inte särskilt bra, men vi va bara 4 st. vilket gjorde saken bättre, sen när jag kom hem så slängde jag på mig crosskläderna direkt och gick ut och körde en stund, nu sitter jag här.

nu ska jag duscha, bye.


Vårtecken.

BRA, BRA! våren är nog här för att stanna denna gången, solen tittar fram på dagarna, och jag såg en fjäril idag, ett vårtecken iaf (:
badade på idrotten med, slutade sent idag, men fick ändå sluta mycket tidigare än vad vi skulle. gick sedan hem och åt, skulle plugga med, men jag vet inte riktigt vad jag gjorde, så jag ska göra det nu.
imorgon äre en kort & bra dag, superhärligt! och jag ska troligtvis till Jönköping city med evelina (:

igår blev det en ganska lång promenad med jonna, välbehövligt för min del, jag ställde mig på vågen idag, sist jag gjorde det var för 2 veckor sen. nu va jag några kilo tyngre.
ingen cross blev det inte igår heller, så kanske hinner med det idag, om jag pluggar nu vill säga.

/ tina

image13

26 Mars.

vilken dag! , soligt hela tiden, har suttit ute lite (: sovmorron idag, jannike kom till mig lite tidigare. vi gick till skolan, jag hade spanska och efter det matte, sen hade vi bild. efter det så blev det SO och efter det engelska. gick till fyra nästan, segt.

nu har jag precis ätit mat & glass, & tänkte ta en tur på crossen innan jag ska ut med jonna (:
see you later, bye.

Kristianstad.

första tävlingen avklarad nu då, det gick väl sådär. han fick sån himlans kramp, men det va ju första tävlingen & så, sen var nog förväntningarna ganska höga eftersom han vart borta i en månad och tränat.. men men, Veinge nu till helgen, så det är bättre att ladda där (:

jag höll vad jag sa, filmat har jag då gjort, både toni & elin, och några kort blev det med, la ut ett av dom =)
dagen har annars vart bra, vi kom hem vid sju tiden nångång, och då blev det våffelbak, det är ju våffeldagen idag.
efter det kollade vi på ytterligare ett avsnitt av mullvaden, sedan kollade jag lite på heartbreak hotel och sen ringde jag evelina, & nu sitter jag här, ska snart lägga mig tänkte jag.

imorgon är det skola igen, usch usch. fasen vad hemskt, men sovmorron iaf (:
är skittrött & dessutom blire ju att sova en timme mindre nu när det är sommartid, godnatt!

image12
                                                                                                                                           foto: tina dahl :)

Känslor.

äntligen fredag.. hade först ANT-sak idag, sedan NO, och efter det svenska årskursprov som gick shiiit och tillsist SO, jag & evelina gör ett arbete om slovakien, !

efter skolan blev det direkt in till snilleblixten och hämta max, gick hem och toni & elin var hemma, umgicks med dom lite & kollade på film & sedan gick jag hem med max.. när jag kom hem gick jag kollade den nya husvagnen, hämtade även min parfym som toni hade köpt <3 , jättegod! fick lite rabatt på den &så, goodie. efter det umgicks jag lite med elin (:

kollade nyss på let´s dance semifinalen, spelar inte så stor roll för mig vem som tillslut står som vinnare, men bäst idag tycker jag nog att tobbe & annika var..

imorgon bär det av ner till skåne, ner till Kristianstad för den första motocross-utomhustävlingen för i år, ska bli jättekul (: , elin som ska fightas mot killarna med, och hennes kille dessutom!..
jag ska filma och ta kort tänkte jag, så jag har minsann ett jobb imon.
*det är en minnestävling för Thanh Winger som gick bort i en bilolycka för ungefär 5 år sen, han körde cross tillsammans med dom andra killarna som nu är elitkillar som han troligtvis &så hade vart nu, och Thanh var verkligen ett mycket stort & lovande löfte, med sådan talang.. men så hände detta, jättetragiskt, men jag tycker att det är fint att man kör en tävling för honom på hans hemmabana varje år, jättefint verkligen.. jag kände honom inte,men toni, och jag har vart med ett tag, så jag kommer mycket väl ihåg han. man blir rörd bara av att tänka på det och det kan hända att man fäller en tår för han imon. att börja året med en sån fin tävling känns bra, och dom flesta av eliten är där och kör.

