God Morgon!

det är nog första gången i historien som tina dahl är i god tid till något sånt här, det betyder att jag är peppad, jag kan om jag vill!

väntar på att höglund´s ska komma & hämta mig, så passade på att uppdatera mig här.

ha det super!

image273

puss / tina

I´m gonna miss u!

åååh, vad taggad jag är inför denna resa! imon blir det...

... SÄLEN!!!

image272


åker dit med evelina & hennes family! och hon skulle ha med sig sin dator, så om jag ber snällt kanske jag får låna den någon minut och uppdatera mig lite här! (?)

är ännu inte klar med min packning, haha! men det är tina dahl vi snackar om, eftersom jag ska packa ner hela min gaderob, så tar det lite tid ;)

men mobilen har jag ju med mig, hör av er !

ska försöka komma hem utan brutna ben, kommer hem nästa lördag!

ha det superbra!

kyss ♥ tina

That´s how we live

GOD MORGON!

jag är redan uppe, trots att jag la mig strax innan 03. men det är bra, ska uppdatera här en snabbis innan jag återgår till min packning.

imorgon blir det SÄLEN! ser fram emot det sjukt mycket. ska låna sis's snowboard med, så proffset evelina kanske vill lära mig lite ;) det blir nog en upplevelse för sig, vi vet ju hur det gick sist, haha! men det är värt ett försök, till !

idag tänker jag definitivt inte lägga upp någon dagens outfit, haha, inte i mina jobbarkläder... fick beställa lite nya sådana igår förresten! jobbar 12-18. 


image271  image270

puss ♥ tina

Listen to the lovesongs..

Underbar kväll med underbara tjejer! ♥

vi drog ihop några på "avskedskväll" som jag pratade om. vi var här hemma. jobbade till 18, och slängde mig in i duschen när jag kom hem, sedan kom jannike vid halv. vi åkte till hovslätt och handlade - mamma tog tiden, 4 minuter tog det från att vi gick till att vi kom tillbaka till bilen, då hade vi med oss alla ingredienser & tillbehör till tacos. hemma väntade redan emelie & lovisa. sedan kom linnea & evelina med.
vi spelade lovisa's spel, nivet sådant med charader, skitkul!!
tack brudar!

jannike & linnea var sist kvar, de åkte precis. jag har inget packat till sälen, och imon jobbar jag 12-18, någon som vet om det verkligen är huset? björn rosenström skulle väl tydligen dit!?

nu är det dags att sova, hörs imon!

image267
pussnatti / tina

Waiting for you

God morgon!

har alldelles nyss vaknat, eller har ju skrivit en packlista med, för på lördag kl.8.00 drar vi till SÄLEN!! jag åker med evelina´s familj, min familj är hemma, en hel vecka utan massa gnäll, gud så skönt!
ska bli så skönt att komma härifrån ett tag, kommer givetvis sakna er där hemma ♥

jag har precis insett att jag inte kommer hinna packa, haha! idag jobbar jag 12-18, ikväll kommer några tjejer hit & tar farväl, nej det lät hemskt, men ni fattar. imon jobb 12-18 & sedan huset om det är imon (?).

lina, glöm aldrig att jag älskar dig hjärtat! det fixar sig.

nu ska jag fixa lite, innan jag tar bussen till jobbet. hörs nog senare!
puss ♥ tina

Stand by me

hejsan.

synd att det inte var fler som vågade kommentera i förra inlägget, så antar att det var ganska bra ändå, men tack linda! ska tänka på det, ska tillochmed lägga upp en gårdagens+ dagens outfit nu!

              Tisdagens outfit:
image265
¤
vit blus, hm
¤
lila/blommig sjal, mammas
¤ jeans, "wesc" , stuk (borås)

ursäkta min fina morronfrilla där !

