Regn..

.. regn, och åter regn. om några dagar är det juli månad, då ska det va värsta sommarvärmen, men vad är detta? hm..

uppe med tuppen idag, tillochmed innan! kuckeliku, klockan är halv sju! upp & duschade, åt och fixade iordning mig, för att åka ner till konfan. mötte upp emelie, och vi tog sällskap den lååånga biten!
nu är det bara två eller tre dagar kvar på konfan, så jäklans skönt att det är över sen, så inte det får styra hela min sommar! visst har vi väl haft kul, men det ska bli skönt!..

kom nyss hem, moppade mig hemåt, jag ar inte åkt moppe sen innan tallnäs kom jag på! det är länge det, men det gick som en dans idag med! förutom att den alltid är sur när jag ska starta den, elliot har sina dåliga dagar &så!

nu ska jag fika vidare ! nyttiga tina...
bye / tina

City!

hello fans!

ska berätta lite om hur dagen har sett ut för min del tänkte jag, om ni är intresserade så kika neråt!

började med att jag försov mig, vknade halv 9 av att linnea ringde, som tur var! thanks! , blev stressigt, och mama körde ner mig till konfan för att det ösregnade.. där rullade tiden på ganska snabbt idag, måste vart för några av ledarna va borta, haha.
som tur var fick vi sluta några minuter tidigare, och det var ju tur det, så att emelie & jag slapp vänta på bussen i 40 minuter..

väl inne i stan så gick vi till gina för att möta evelina & lisa! gick och åt en pizza & pratade, sen strosade vi vidare i affärerna. hittade en rosa klänning. sen åkte evelina hem, och en stund därefter skulle lisa till frissan! så emelie och jag gick vidare, men bestämde oss en stund efter att åka upp till a6! hittade ett elefanthalsband där :D , köpte &så godis som alltid! och sen tog vi bussen hemåt! missade ju såklart busshållplatsen där vi skulle byta till 25:an, så vi fick gå en bir i regnet till en annan hållplats! smarton på hög nivå! , men vi roade oss med johans skämt från tallnäs på vägen, haha.

väl hemma i norrahammar igen så kom mama och hämtade mig, och emelie tog moppen hemåt! en väldigt rolig dag kan jag lova! alla evelinas negerskämt går ju inte sluta skratta åt, haha. + allt annat kul !

nu ska jag ta & nana, natti natti! / tina

SM Västerås

ja, lite uppdatering om hur SM:et i Västerås var..

jag och mama åkte vid halv sju den morronen och jag va allt annat än pigg. men det är klart, när det är crosstävling på G så blir man lite piggare (;
vi missade träningen, men kom precis till heaten.
1:a heatet givk till en början ganska bra, tills han kraschar i ett platå, och jag fattade inte först att det va toni, förrens jag såg att han inte låg kvar på samma placering längre, så jag frågade papa, och han sa att det va toni. men det gick ganska bra med toni, så han fortsatte att åka, men va långt efter & körde upp sig några ålaceringar till en 24:e plats, vilket inte va så bra. själv  han att det va en av dom värsta krascherna i karriären, och han fick lite ont i ryggen.
i 2:a heatet gick det bättre, även att ryggen besvärade lite, men det räckte till en 11:e plats, vilket också kunde blivit bättre än så..
i totalen nu så klättrade han till en 9:e plats, och det är ganska jämnt mellan dom andra, så hoppas att det går bättre på dom sista två tävlingarna. tänk att det bara är två SM-deltävlingar kvar, det har gått så fort! och nu är det inte en enda SM-deltävling på hela juli, men det finns ju andra tävlingar! , speedcross-SM i Kil & Varberg, VM:et i Uddevalla som jag inte kan gå på, gaah! det är så störande. missade SM:et i Eksjö, Mascupen och nu VM:et i Uddevalla, enbart för konfirmationen, varför ska allt planeras samma helg?..

ska ta mig en macka nu, innan jag uppdaterar hur min dag har vart!
bye / tina


Midsommardán

hejsan allihopa!