så var rädd om era nära och kära, även om det blir bråk & tjafs ibland så älskar vi ju dom, det är ju dom som gör livet värt att leva, vi skulle aldrig vilja förlora dom, det finns så många som har förlorat sina nära & kära, tänk på dom, var rädd om dom du har.
känslor som väcker oro / tina.


at last, home!

ANT-sak  med film, matte, teknik & cabaré i skolan idag, cabarén kom vi lite längre på iaf, haha.
stressade sedan in till dansen, köpte först med mig en baguette som vanligt, sedan dansa. en ny dans, som faktiskt gick riktigt bra, trots att vi var asmånga & den va svår, så jag är nöjd med min insats, hah.
mamma kom & hämtade & sedan så visste jag att toni & elin väntade hemma :)
jättekul att se dom igen, snart 5 veckor sen, och ändå kom dom hem tidigare. han hade köpt parfymen åt mig med, vilken snäll bror :) , men den kostade 500 typ, & det är istortsett ALLT jag äger för tillfället!
har suttit & pratat med dom & kollat på mullvaden, repriser alltså. & vi misstänker lite Anna som mullvaden, återstår att se!..
så nu ska jag ta en dusch, prata moppe med pappa & fixa lite fika åt allihopa :)
see you , have a nice evening.
/ tina.

Showgirls.

haha, jag är helt slut nu. jag & evelina har nämligen dansat hela dagen, skulle komma på två åttor till cabarén som vi fick kämpa länge med, hoppas dom andra gillar det (: . tror att det kan bli riktigt bra tillslut.
dagen har annars varit kort & bra, hade bara idrott, svenska & NO.

 bäst jag kilar & äter nu, see you later, maybe!
ciao / tina.

Goodie.

yes, today i´m happy !

pappa kom nyss in & frågade om jag hade bestämt vilken moppe jag ville ha, om jag va säker & visst va jag det :) nu längtar jag så in i!
sitter här med svenska-novellen som måste vara inne imon, och svenska är jag inte så bra på, känns som allt jag skrivit bara blir som ett långt blogginlägg, men nu äre sent att ändra sig. det blir nog bra tillslut.
har pratat med lina i omgångar idag, och jag kan nog inte komma upp, det blir att hon får komma ner isåf :)

annars har dagen vart ok, slutade sent. hade matteprov med som inte gick alltför bra. & herregud engelskan, det är läskigt vad man känner igen sig alltså, dessa minnen kanske kunde bli till verklighet igen? haha.

ska nog ta & fortsätta med svenskan nu, seeyoutomorrowmaybe, bye!

Skitväder.

om det ändå kunde bli lite vettigt väder, regn & snö får en inte på bra humör, vilket sommaren gör.
hur som helst, jag är ingen vädergud, så jag kan inte ändra på det, men våren kommer väl...

idag när jag kom hem så stog elins buss hemma hos oss, och det slog mig att dom hade kommit hem, men i fel buss isåfall. haha. istället va det hennes pappa som va här för första gången & såg No-Ha-Ma, haha.
vi satt & fikade med han & magnus & jag tog genast fram moppekatalogen, dom godkände! , magnus som kan sånt med, så bra.

tanken att köra cross slog mig nyss &så, men när jag tittade ut genom fönstret va det en himlans massa snö, & mörkt. & då vet man aldrig vart det slutar.

hade utvecklingssamtal idag med, och det gick prima, satt där i hela 45 minuter. bäst att kolla lite på matten nu, prov imorron.

I can´t  die away from the memory.