                            Dagens outfit:
image266
¤
svart linne, hm
¤ svart t-shirt med tryck, KTM
¤ jeans, "wesc" , stuk
¤
sjal, från danmark
snabbuppdatering:

måndag - jobb stod på schemat. efter det var det tänkt att vi skulle till huset, men det sket sig. så jag åkte till linnea istället, pratade och så, trevligt!

tisdag - stan & klippte mig - blev som en kyckling - GUL! illa, hatar gulblondt hår. & sen till jannike, lagade mat & så. walle & basse kom sen också! :)

onsdag -
stan med linnea! åkte & solade med. köpte bara en bh, håller i pengarna, bra tina!

dags att sova!
godnattpuss / tina


Up to you!


NU känner jag att min blogg börjar bli sådär tråkig igen, så nu behöver jag tips om vad jag ska skriva om, osv.

TYCK TILL!

säg vad ni tycker, även ni killar, jag vet att några läser ;)

och ni kan vara anonyma (brukar inte gilla det, men lägg fram det på ett snyggt sätt, vet att några inte vågar tycka annars, vilket är synd).

TACK MINA LÄSARE!

puss ♥ tina

I´m sorry babes ;)

nu har det hänt igen, men jag lovar nu att jag ska bli bättre på att uppdatera, häng kvar bara! ;)

har alldelles nyss tagit mig upp ur sängen, la mig ganska sent, runt 02, och sen fick jag ett telefonsamtal med, haha, trevligt.

nu blir det en snabb sammanfattning om vad jag har gjort de senaste dagarna:

nu ska jag äta frukost, hörs senare!
kyss ♥ tina


Give me more love..

hockey-bockey-matchen slutade med att eleverna blev ägda, tro det eller ej, men tyvärr sanning!

dagen rullade på med spanska, hahah, antonia, våran lärare alltså, hon är för rolig. första läraren som uppmuntrar oss att festa som unga! jag, evelina & emelie satt och pratade med henne, hon berättade om sin ungdom, osv, osv. det trodde jag inte om henne! pluspoäng till henne!
sen när vi slutar lektionen, avslutar hon med " ha en glad påsk, och festa riktigt mycket nu under lovet! " haha!

sen var det bara idrott kvar, och vi hade en annan lärare, stor skillnad på han & henry, men han var bra! sen hem, och jag har inte gjort så mycket hemma, mer än slappat. mamma kom hem med påsktårta med!



nu ska jag glömma, verkar inte finnas någon anledning till att ha det kvar i tanken ändå..

Thank you for all that you've done for me
Now I know what real love is supposed to be
Can't waste my time so goodbye my baby, baby, baby
Thank you .
image263
amy diamond - thank you.

bye.

Morgoninlägg

God morgon folket!

hoppas ni är lika morgonpigga som mig? ;)

ska inte till skolan direkt, det är hockey bockey match, så jag ska möta upp jannike på bussen och åka dit. usch, sitta & frysa i en ishall nu har jag ingen större lust med.. 9:orna mot lärarna iallafall, så måste se på när lärarna blir ägda! 10 minusgrader ute idag, my god. vart är våren?

wellwell, känner att jag snart får stressa som bara den, så bäst jag kilar nu, hörs sen.

pusspuss ♥

One wish

bra jobbat tina! har inte ens öppnat matteböckerna, och provet är imon. jag är så himla skoltrött, jag orkar inte med det mer. så jag tar det inte på allvar längre, vilket i värsta fall kan resultera i att jag inte kommer in på den linje jag vill, nämligen frisör.

wellwell, får sova på saken och hoppas att jag kan allt imon, inte särskilt troligt. nej, tänk positivt nu tina, tänk som emil! jo, jag har nog MVG på både svenskan och matten imon (inte ironiskt alls).

when I close my eyes it´s you I see..

pussnatti


I just can´t get you out of my head, boy your love is all i think about..

hejsan.

har vart dålig på att uppdatera mig, men det är delvis bloggens fel. hade skrivit ett fettoinlägg igår, så försvann allt.