nu, gott folk ska ni få läsa om hur min midsommardag var!:

började med att jag vaknade av att lina sa ganska högt: VA? , då hade hon alltså fått reda på att en 16-årig tjej dött i närheten av där hon bor/känner folk, och hon var förtvivlad stackarn, och det förstår jag eftersom det lika gärna kunde vart en kompis till henne, men som "tur" var inte, men hemskt är det.
frukosten blev sen, och resten av dagen blev lugn...
... till att börja med, tills klockan blev över 18.
- tina, vi ska va hos jonna om 45 minuter!

oh shit, jag hade varken valt outfit för kvällen, ätit middag, eller sminkat mig. blev lite smått panic in the house!
det löste sig tillslut, och vi blev lite sena ner till jonna, där dom fixade iordning sig, (jag ville inte släpa med mig alla mina grejer dit eftersom jag skulle hem dagen efter, så då hade blivit tvungna att hämta det mitt i natten)
lovisa och pernilla kom &så en stund senare, och när klockan blev strax över 21 så åkte vi hem till någon kompis, där vi va en liten stund. sedan började vi gå ner mot dalen, och eftersom dom skulle kolla väskorna där, så sa tjejerna att vi skulle ta allt innan vi gick dit. lina vart väl inte i så god form om vi skulle träffat vår kära moster ann-britt malm, haha. men det var ju tur att våran moster inte kom, då hade det blivit ett herrans liv! det blev ett par skämt om det genom kvällens gång.

väl nere i säterdalen så skulle ju "the boppers"  uppträda, men det var väl inte direkt därför vi kom, haha. jag fick träffa ytterligare några av linas snälla kompisar, dom jag hann med att träffa under kvällen var: pernilla, jonna, lovisa och killar, bl.a simon & simon ;D vad jag kommer ihåg . vi gick nästan direkt till dansgolvet och roade oss!
även om du sa till mig då att om jag ville så skulle jag, annars ge honom en smäll, du ska veta att jag aldrig hade gjort det om du inte sagt att det va okej, och det där var nog ganska oväntat från bådas del, dessutom gjorde jag ju inte det bara sådär, det fanns ju en anledning, det var ju att jag ville.
klockan rullade iaf på och när vi kom hem va klockan straxt efter 3, och jag somnade runt halv 4, sov tre timmar för att sedan gå upp vid halv sju igen nästa dag, SM Västerås! som morgondagens inlägg kommer handla om, orkar inte ta allt på en gång!

detta var allt för mig idag / tina

Midsommar

hellu!

som ni har sett i mitt förra inlägg så har jag tillbringat min midsommar i dalarna hos mina kusiner och moster. ska börja med att berätta lite om gårdagen som då såg ut såhär:
det började med att klockan ringde upp oss redan runt 9 och vi gick upp och åt frukost. efter frukosten åkte jag, lina, och mina två mostrar ann-britt och lisa ner och handlade. köpte 3 liter jordgubbar också som min mama sedan åkte tillbaka med, för att det bara va mos! mama skällde ut dom, "kunde du verkligen med att sälja dom här jordgubbarna till mina flickor" , haha. slutade med att hon fick med sig en ny liter för att det inte fanns mer + pengarna tillbaka! mama är lik sina systrar i det, haha.

efter det gick vi bara in och tog på oss bikini, sedan gick vi ner till sjön och badade. vädret var ju inte särskilt fint, lite mulet och så, men det hindrade inte oss! kan tillägga att det va svinkallt!
när vi badat klart så gick vi hem igen och hoppade in i dushen, fixade iordning oss och sedan åt vi, och fick stressa lite för att hinna ner i säterdalen, mama körde oss. väl därnere är det väl lika segt som alltid! haha. men linas kompis var "säterjänta" så hon ville ner och kolla på det. såg även när dom snygga scouterna ( not ) reste midsommarstången. va där nere i 20min kanske, sen fick mama hämta oss igen.
när vi kom hem så blev det mestadels lugnt, fika och linas papa göran kom förbi en sväng som varje år och hälsade på.