Aprilväder i Mars .

tjoo !
det va inte igår jag skrev här, snarare ett par dagar sen, så nu kan jag berätta om mina dagar,om ni är intresserade så fortsätt neråt!..

onsdag: körde cross ( som ni såg i det förra inlägget ) , sedan åkte jag & papie in till stan för att checka in lite moppar, & då ändrade jag mig lite, nu är jag säker, tror jag :D . sedan hem och då blev det mest lugnt.

torsdag: hockey bockey på smedjehov första lektionen, blev 3-3 & slutade med straffar, eleverna vann har jag för mig :D , minnet är inte det bästa & jag va väl inte så insatt i matchen direkt.
sedan slapp vi engelckan som tur var, & efter det spanska, sedan lunch, matte, teknik & cabaré, som gick lite framåt iaf (: . blev sedan väldigt stressigt, eftersom dansen började halv 5, så mamie skjutsade in mig, jag köpte mig lite mat & bytte om snabbt. fick dansa själv idag eftersom linnea va på moppekurs, och dom andra vi umgås med gick på den sena dansen "/ . va iaf skitsvårt & jag kände mig sämst, det gick bara inte. men nu är den dansen slut & det blir en ny nästa gång (:
kom sedan hem, och då ringer jonna & frågar om jag ska med på hockey, dalen-tjeckien. 40min kvar tills matchen började så det blev snabbt in i duschen och slängde på mig kläder, dock lite för lite, för jag frös när vi väl va där, och förskylningen blev värre. men kul va de väl (:

fredag: blev sen till hemkunskapen, men bara lite. va så himla trött, ja så trött har jag nog aldrig tidigare vart. fattade inte vad det va med mig, men sedan när jag började nysa förstog jag att det va allergin som kommit, pollen. jag är ju inte så farligt allergisk, men vi hade rast efter så gick hem & tog medecin. efter det så hade vi typ en halv NO-lektion, som inte blev jättemycket gjort på & sen vid 12 ungefär slutade den dagen. det blev då ner till 25:an & in till stan för att shoppa & köpa present till linnea. gick mest själv, sedan med mamie. blev en tröja/klänning, present & ett läppglans. köpte med oss baguetter hem och kollade sedan på tv.

lördag: vaknade vid halv 10, så kom mamie & sa att hon skulle åka till torget, och jag skulle in till min sis & gå på stan med henne, så jag sa att jag kunde åka med mamie in, hon blev lite småtjurig som fick vänta på att jag skulle göra mig iordning & allt, men men. väl inne så äter vi frukost och går sedan ner mot stan. hittade först en kofta som jag la undan, men köpte istället en annan som jag kanske inte ska ha. efter en trevlig dag så blev det hem, hoppa in i duschen, fixa iordning mig & sen kom evelina & hämtade mig. vi åkte ner till linnea & va där hela kvällen. frida va där &så, det va kul (: . sjöng singstar & jag fick nån slags överenergi så jag skulle sjunga hela kvällen typ. min röst blev dessvärre knappt något kvar av, det har jag känt idag, & jag vet att det inte lät särskilt bra alls, haha, hemskt med andra ord.lyckad kväll iaf (: , även om evelinas & min plan inte gick fullt som den skulle :D , störda som vi är, nejdå. haha.

söndag (idag) : en härlig sovmorron, fixade ganska nyttig frukost för en gångs skull, eller ja, paprika/ostmackor, varm choklad med grädde & riven choklad, bra för min hals som inte mådde jättebra idag.
efter det så blev det till datorn & kolla på moppe, jag längtar som tusan, jag vill ha moppe nu.
pratade med lina, skulle va kul om jag kunde ta mig upp till dig, men tina lider just nu av en ekonomisk kris, haha! efter det så kom sofie&henke o åt lite middag här , och nu sitter jag här och funderar, vissa saker förstår jag mig inte alls på.
jannike ville ha med mig till kyrkan sen med, då har jag gått 10 gånger av mina 15 för komfan. och för nån dag sen fick vi hem papper om berlin, shoppa en dag :) ,dessvärre är att vi ska sova på bussen på vägen hem, kaos !? :D det blir nog bra.
shiit vilket aprilväder det va idag då, men i mars. usch jag vill ha sommar nu! inget sånt hära.

ojdå, vad jag har skrivit mycket idag då, bäst jag fixar iordning mig nu & sedan åker till hovslätt.
shoohejs / tina.