wellwell,

måndagen var inte särkilt ovanlig. jo, jannike följde med mig hem en sväng, åt lite mat & nybakade bullar! sen åkte hon, och det blev slappa för min del.

tisdagen började med svenska. sedan kom pappa och hämtade mig, sen åkte vi till sjukhuset. fick sitta där och vänta säkert en timma, sen fick jag komma in. röntgade ena knät för er som ville veta.
haha, hon "kvinnan" som var riktig läkare frågade om jag ville ha en rock på mig, men jag hade en lite längre tröja (dock lite väl kort) , så jag sa nej. sedan när jag kommer in står det en kille där, en sådan elev, han gick säkert på gymnasiet, och såg hyfsat bra ut, hahah. så när jag la mig där, så sa hon att jag skulle lägga mig på något konstigt sätt, och jag bara kände att jag visade aningen mer än vad jag borde. lite smått pinsamt, jag hade inte gjort något bra underklädesval heller, haha, tina dahl i ett nötskal. där stod hon och förklarade för han hur man skulle göra osv. , och där låg jag & skämdes! sedan kom hon fram, och småskrattade lite, och utbrast: "ojdå, du får nog dra ner din tröja lite", haha, pinsamt.

hoppas att jag inte träffar han någon mer gång!

sedan följde jag med pappa några ärenden, sen tillbaka till skolan, där det bara var halva hk:n & NO kvar. sen skulle jag in & lämna in telefonen, men glömde visst lite saker..
NU lär jag plugga till matteprovet och svenskaprovet imon, har nämligen inte gjort det än....

jag kan inte hjälpa det, men jag måste säga att jag saknar det .

image260 image261 image262

puss ♥ tina


There´s no reason to pretend

¡HOLA!

hoppas eran helg har vart bra?
- min har iallafall vart superbra!

vi börjar med lördagen, då jag började med att jobba 8-11. efter det kom mamma och vi åkte och gjorde några ärenden, sen hem. jag hade ju bestämt mig för att överraska toni & pappa som var i vaggeryd & tränade cross. så jag klädde på mig alla kläder jag hittade, och efter att mamma förklarat vägen säkert tio gånger, så moppade jag mig iväg. väl i vaggeryd ringde jag pappa för vägbeskrivning, då säger han " men vi ska åka härifrån om en minut.."  där satt jag och frös, och hade åkt dit helt i onödan, KUL, så det var ju bara att vända. vi stannade till hos engman´s, och på något sätt lyckades jag övertala pappa så att han körde moppen hem, och jag åkte med toni i bussen. thanks dadie!

kvällen blev riktigt trevlig! evelina kom hit, och sen åkte vi till ellen i taberg, där vi var nästintill alla tjejer som vi var på fredagen, tack tjejer! ♥ jag hade superkul! vi partajade hela natten lång, haha, nej men nästan. vi var hemma ganska tidigt, sen satt jag & evelina & åt glass, pratade & så till klockan blev 03,00.

söndagen var bara tråk, så den är inte ens värd att nämna.

bilder kommer, har inte tid nu ;(

PUSS 
TINA

...

you are my sweetest downfall,
i loved you first.

glöm & sluta dröm tina.

varför kan jag aldrig glömma?


Come to me

hejsan mina läsare!

gårdagen var riktigt bra :) snällt av er att vi fick komma, det var väldigt trevligt!
det var överraskningsfest för emma erlandsson, som fyller 16 imorron! dessutom, var det maskerad på det hela, skitkul! vi var hemma hos frida, 15st tjejer. lägger upp bilderna imorron tror jag, då får ni även se vad alla var utklädda till ;)

här är iallafall en bild på linnet jag köpte, från wicked:

fram & bak:                            märke: silverstar
image258 image259
nu ska jag åka & överraska pappa & toni!
puss  tina

And even if I do, It´s not because of you..