sedan lockade jag håret, så bra att mama hittade kvittot till min locktång, så jag kunde få en ny, eftersom den gick sönder. slutade med att jag tog mitt nya vit-blommiga linne, rött skärp, svarta shorts, vita spetstights och en svart kofta. tänkte haft mina nya paris-skor med, men jag fick skoskav så det slutade med att jag tog mina vita ballerina.
och på kvällen blev det dock lite andra puckar!
vi tog cyklarna ner till jonna runt 19-tiden, var där ett tag och väntade på 5 andra, simon, stanken, malin & hennes kille och en till om jag inte minns fel. sen cyklade vi mot gustafs, det är då ett ställe med åkrar så långt ögat når, lite åt månsarp-stuket fast värre, haha.

det va ju en bit att cykla om man säger så, över en mil. men väl framme i gustafs så skulle vi till markus tror jag han hette, och säga "hej" till simon! , det blev inte många minuter där, eftersom jonna och lina inte riktigt ville tillbringa kvällen där, haha. så vi åkte vidare mot dom andra, och va där resten av kvällen. men när vi skulle cykla hem igen så va ju inte simon den allra piggaste, så det tog sin lilla tid. han cykla ner i diket, vägrade fortsätta osv. och det tog nog 2 timmar hem, 40minuter dit! det va ju kolsvart att cykla i skogen med, så ja, det gick inte i 100km/h direkt.
väl hemma vart dom lite sura eftersom det tog sån tid. vi gick iaf och la oss nästan direkt.

ja, det va min midsommarafton, rolig faktiskt (:
pusslove / tina


Wake up

hallo!

det va ett tag sen jag skrev här nu, men det har inte funnits någon tid över till det.
i söndags åkte vi iaf till Tallnäs, mitt ute i skogen. det va blandade åsikter, ibland va det askul, och ibland inte kul alls. men sista dagarna ville jag hem. johan och emil är ju asroliga ibland med deras skämt och skratt, jaja nu hinner jag inte med att skriva mer om tallnäs, kanske en annan dag..

direkt när jag kom hem i torsdags blev det att packa på nytt, några timmar senare var det dags att köra mot dalarna, där kusin lina, hanna och moster lisa bor. vi kom runt 22 nån gång, och en stund efter kom min andra moster ann-britt och hennes man. vi hann med att gå ut en snabbis innan.

dags att gå nu, bye / tina


Early

heejsan,

kom hem för en stund sen, tog en tripp till jannike innan och hälsade på..
ska faktiskt ta och lägga mig nu, upp vid halv 7 imon, jippie! not..
ska jobba, men härligt med pengar iaf, ska ta moppen in och mama & papa har suttit säkert i en halvtimma och försökt att förklara vägen, men mitt lokalsinne är ju inte jönköpings bästa. därför måste jag åka i god tid imon,

bäst att kila nu, göra matlåda.

puss / tina


LAG-SM HMK

heej gott folk!

ska börja med att berätta om gårdagen!..
först va det ju utflykt med konfan på dan, fick lite shoppingtid & jag hann få med mig ett linne hem! när vi kom tillbaka så hade moppen stått nere vid konsum hela dan, så blev tveksam om den skulle gå igång, och det gjorde den inte, jag va superstressad men fick hjälp av tobbe att starta den!
fort hem, byta om och sen köra bort till crossbanan.

kanske ska börja med att berätta lite vad detta inlägget kommer handla om, för det är ju inte så kul att läsa annars, om jag bara rabblar upp massa saker som inte alla förstår..
jo, det är då lagtävling, man är 4 förare i varje lag, och dom placeringarna alla i laget får räknas ihop och sammanställs. man får kvala in till elitserien eller Lag-SM som det &så kallas, och det är den högsta klassen, där alla tävlar mot alla, annars är det uppdelat klassvis, i individuellt SM, där tävlar man bara mot crossar som är lika stora motorer på som ens egen. måste &så berätta att om någon har trillat så står det flaggvakter utspridda på banan som har en gul flagga och en grönvit. den gula flaggar man med för att varna de andra om att de ska ta det lite lugnt, eftersom någon har trillat. grönvit!-flagg är när ambulanspersonalen ska komma, för att någon har skadat sig.. hoppas ni förstog lite iaf!