Spring is coming soon .

tjoohoo!

kom nyss hem, en härlig dag idag, precis som alla andra onsdagar, slutar vid 12,10 (: (:
hade bara tre lektioner, först idrott, sen svenska & tillsist NO. provet gick faktiskt över mina förväntningar, bra. VG blev det iaf, jag som trodde IG, är jättenöjd, med tanke på att jag inte är alltför flitig med plugget nu.

det är &så skönt att all snö typ är borta, och våren närmar sig med stormsteg. dessvärre är att jag vill ha moppe, men får allt vänta nån månad till, tills i maj. har hittat precis den jag vill ha, jag som skulle köpa hos johan, men dom har inte den, sorry.. jag & papie ska troligtvis åka och kolla på moppe i eftermiddag. (:
skulle egentligen till stan med mamie idag, men eftersom hon har gått & blivit magsjuk så sket det sig.
är det då man ska äta vitpepparkorn ?
måste ha nya kläder bara, men får ta det på fredag, då kanske jag & eveliinie skulle åka in en sväng (:
har ju typ halv studiedag då, slutar vid 12, gött.

igår gick mitt pluggande inte särskilt bra, jag satte mig vid datorn när jag kom hem,men när jag väl kommit till böckerna så hör jag något som döönar utanför mitt fönster, och jag förstog precis vad papie ville. så det blev att slänga på sig kläderna & ta första cross-åket för i år. det är ju så himla kul, men nu är det försent att börja igen känns det som, varför slutade jag? jo för att pappa tyckte det räckte med en, givetvis toni, och det förstår jag, men jag kan ju glädjas åt han istället, man får se det positiva i det, eftersom jag tycker det är jättekul!.. nästa helg drar tävlingarna igång nere i skåne, ska bli så kul och dessutom att få träffa toni & elin, det va ju inte igår direkt!..

jag vill verkligen åka upp till dalarna på lovet, gumman lilla , måste få träffa dig (:

133419-9

Väntan .

Eftermiddagen har vi tillbringat på bäckadahl då, väääldigt segt. bara massa väntan & väntan..
kollade runt på massa ställen, bl.a frisör, mode, hotel/restaurang & det verkar vara kuul (:
men känns som man måste börja tänka på det lite redan nu, så man vet hur mycket man måste gå in för skolan, men ändå är det långt kvar, och detta va ju bara en av alla skolorna.

dagen har vart bra annars, eller bra & bra, allmänt skoltrött. hade bad på gympan, sen lite so.

har suttit & ätit upp hela min kladdkaka jag gjorde igår snart, måste verkligen plugga till fysiken, så bäst att jag drar mig & fixar någon Mat istället, och sedan pluggar. "/
ciao / tina.

Bättre med tiden .

ja, det mesta blir faktiskt bättre med tiden, men absolut inte allt.
ju mer jag lyssnar på the ark's låt, desto bättre blir den, och nu är den riktigt riktigt bra faktiskt. (:
den 12maj gäller det, komigen sverige!
image8

skolan idag har vart seg som vanligt, massa plugg, jag orkar inte mer, och jag har fysikprov på onsdag, kan ingenting, och så sitter jag här.
kollade klart på mullvaden igår med, det blev då ett himlans tjat om det :D , men kul att se när någon man känner är med på tv. även att det inte va så oväntat (:

har planer på att åka upp till säter på påsklovet, till min kära kusin lina. skulle vara riktigt kul att träffas, va ju ett tag sen sist, eller ja. inte så länge som det brukar gå mellan gångerna, men det känns länge <3

Now I know my heart is breakable.

Cara mia .

