Oh, yes you are

alltså, det där med horoskop är ibland äckligt. det har stämt sådär äckligt väl några gånger, speciellt en gång som jag minns, och min tanke då var " okej, nu får vi se om det här funkar " , vill ne veta vad det stog? tänkte väl det! i stil med: " helgen kommer bjuda på massa kyssar och nya kontakter " , och det stämde så exakt med, läskigt.
hittade precis en replik för tvillingen, " kärleken består, men föremålen växlar" .. jo.

nog pratat om horoskop, har hunnit med att se både oc & grey's idag, fajnt.
evelina och jag ska undersöka delar av that thing imorgon.. jag är pepp!

känner att jag är ganska ambitiös på bloggen nuförtiden. och har även sett att jag fått endel nya läsare,
VÄLKOMNA!

love / tina

Watch and learn

dagen har vart strålande, speciellt vädret ! jag älskar det, det känns att det inte är långt kvar tills man kan gå i kortkort & linne, lovelie! enda nackdelen är att jag känner att det ligger pollen i luften, är nämligen allergisk mot det, men det är inte så farligt. hann med att moppa oss bort till bubs & handla godis med, jummie!
sen sista lektionen som var idrott, my god! har nog inte skrattat så mycket, och haft så kul på en idrottslektion tidigare. vi spelade innebandy, och heter man tina dahl så tar man spelet på fullaste allvar, så jag råkade fälla basse med klubban så han åkte med en duns i golvet, sorry. jag skadar alltid någon när vi spelar innebandy. men 2 mål gjorde jag, och sen fick jag (?) assist några gånger, haha.

nehe, måste gå & rota fram några plagg ur gaderoben, så jag har outfiten klar tills på lördag.

från paris, ett år sen, evelina & jag.
image232




















puss ♥ tina

Yeah, that´s right.

kollade precis mitt horoskop:

TVILLINGARNA

22/5-21/6

Du får en trevlig onsdag, särskilt om du passar på att skapa något. Skriv en dikt, teckna, skapa en sång.

läskigt? JA


I´ll be there for you

haha, jag & evelina borde satsa på dikt-makare (?) vi fick till en asbra på svenskan, skriver den här i bloggen imorron. på fysikprovet fick jag VG, blev helt chockad eftersom jag inte ens trodde jag var godkänd. däremot nationella fick jag 3 poäng på, matten muntliga, really bad!

jaja, väl hemma satt jag & evelina och kollade på OC ett tag, bra program det, och sen Grey's, min favorit & det är 2 gånger idag med..

känner att jag inte ens skriver intressanta saker nu, så bäst jag kilar,
puss ♥ tina

WELCOME HOME, MY DEAR..

.. JANNIKEHJÄRTAT!

idag, eller imorse, straxt innan jag skulle gå till skolan, så ringer jannike på morgonen, det var mig ett trevligt litet samtal! blev lite chockad, men superglad att höra din stämma, som jag inte gjort på hela 2 & ½ veckor. när vi slutat, stannade jag & evelina i skolan 40min, för att jannike kom dit & hade utvecklingssamtal.. när hon sedan kom ut från dörren, skrek jag : JANNIKEEEE! haha, där blev jag glad, har saknat dig hun ♥ , brun som bara den var hon med ;)

dagen har faktiskt vart bra, allt utom fysikprovet som gick like hell. men sent att ändra på nu. jag tar inte skolan på allvar längre, det är inte bra alls, eftersom det är höga poäng som gäller för frisörlinjen.

well well, pappa är generös, vilket jag tycker om, but that´s a surprise!
på lördag blir det iallafall till HMK-festen!

Jannikehjärtat & jag:
image230

have to go!
puss ♥ tina

Don´t forget my name..

aaaah, this shit tar kol på mig!! jag fattar ingenting av fysiken, ingenting. så är det när man börjar öva kvällen innan, bra jobbat tina.

längtar så till påsklovet v.13, då slipper jag skolan i 2 hela veckor. sälen veckan efter, så jäkla roligt ska vi ha!

en sak som gör mig på bättre humör är iallafall pappa, som just nu står & gasar med crossen utanför mitt fönstrer. vad pepp man blir, i love that sound!

- varför bryr jag mig ens?