Jag är sååå peppad! det blev bättre än förväntat.

stan idag, och det blev bra saker shoppade. lite stuffs, och sedan åkte (jagvet, vi tog mopparna) jag och evelina bort till wicked för att kolla in lite snygga kläder. köpte med mig ett vitt linne hem, kan visa det imorgon! sen åkte evelina hem, och jag mötte upp min syster på torpa, sen åkte jag hem till henne. vi åt och pratade, myspys.

måste skryta lite med, MVG på både idrottsprovet och spanskan, good work tina!



nu ska jag sova, natti natti ♥


In school

sitter i datasalen och har spanska för tillfället, blir dock aldrig någon spanska gjord här.

well well, idag ska jag & evelina in till stan och fixa lite saker, blir nog bra faktiskt, haha.

de telefonerna i förra inlägget, om jag får välja en, så väljer jag nummer 7, LG-Viewty. iphonen är med riktigt fin, nackdelen med den är ju att den inte kommer till sverige förrän i höst vad jag hört. klart att chanel-telefonen är riktigt snygg, men den lär kosta en hel årslön, haha!

bloggtorka nu, hörs senare.

puss ♥ tina


Lovelie phones

hello babes!

allt på topp?
- hoppas det, så äre iallafall med mig.

tänkte att jag skulle bjuda på en touch-phone-special : (vet dock inte märken & sort på alla)

1. Chanel choco phone
 
 

2. Giorgio Armani
 

3. Apple - Iphone
 

4. LG - Prada
 

5. HTC


6. LG


7. LG - Viewty
 

om jag ska välja ut mina favoriter, är det nummer 1, 3, 6, 7.

säg gärna vad ni tycker!

PUSS ♥ TINA

-

Jag har en:
(x)mamma
(x)pappa
( )styvmamma
( )styvpappa
( )styvsyskon
(x)bror
(x)syster
( )systerson
( )systerdotter
(x)mobiltelefon
(/)eget badrum
(x)eget rum
( )swimmingpool
( )hot tub ?
(x)gästrum
(x)dator
(x)TV

totalt: 9½

(x) säng större än normalt
(x) mer än fyra par skor
(x) solglasögon
(x)klocka
(x)mp3/ipod
(x)ett fungerande PSP2
( )xbox/gamecube som funkar
( )nintendo 64 som funkar
( )gameboy spel
( )nintendo ds
totalt: 6

( )pokerbord
( )basketkorg
( )hockeyspel
(x)biljardbord
( )fooseball
totalt: 1

(x)nattduksbord
(x)dator på rummet
(x)mp3
( )har du något klädesplagg från Abercrombie eller Hollister
(x)dina föräldrar har gett dig ett kreditkort/atm kort
totalt: 4

(x)jobb/sommarjobb
(x)shoppar minst en gång i veckan
(x)har dyr parfym
(x)AIM/MSN
(x)kamera/videokamera
(x)telefon
totalt: 6

(/) skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
( )gitarr/trummor/basgitarr
( )Piano/Keyboard
( )något annat instrument
( )varit på en kryssing
(x)rest utomlands
( ) haft en personlig tränare
(x)dyra smycken
(x)träffat en kändis
totalt: 3 ½

(x)platt/locktång
( )har varit i en slagbur, som är till för baseball
(/)har tusen spänn på dig just nu - på kontot
(x)kreditkort,debetkort eller bankkort
(x)rest i Europa
( )varit på Hawaii
( )varit i USA
(x)varit i Asien
( )varit i Australien
totalt: 4½

(x)föräldrarna har bil
( )jet ski/båt
(x)husbil/vagn
( )jag har en bil
totalt: 2

(x)hemgjord mat nästan varje dag
( )suttit i en limo
( )suttit i en helikopter
(x)äger en digitalkamera
(x)egen laptop
( )egen dator
totalt: 3

totalsumma: 39 ½
1-23= ghetto-kid
24-33= vanlig
34-40= bortskämd brat
41+= uppeklassens snobb


haha, troligt.