  Måns skulle ju bara vunnit , Cara mia   ,hade sanna eller andreas vunnit hade det vart helt okej med. inte the ark, kommer knappt ihåg låten nu, men den va ju inte så fruktansvärt dålig. det är som dom säger: att man måste ha något som inte någon annan har i eurovision song contest, och då kanske the ark är den bästa. vad vet jag. jag ringde iaf in på måns 2 gånger ;D .
lyckades få tag på någon som kunde spela in "mullvaden" tillslut. min granne , thanks! kollade bara lite igår, ska snart sätta mig i soffan & kolla på resten!.. igår så va jag & evelina på lager med, det var välbehövligt, även om jag inte direkt köpte det jag behövde. tog sedan en sväng till scorett med!..det blev alltså dessa grejjer (: , och ett par kallingar åt bror min som skulle vara så snäll att köpa med sig en parfym hem åt mig (: .

133419-6

sitter just nu & lyssnar på Pink - feel good time. någon gammal skiva som jag nyss hittade. har sett världens snygaste moppe med, som jag bara vill ha! , hittat hjälm, glasögon & allt, bara någon som ska betala! and that´s the problem !

ska fortsätta att städa nu, ha det goodie! / tina .

fredag .

äntligen, ännu en vecka över.
är så mycket i skolan nu så jag bara orkar inte. känner för att ta semester ett tag och bara glömma allt.
but well. that´s life.
jag & lina hade ju tänkt att boka en thailandresa nu till påsklovet, men eftersom det kostar endel, och jag har verkligen inte dom pengarna så blir det nog tyvärr svårt. jag & evelina ska ju åka om två år, något jag ser framemot, haha.
men det var underbart, & jag har tjatat på familjen sen vi kom hem från thai, det va nästan 1,5 år sen nu, men dom vill åka nån annanstans, typ australien. men jag vill till thaiiiiland!

imorgon ska jag träffa evelina med, (:
och sen är anna med på tv imorn, jag måste få tag på en tv med kanal5, haha! jag som lovat toni att spela in det & allt :S

I can recognize, that I miss you / v133419-4

" mullvaden " ?!

helluu.
hann inte att skriva igår, men gjorde inget särskilt. slutade 12,10 som vanligt & sen följde evelina med mig hem, kuwligt (: . fick sedan rycka in snabbt, sofie ringde & ville att jag skulle hämta max, så det blev alltså barnvakt en stund!..
idag har skolan vart lugn, eller egentligen inte, är så skoltrött så det finns inte. jag vill att våren & sommaren ska komma nu.

sedan efter skolan vare dans, haha vi gick på den sena tillslut, och vi va fyra stycken på den, vi som brukar vara asmånga. men kul vare iaf. förutom att jag inte kunde dansa alls, vet inte vad jag gjorde, helt borta!
imorgon kanske jag ska tillbringa dagen efter skolan med eveliiina (:
sedan har jag ett prov som ligger & väntar, så det blir att ta tag i i helgen. suurt!, men jag får skylla mig själv att jag skjuter fram det.
lite kul med att jag fick höra att anna ska va med i något tv-program som heter "mullvaden" på 5an, men vi har inte femman, tjatar på papie hela tiden, det måste jag ordna, för jag måste bara se det alltså!

annars äre nog inget mer, ska duscha nu,
ciao! / tina

sick & tired.

imorse kände jag mig ganska okej, men hoppade över gympan,va väl ganska trött med,men lektionen efter började jag må illa som satan, så jag sa till gunnar att jag går hem. men nu har jag vart hemma i typ en timma, och nu känns allt mycket bättre, mysko. sitter & fikar nu, vilket kanske inte är det bästa om man mår illa, men jag är sockerberoende.

igår satt jag och fyllde i hela tävlingskalendern med, alla sm & sånt.
den 24-25 mars är det Thanh Wingers Minnesrace i Kristianstad, som jag tänkte följa med på, eftersom toni & elin tar det på hemvägen så är det kul att träffa dom också :) , då har det redan gått 5 veckor..

nu ska jag kolla klart på filmen, " i hennes skor " , brabra :)
bye / tina


studiedag .