/ tina

This is for you, this is for me

nationella idag då, muntligt i matte, svenska & engelska. sämst gick det i matten, engelskan gick bäst..
återstår att se. efter att vi slutat, vid halv två så gick jag bort och jobbade på brännan lite, solade med andra ord. tycker inte det blir någon skillnad längre när jag solar, jaja. imorgon kommer jannikebaby med! ♥
nahe, fysiken väntar,

världens bästa!


puss sweeties!
♥ tina

So this is the end?

well well, det är väl så det är menat att vara kanske..

hann aldrig fixa systers naglar, vi hade så mycket att prata om, så vi ska boka in en annan dag. mycket skratt iallafall. snart släcks datorn, batteriet är snart slut, men ska försöka hinna innan den dör..

i veckan är det 2 födelsedagsbarn, linnea på torsdag, och cissi på fredag, grattis till er! sedan på lördag blir det först att jobba, morgonpass, och på kvällen är det "bankett" med HMK, i folkets park.. frågan är om vi ska dit. annars åker jag gärna och kollar på supercross-VM i indianapolis, USA.
på tal om cross, så missar jag årets första tävling, i Veinge, men det är det värt, för jag ska med evelina & hennes familj till SÄLEN! det ska bli galet skojj.

ikväll vill jag se wallander, om jag inte har sett den, "mörkret" tror jag det var? sen ska jag ut & gå en runda med hade jag tänkt. börjar halv elva imorron, superskönt.

puss ♥ tina


Beauty

bigsis & hennes kille är här nu.. vi har precis ätit, och straxt ska jag fixa hennes naglar :) imorgon är det måndag, vilket innebär nationella, men är bara i skolan i 2 h så det får allt gå.. inget speciellt händer denna veckan tror jag inte, tar dagarna som dem kommer ;)

men nu ska jag kila, hörs sen.

pusslove ♥

I wanna dance with somebody..

gårdagen var askul! vid 17-tiden åkte vi och hämtade upp evelina i sandseryd, sen åkte vi till mullsjö, knaggebo. skidkvällen var askul, trots att backen inte såg särskilt lovande ut, så gick det bra ändå..
jag & evelina fick för oss att åka i barnbacken sen, efter ett tag i den stora.. och vi åkte nog liften på alla sätt man kan, hahaha. så kul har jag inte haft på länge, vi låg där i backen och asgarvade, och vissa tyckte säkert vi var skittöntiga, men är man på sådånt humör, så är man.. och sen sexpipan, hahaha. han sa: ja, det är inte varje dag man ser 300 sexpipor, & de fick till det där på morgonen.. (han var helt seriös, han menade säckpipor men det sa han då inte) undrar vad han hade för tankar?.. haha.

sjukt kul hade jag iallafall, så kul har jag inte haft på lääänge. du är bäst evelina ♥

nu ska jag hoppa in i duschen, snart kommer syster & hennes pojkvän & äter middag här, så ska jag göra manikyr på henne med!

see you later,
/ tina

As I am

gårdagens planer var ju som sagt noll, så jag satt hemma vid datorn, och då frågade walle & basse om jag ville kolla på film med dom, och jag hade inget för mig, så nappade på den idén! gick och mötte dem vid walle, sen gick vi till basse. det blev en skräckis, saw IV. den var väl inte jättebra. sen var de så snälla och följde mig hem, aldrig att jag hade gått hem själv efter den! :) trevligt iallafall.

idag har jag inte gjort mer än vaknat. jo, för i morse spillde fröken clumsy oboy över hela sig, och över hela mattan. can´t help it..

straxt ska vi iväg och åka skidor, linn & hennes familj hyr ju den varje år, frågan är bara om det finns någon snö.. men det är ju tradition, så dit måste vi iallafall ;) har inte åkt sen förra året..
have a nice evening.
puss ♥ tina


Happy little face ;)

hahah, så himla kul, skitsöt!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article1897320.ab

I´ll think about it

ibland kan min mamma hon med. hon kom hem med min tröja - avlarmad, och den bruna blusen, och eftersom jag hade gjort så fint i huset, så fick jag den av henne! thanks mamie ♥

just nu pratar jag med evelina i telefonen, hon har strömavbrott nu! det är sånt pissväder här i jönne, blåser like hell. gillar vi inte, ge mig sommaaaaar!

och, vet ni vem jag såg i tidningen precis, om inte SNYGG-emil, haha, han 24-åringen vi hade i skolan i måndags, så damn snygg! dock såg man inte alla hans snygga drag på bilden, haha!

hörs kanske senare!
puss lovelies ♥


Ohlala..

hej mina läsare!