Hairdresser - for a minute

yes, it´s true..

haha, jag har precis klippt till jonna, nej, inte slått till henne, utan klippt hennes hår! klippte upp det, tunnade ut det och tog bort det slitna, inte för att jag är något proffs, men hon sa att hon blev nöjd, så det är ju bra! tack för att du vågade, haha, det är ju skitkul att klippa! på tal om frisörer, så kom linn med en nyhet att vi som sökt till JB får reda på om vi kommit in eller inte i slutet av mars!

dagen har annars vart bra, svenska, idrott, hk & no. det blev ostbricka på hk:n, faktiskt helt okej. sen hade lovisa en skithäftig sak på sin telefon, helt sjukt! ni får testa det själva, påminn mig! scary..
sen har vi pratat telefoner idag, och jag håller fortfarande fast vid mina alternativ, LG:n eller iphonen. en touch-telefon har jag iallafall bestämt a looong time att det ska bli nästa gång ;) när pengar finns tillgängliga vill säga..
så bra att jag fick lite jobbtider i påsk med, jobbar långfredagen, påskafton & annandag påsk, bra pengar där. mitt sparande går fortfarande bra, lite förvånad faktiskt.

men nu blir det en fika med glass, äppelbåtar & mörk choklad, jummie. mami har köpt hem 2 nya tallriksglass-sorter, citron/lakrits & viol, tro det eller ej, men de är goda!

image239

puss ♥ tina

Vad får du allt ifrån? -glöggen!

haha, har precis suttit och visat massa klipp för m+p på denna mannen:

image238


så jäkla bäst är han!

sen fick pappa en ny telefon idag med, så ska hjälpa han med den lite, finfin var den!

pussnatti / tina

You´re everything I want

får ursäkta mig för dålig uppdatering - igen!

men se det positivt, när jag inte uppdaterat på ett tag, har jag haft fullproppat på schemat, och då har jag alltså mer att berätta om, let´s start:

¤ fredag - skola först, sen gick evelina & jag hem till mig, åt lite och fixade iordning oss, sen tog vi bussen in till stan, strosade runt en sväng, och det enda jag köpte var 4 skärp & nagellacksförstärkning, stolt över mig själv att jag lyckades hålla i pengarna! när klockan blev halv sju gick vi bort mot Dal Baffo och väntade på alla de andra tjejerna, vi vad nämligen och åt, alla tjejerna i klassen, utan några. Kristians pappa serverade oss, maten var supergod som vanligt, och vi hade trevligt, tack tjejer!
efter det åkte jag, jannike & evelina hem till jannike en sväng, och sen hem.

   
man känner sig inte alls vit jämte thailands-negern jannike!
mer bilder på elins bdb tror jag, http://allam0talla.bilddagboken.se

¤ lördag - vilket innabar jobb hela dagen, 11-18. på jobbet ringde emelie och frågade om jag ville följa med till ellen på tjejkväll, och det nappade jag på direkt! så sis kom och hämtade mig, skjutsade hem mig, så duschade jag och packade, sen åkte vi in dit. trevligt hade vi, och god mat även där, tack! vi sov även där sen!

¤ söndag - vaknade upp hos ellen. jag och emelie skulle jobba, så vi skulle gå till bussen, men självklart missade vi den, haha. jaja, tog sin lilla tid innan vi kom till jobbet, tur att jag hade mitt lilla bussproffs med mig! annars hade jag förmodligen inte vart där än! jobbade 11-18, sen hem. kvällen blev lugn, wallander och så.

idag - skola, sen hem. mami bjöd mig & evelina på pannkakor, sen o.c och sen slapp till 110. nu ska jag äta tänkte jag!