när jag kom dit så ställde jag bara in moppen vid tonis buss, sen gick jag bort för att hjälpa till vid entrén som jag lovat. det kom mycket folk, vet inte hur mycket vi fick in i entréavgifter iår, men förra året blev det 30 tusen.
när första heatet hade börjat stog jag fortfarande vid entrén, men sen fick jag gå sa dom, snällt! sprang bort för att kolla, och då säger mulle (speakern) - ojoj, toni dahl gjorde en liten vurpa där.. så jag skyndade mig ännu mer, men det va ingen fara, han va redan på hjulen igen när jag kom.. han slutade på en 11:e plats i första heatet. lagkompisen jonas bodin vann första heatet!

i andra heatet så stog jag även och tog lite kort nere i depån, och sen ser jag att toni trillar.. han hade fastnat under crossen, men kom ändå upp snabbt igen, det va ingen gulflagg ute, och detta gjorde ju saken värre. ingen förare va beredd på att toni skulle stå där uppe mitt i banan och försöka kicka igång hans cykel, så då kom en förare i full fart och körde in i toni när han stog där och kickade. det blev ju en crasch, och jag blev superorolig, så jag sprang dit för att kolla hur det gick med honom, men toni va på benen, vilken lättnad! , men däremot hans cross, den va i två delar. fler och fler förare kom, och craschade, så dom låg utspridda lite överallt, det är ju väldigt farligt, så dom valde att flagga av heatet, alltså att avbryta det, väldigt bra tycker jag.

med tanke på hur crossen såg ut, så hade toni en väldig tur att det inte va han som fick smällen, läskigt med sånt..
slutade med att grävmaskinen fick köra upp tonis cross i skopan. och det andra heatet startades om.
då låg han jättebra till, på 6 eller 7:e plats, då kedjan går av, så han fick bryta det heatet.. detta är alltså tredje gången craschade för dagen, och riktigt mycket otur, men tredje gången gillt..
.. och det stämde.. med hemmabana och massa kompisar, kusiner och andra som va där för att kolla så klart han ville komma i mål med bra placering, och i starten kom han långt bak, runt 20:e, men körde upp sig jättebra och slutade 4:a, det va det bästa resultatet någonsin i en LAG-SM tävling!
eftersom han kör med en mindre cross, alltså lite mindre motor, men samma storlek, så får han det svårare, så den placeringen behövdes efter allt strul..

sen blev klockan framåt 23, och det va dags att åka hem på moppen, svinkallt! jo, glömde säga att det va kvällstävling, det är inte så ofta det är, så det va kul, men ni kanse fattade att det va på kvällen (;

har lagt upp lite bilder, resten får ni kolla på på
http://tinadahl.bilddagboken.se !

-> starten
           
-> crossen efter craschen                   
  

ciao / tina


Vätterstranden

hallo,

blir en snabb uppdatering av min dag nu, men började med konfa, redan vid nio. fick gå en timma tidigare eftersom jag skulle in & klippa mig, färgade utväxten och gjorde det lite ljusare, är nöjd iaf.
 
sen hade toni väntat på mig inne i stan i 1 & en halv timma, men tillslut kom jag. vi åkte då ner till vätterstranden och stekte lite, sen blev det molnigt och då bestämde vi oss för att åka ner på stan och leta efter solbrillor, men vi hittade inga snygga. istället köpte vi varsina par foppatofflor, mina andra va för stora kom jag på, nu har jag köpt ett par som nästan är försmå! , blev röd/rosa för min del och gula för tonis.

sen sprang vi in på mackmakeriet och köpte oss varsin baguette som vi tog med oss em och åt i solen på altanen.
hann &så med att ta en sväng med moppen bort till crossbanan innan, dom ville att jag skulle va kranskulla imon, men nej tack (; vill inte krama alla de tre lagen, typ 15 pers.
jag hjälpte till väldigt lite, och sen drog jag mig hemåt för att hämta papas plånbok där hans tankkort va. pkte tillbaka till shell och där stof toni och papa på cyklarna och väntade på mig, dom va påväg hem från crossbanan. fyllde tanken så att jag kan köra direkt imon, utan några stopp.

och mina vänner, GLÖM INTE! LAG-SM PÅ HUSKVARNA MK IMON, 19:00, alltså den banan vid ikeas lager typ. hela svenska eliten är på plats och dom tävlar i lag, passa på nu, när det är så nära !
ring för vägbeskrivning, haha.