härligt att vara ledig, verkligen behövligt med sånna dagar . men idag har jag inte gjort nån nytta alls, skulle plugga till mitt fysikprov som jag förmodligen har imon, har skjutit fram på det. men jag fattade nada, så jag la ner.
istället gick jag hit, & sitter & lyssnar på hilary duff. (:

känner mig lite sjuk med, fryser & så. det är ju inte så konstigt om jag blir sjuk, med tanke på att mamie har vart hemma en hel vecka och vart sjuk. men jag vill inte det, har inte tid med sånt.

nu ska jag krypa ner under täcket med lite godis, kolla på film & kika i den nya frida (:

bye / tina .

praon över .

ja, praon är nu över, och jag har haft det jättebra på Bobbys, dom är så snälla.
blev superglad när jag fick den odd molly tröjan som jag ville ha & hade tänkt köpa, det  trodde jag aldrig.
odd molly har ju så söta kläder så man blir helt kär i dom.

mamie va så snäll & skjutsade in oss med, men eftersom evelina & jannike börjar vid 9 & jag vid 10 så gick jag bort till malmborgs & tog en fika, satt där i nästan en timma!.. efter praon i fredags så tog papie med mig hem, öppnade paketet i bilen & däri va tröjan, så direkt när jag kom hem så ringde jag till kinna & tackade så mycket (:

det blev en lugn kväll sen, myspys, godis & film.
igår så möblerade jag om mitt rum, mamie fick hjälpa mig, vi fick ett par skrattanfall med, dryga är vad vi är!
jag har vänt ut&in på hela mitt rum känns det som, & igentligen så äre nog bäst som det va från början, men det är ju kul att byta lite, så jag får väl ha detta ett tag. min stora feta gamla teve förstör allting!, men det blir ingen platt-teve än, det får vänta lite. har plannerat precis hur jag vill ha det sen!
sedan på kvällen blev det mys & kolla på melodifestivalen!, jag tycker att uno&irma är ett skämt, eller iaf hennes dans, lamare än någonsin, och man kan ju inte sjunga "good morning" i eurovision, det är ingen låt som passar in där! .. men däremot så tycker jag att sanna nielsen va bra, så min röst fick gå till henne!

vågar du, så vågar jag!

ciao / tina

Dance everbody, move everybody ...

everybody dance now!

det funkade inte att skriva i torsdags, så sparade texten & uppdaterade nu!

som sagt, jag har skakat loss lite på dansen nu, haha.
vid 16,20 kollade jag på klockan, & va då kvar på bobbys, springer ner till cissi & kollar om jag kan gå, dansen började om 10min, så det blev typ att springa bort till idrottshuset. väl framme så kännde jag mig sjuk, frös som tusan så jag valde att ta den dansen en timma senare istället. satt där och frös, men det blev bättre när jag väl kom igång sen :D .
dansen vi gör nu är tuff tycker jag, en jessica simpson låt faktiskt ;) . men fan va surt att jag inte kommer kunna va med på en enda uppvisning, iaf inte dom roligaste. baraföratt dom har plannerat in komfan, dansfestivalen & första SM:et samma helg. men det är klart, Berlin är ju säkert en upplevelse, haha.

bakade tillslut igår, kladdkaka blev det, tjuvsmakade lite på kanterna & konstaterade att den blev den bästa jag gjort i mina dar ..
imorgon är det då sista dagen, & bäst jag lägger mig tidigt idag, evelina kommer nämligen och knackar dörr hos mig kl. 7 , hon får väl försöka få liv i mig, haha nejdå.

annars inget speciellt idag, förutom att marie ( kusin ) som jag va med på scandic hälsade på mig idag (:
jag har pratat lite med min kära bror med, men gush. vart har du gjort av det ? , lite smått besviken!, men hoppas det har fixat sig tills du kommer hem <3 . jag vill &så till ett varmt land, NU!
jo förresten, jag fick en parfym av evelinasötan iförrgår, Lacoste-touch of pink (: , jättegod!

nu äre bäst jag går & duschar & lockar håret :D , bye! / tina .