puss ♥ tina


Don´t let me be the last to know

nyss hemkommen från mmw-magnus i barnarp ( han som trimmar toni´s crossar ).
jag och han har ju några planer om min moppe, haha! och sen bjöd han mig på coca cola zero! jag och pappa pratade lite med han, eftersom han verkligen kan sin sak när det gäller motorer!
tänk vad glad jag kan bli av så lite! mitt humör är på topp, tur att ni inte fattar varför! evelina know, haha ;)

wellwell, dagen har annars vart bra, på håltimman moppade jag, evelina & jannike oss bort till bubs! sen förbrännde vi alla kalorier på idrotten, badminton & sen gymmande vi lite. på tal om det, så provade jag jeans igår, och har haft typ 25 eller 26 i jeansstorlek, så tog med både och i omklädningsrummet, fick inte ens upp 26:orna över låren, haha! annars brukar det ju vara my ass som är problemet, big-ass you know! men inte deppar jag för det, lina jag ska ge dig ett schema !

min pärla, Elliot!
image234

sitter och dricker colan fortfarande, haha. men dags för lite riktig mat nu,
puss ♥ tina

Spanska

sitter i datasalen för tillfället och har spanska, jättekul verkligen, NOT!

wellwell, hoppas ni mår bra iallafall!? efter skolan ska jag och mamma åka iväg en sväng, sen träffa emelie!

återkommer senare,
puss ♥ tina

Freaky

jag vet att det har vart dålig uppdatering-igen, ledsen för det.

dagen har vart bra, slutade redan kvart i ett, hade bara svenska, idrott och lite hemkunskap. idrotten, vilket idag var bad, var riktigt bra, evelina & jag duschade och pratade hur lång tid som helst, en timma typ, äta hann vi inte heller. sen följde evelina med mig hem som vanligt, och hämtade hennes pärla, den måste vi ju döpa! haha. ♥
efter det kom emelie, och jag bjöd henne på pannkakor, pratade & planerade lite, mer om det imorron, för då ska vi ut & gå, längesen sist!

nu ska jag ta & ringa min ***-****** kusin lina! ;)

puss ♥ tina

I´m so sick of lovesongs..

hejsan sockertoppar!
får ursäkta för något dålig uppdatering, men har helt enkelt haft annat för mig, och vad ska jag berätta nu !

fredag: de enda lektionerna var teknik & slöjd. jag gick ifrån tekniken för att följa med jannike & ta spruta, sötan då! jag höll henne i handen, och hon var så duktig så! efter slöjden sen tog jag, evelina & jannike bussen till stan & gick till chili thai, helt sjukt gott, och grädde fanns idag med, haha. sen bort till björn&benny-konserten, och den var riktigt bra, alla kan ju sjunga nuförtiden-utom jag! illa. träffade några kändisar där, alltid trevligt.
sen gick vi ner på stan, och jag hittade ett par tygskor (till) , en topp & ett skärp. är på jakt efter en vårjacka & en väska med, det är svårt. sen hem till mig där det väntade ännu mera kinese-food för mig & evelina, hela ligan var hemma, sofie+henke, toni+elin, mamma+pappa, jag & evelina. dock inte lika gott ifrån wok&co.
vi mös med film och godis hela kvällen!

evelinahjärtat & jag
image233

lördag: klockan ringde upp mig 06.40, på en lördag liksom. men jobb stod på schemat, och bara att bita ihop. jobbade till 11, och sen tvingade mamma med mig att shoppa, i mina supersnygga jobbarkläder (märk ironin) & trött som en åsna var jag inte riktigt sugen på det, men vad gör man inte. fick med mig en blus/skjorta iallafall.
sen hem och ladda för kvällen, mina förväntningar var nog dock lite för höga. åkte till huskvarna folkets park runt 17, och sen var det fest, prisutdelning, middag och grejjer. sen tyckte vi att det var lite dåligt drag, så vi åkte ett helt gäng till clabbe&johanna´s lägenhet och var där. sen åkte toni, elin & jag hem.

planerna för dagen är inte riktigt klirrade än, men det lutar åt att träffa mina vänner!

puss ♥ tina