ses imon dårå (;  /  tina

Glassigt

heej i solen!

var tvungen att gå in en liten stund bara för att det blev lite för varmt på altanen som just nu påminner mig om en kokande het sandstrand. man bränner fötterna om man går på den. men härligt är de iaf med soligt och varmt.

slängde på mig bikinin för några timmar sen och sen tog jag med mig lite glass med jordgubbssås ut i solen, inte helt fel kan jag lova.

ingen middag har jag inte fått änsålänge heller, men det kommer väl..

ha en skön & solig dag, gott folk. nu ska jag kila ut i värmen igen ¤,
pusss / tina

Lovely

hello everybody!

kom nyss hem då, konfa 9-12.., men det är inte jättelångt kvar nu, så hoppas det går fort.
efter det tog jag elliot hem och nu sitter jag här och keekar godis ! jag är helt otrolig.

brorsan är hemma här ett tag nu, och idag har han lovat att laga middag till mig, undrar vad det blir..
har även testat att köra med hans evs-hjälm , och den funkar jättebra! , enda nackdelen är ju att sånna hjälmar inte går ner under moppen.. men jag vill nog ändå ha en crosshjälm, tycker det är mycket snyggare, lite opraktiskt men ..

har laddat upp lite bilder från Paris nu, men jag laddar nog upp resten ikväll, eftersom det går väldigt segt nu..
ska ta och sätta mig i solen lite,

bye / tina

Paris - en grymt rolig resa!

bonjour! ,

nu är jag hemma igen, kom hem vid 2 inatt ungefär, så nu ska jag uppdatera min paris-resa!

dag 1: fredagen alltså, vi missade skolavslutningen, istället lämnade vi lilla norrahammar runt 8 på morgonen och begav oss mot flyplatsen stockholm / nyköping - skavsta. det va mycket nyfikenhet på resan ner, och mycket skratt! flyget gick vid 12 och vi åkte med ryanair, lite b-klass men vatusan, i 2 timmar ungefär så får man överleva. det va inga bestämda platser, men evelina & jag lyckades få ett 3-säte och vi blev lite oroliga vilken den tredjde personen skulle bli jämte eve.. .. en gubbe som luktade skit!, men hon levde iaf när vi kom fram!..

väl framme i Frankrikes huvudstad Paris så fick vi åka en buss till centrum och där inne var det nästintill 100 grader! framme vid city fick vi vänta på sysyteryster sofie en liten stund, men hon kom tillsist, och jag sprang och kramade om henne! blev lite mat på vägen, en mozzarella-panini, vi tog även svängen förbi triumfbågen. sedan tog vi tunnelbanan hem till hennes lägenhet på 22:a våningen, med mycket fin utsikt!

vi va där en liten stund, men sen åkte vi till någon byggnad på en kulle, chalsea eller nåt tror jag den hette. åt pannkakor ( crêpes ) med nutella där och shoppade även 2 sjalar. jag & evelina ville köpa en tavla med oss avmålade, men det va krångligt för dom, och eftersom vi ville ha varsin tavla blev det ganska dyrt, thailand är bättre, så vi får ta det på den semestern ist.!
efter detta blev det bara hem och sova, välbehövligt!..

dag 2: lördagen. började med en liten frukost i sofies lya, sedan bar det av till nationale, så hette den metron, och vi skulle ta tunnelbanan för att shoppa lite. blev två par skor, två par trosor och en väska, det var nog allt. efter shoppingturen så tog vi en sväng förbi notre dame (eller hur det nu stavas) och kollade där en snabbis.
blev lite mat på vägen hem, pizza! blev sedan hem och ta det lugnt, sen sova, haha. vi pratade om massa minnen där, eve, jag och syster. endel va väl mindre trevliga!

dag 3: ganska tidigt steg vi upp och åt frukost, hann även med en dusch. efter det blev det att gå till metron och ta tunnelbanan till... Eiffeltornet! , det va ganska mäktigt, och högt såkart. men när vi väl var högst uppe så tyckte jag inte det kändes så mycket högre än soffes lägenhet, men nu va det gjort iaf!
blev en pizza på vägen hem, again! och sen blev det att packa, sen vidare till paris flygplats. jämte oss när vi hade checkat in så sitter det 5 svenska killar i över 20-årsåldern, ganska snobbiga, Dolce Gabbana, Armani, Versage solglasögon och en kille hade en louis vuitton bag! , dom va ganska livade och vi sa: bara inte dom sätter sig jämte oss på flyget...
- heej!, är det ledigt här? (jämte mig )
- jaadå, säger jag.

hahah, vi höll på att börja asgarva alltså! , och han luktade parfym så att jag knappt kunde andas, men det va en av de tusen sakerna vi diskuterade, att det är bättre att jag fick sitta jämte parfym-snubben än att eve fick sitta jämte skit-gubben, haha! han sa nåt ord till oss, och sen började han och hans kompisar prata om flygvärdinnorna,
- hon va ju asfin!
- jaa, fy fan!
- neej, men hon!
... - är du från sverige?
-no, i´m from latvia!..

ja, dom skrattade och pratade så hela planet ekade, och ibland va det ju kul, men ganska jobbigt.. sen tar han upp en slitz-tidning och läser, sen när vi skulle landa så går dom och samlar in alla tidningar dom har delat ut, och flygvärdinnan ser inte vad han läser, så hon säger:
- okej, you want to keep it ( behålla den )
- yes,.. or no, hahah. ( så visar han framsidan för henne )
- ooh, okej, haha. säger hon.

väl tillbaka i sverige så va klockan runt 12 och vi hade några timmars bilresa hem. jag somnade på evelina, haha. hon sov sedan här tills idag.

får även köra moppe nu!, är superglad. åkte ut till eve innan och badade i poolen (:

nej, nu ska jag ta & nana, upp tidigt på komfa imon, usch.
natti natti / tina

The last time with all this funny together..

.. it´s over now.. :'(

idag var det sorgligt men sant den sista cabaréuppvisningenav alla dom 5 vi har gjort.. det har vart så grymt kul, och alla har vart så duktiga och härliga.. jag kommer sakna detta jättemycket, för så kul som vi har haft, håller med de andra, vi är som en stor familj, och idag va det slut.. skulle jättegärna vilja göra något sånt här igen i nian eller så, det skulle annars va skitkul om vi åkte runt på andra ställen och gör våran cabaré fler gånger så att vi får in lite pengar, då kanske, kanske vi kan köpa kent tillbaka, kommer att sakna han, när vi för en gångs skull har en superbra lärare så ska självklart någon annan ta hans plats, det stör mig .. men han sa iaf att om den nya läraren slutar så får vi kent tillbaka, kanske skulle ställa till det lite för den nya läraren då!? , kent är bäst, och jag var faktiskt nära tårögd när han sa att vi är dom han trivts bäst med..

det var också den sista skoldagen för mig idag, hade faktiskt gärna vart med imon också, man köper speciella kläder, får säga "hejdå" till alla klasskompisar och så, bara den känslan att "nu är det faktiskt sommarlov" ta semster från skolan ett tag.. 
men det ska bli riktigt kul att åka till Paris, träffa syster, åka upp i eiffeltornet, shoppa loss med evelina, flyga - så härlig känsla!, och att bara ha vart där!..

klockan halv 8 imonbitti beger vi oss till stockholm - skavsta där vi ska flyga runt 11. vid 14 någonting så är vi framme i frankrike och där kommer (om det blir som planerat) sofie (syster) och hämtar upp oss. sen stannar vi ända tills på söndag, kommer till stockholm 23,10 har jag för mig.

sen på måndag så måste jag bara få köra moppe, blir tokig på dom dära tanterna inne på vägverket, vad gör dom egentligen? det tar ju år & dar, stig på ejfa sa att det skulle ta fyra dagar innan jag kunde börja köra, men nu har det snart gått 2 veckor, och jag får fortfarande inte köra. har ringt och kollat 3 gånger idag, snart en fjärde..

dags att packa inför imon nu, ha det finfint så hörs vi troligtvis på måndag (;

love / v / tina

Interesting thing

har inget bättre för mig just nu, & så hittade jag denna lista på någon främlings blogg:

Tre saker jag inte förstår:
1. att jag inte ens  är ute i solen, så som jag klagat på det dåliga vädret..
2. att jag kan äta så mycket onyttigt utan att explodera i vikten!
3. att det är sommarlov i övermon!

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:

1. en tom godisburk.
2. den trådlösa telefonen.
3. packlista.


Tre saker jag gör just nu:
1. tänker på paris & min syster.
2. oroar mig för något, vet inte vad.

3. surar på datorn som har sina dåliga dagar den &så, men nu händer det alltför ofta!

Tre saker jag vill göra innan jag dör
:
1. köpa en chihuahua
2. resa till massa ställen, bl.a thailand.
3. leva ett bra liv!

Tre saker jag kan göra:
1. svimma eller i värsta fall dö av värmeslag.
2. springa fem varv runt huset.
3. komma på nåt bättre än att sitta här.

Tre saker jag inte kan göra
:
1. sluta tänka på en söt liten kille.
2. passa tider, detta ligger i släkten, fråga lina!
3. bli av med min allergi.

tack & hej, det var allt för mig! , see you later!


Cabarét

hello!

både igår och idag har vi haft cabarétuppvisningar, askul verkligen.

igår va det för niorna, dom som vi egentligen gjort hela cabarén för, och det blev faktiskt väldigt bra trots att vi var nervösa och lite osäkra på danserna. niorna var ju helt klart den bästa publiken av dom här 3 föreställningarna vi gjort hitills, fina alla va i sina balkläder (:

på våran mix-dans så gick det väl sådär, eller jag kände mig ganska säker, men vi kunde ha övat lite bättre fick jag höra sen.. vi va i skolan från halv 9 på morgonen till 9 på kvällen, så när jag kom hem så hoppade jag in i duschen, sen somnade jag.
idag fick vi lite sovmorron med, men linnea missade det, så hon kom till mig imorse istället (:

första föreställningen idag va för 6:orna, alltså dom blivande 7:orna. dom satt så tysta och snälla, och jag var inte alls nervös. då gjorde vi bara några nummer, och det blev bra.
efter det så var det dags för att göra hela föreställningen för sjuorna. och det var faktiskt den sämsta publiken måste jag säga. för till att börja med så började dom prata och det var väldigt livat när dom kom in, dom skrek och hade sig. sen när vi gjorde sketcherna så fattade dom inte det roliga, det gjorde ju tillochmed 6:orna. dom var inte ens att jämföra med niorna, för niorna jublade och klappade, man känner så himla mycket mer taggad då, medans 7:orna bara satt där som om dom var förlamade eller något.. men men, nu ska jag inte klaga mer på dom, för några skötte sig iaf!

efter den sista föreställningen fick vi gå hem, så jag och linnea ska äta lite nu, sen ska vi bara ladda, för ikväll är det för föräldrarna, släkt och vänner, så kom vettja! , klockan 19,00, i flahultskolans aula! det kostar lite, men det är vi värda! ska be pappa filma med min videokamera, kul att ha sånt!

ses ikväll ! ,
love / tina

SM Linköping

hejsan (:

i helgen va det då den 3:e SM-deltävlingen i Linköping. vi kom för en gångs skull dit i god tid, och vi fick en superliten plats, på 100m2 och där skulle två bussar, två husvagnar och en bil få plats. som ni förstår så stog vi på varandra typ, och när man skulle in i husvagnen fick man dra in magen, haha. bilen fick inte plats, usch, nästa gång måste vi ha en större plats, men saken var ju den att vi inte kunde byta plats eftersom teamet måste stå tillsammans, " the happy team" världens snyggaste namn, eller inte.

heat 1: toni va bra med i starten, 3:a , men sen tappade han massa och slutade som 11. det va väl okej, men jag hade lite högre förväntningar efter det han kört förra helgen. men nya tag och laddade för heat 2: där blev inte starten lika bra, men resultatet blev iaf bättre, då han slutade på en 9:e plats, och totalt 7:a för dagen. nu ligger han 10 totalt i SM, medans elin vann båda sina heat, och hon har vunnit alla heaten hitills, så hon leder tjej-SM.

sen blev det hem och sova, upp tidigt på måndagsmorgonen.