dags att blogga lite igen. börjar med gårdagen, vilket var en bra dag. klt, SO, spanska & idrott. sen efter att vi (jag & evelina) duschat & fixat iordning oss, tog vi bussen in till jönköping city. evelina hade övertalat mig att äta på chili thai, och det ville jag ju mer än gärna, så gott, bara min ekonomi som är sämre än någonsin.. det var för sent för buffé, så istället blev det mackmakeriet, me like. efter det var klockan runt 16 och vi strosade runt bland affärerna..
hittade en topp på gina som jag la undan, och det bästa- den blusen/skjortan jag sett i hm-katalogen, som aldrig blev av att jag beställde.. fick beslutsångest vilken färg jag skulle ha, så köpte vit, men mamma köpte med den bruna hem idag med ;). sen, skulle vi ju på VILA:s VIP-kväll, mycket folk.. fint blev det iaf därinne. köpte bara en kofta där, och på köpet fick man en fin väska, men massa överraskningar i. pluspoäng till VILA! men, när jag kom hem, och skulle kolla på koftan igen, så sitter larmet kvar!! skitkonstigt att det inte tjöt igår, men mamma var inne där med den idag. när jag kom hem igår, var jag helt själv hemma, det är bland det bästa jag vet, så himla härligt. så bestämde mig för att städa och överraska mamma, som kom hem 01.00, och då var jag fortfarande vaken.

kvällens planer är noll. eller, skulle hänkat med emelie &co till huset, men har ingen ork och pengar.. är hur trött som helst. evelina pratade om fest med, men får se.

-

nu ska jag nog ta en siesta.
puss ♥ tina

Stand by me

idag har jag & my lovelie broo vart först på wicked en sväng, hittade en fin keps, men det var fel märke, så jag fick inte köpa den för toni! haha. sen tillåter inte min ekonomi det.. ska till stan med evelinahjärtat imon, vi ska på VIP-kväll på VILA med ;) efter vi vart på wicked så åkte jag & toni till huskvarna, där han fick ett stipendium, som man kunde få om man vart med i EM, VM eller OS under året. kika i JP imorron, så är han nog på bild !

har även hört en tråkig sak idag.. att en 15-årig kille har dött utanför hovslätt/sandseryd. ingen aning om vem det är, men lider med dem anhöriga. R.I.P
avslutar inlägget med en bild på toni & mig ♥
-

puss ♥ tina

You´re my heart

idag på svenskan skulle vi leta upp dikter, och jag hittade en som jag tyckte var fin:

                                             Vet du hur söt du är när du ler,
                                         att jag smygtittar på dig när ingen ser.
                                        Vet du att jag älskar att höra ditt skratt,
                                          att jag drömmer om dig varje natt.
                                          Vet du att jag älskar ditt sätt att gå,
                                         att jag önskar att det kunde bli vi två.

sen hade vi massa jobbiga lektioner, och slutade 15.40. när jag kommer hem ringer markus och säger att jannike vill att jag ska komma in på msn, haha han blev förmodligen nästintill döv när jag skrek i luren "ÄR JANNIKE INNE PÅ MSN NU??" haha, och det var ju mitt hjärta med, trevligt att prata med dig, saknar dig ♥ vi hade webcam både två, och jäkel vad brun du var! ;)
nu ska jag fixa iordning mig, sen ska jag möta upp älsklingsbrorsan i stan, och sen ska jag följa med han till huskvarna, där han ska få ett pris :)

missade o.c , men det var det värt, att få prata med min ninniki istället!

puss ♥ tina


No promises

har kollat på teven ett tag nu, grey's mm. himla bra program, likaså cityakuten. men det ligger väl i släkten, min mamma är sjuksköterska, 2 mina mostrar är sjukgymnast & sjuksköterska (?). men sådana program är kul, och det där med operationer har jag inga problem med att se..

iallafall, tänkte sätta igång en film nu, och kolla på hälften nu, och hälften efter gynning, men de kanske blir för mycket. imorgon kommer min kära bror hem hit, han bor ju vanligtvis i uddevalla. han ska få något stipendium, som han även fick förra året, så jag ska följa med honom :)

- image221 

DAGENS OUTFIT:
¤
svart tunika, gina tricot
¤ svart "kofta" , gina tricot                                            
¤ tights, " diesel " , bobbys
¤ skärp, vero moda          
¤ stövletter, " sthlm DG " , åhléns/göteborg


nu ska jag kika på gossip girl, känner vilken teve-nörd jag är nu..
puss ♥ tina

Crazy

heeej babes !

dagen har vart bra, hade bad på idrotten med, haha! jag och evelina var ju med as usual.. sjöjungfruarna ;)
efter det blev det hk-prov, som nog gick hyfsat. sen no, vi flyttade fram lektionen, så vi slutade strax innan 14 !

nu ska jag slappa till 110%, känns så jäkla skönt att kunna kolla på film & bara gotta sig mitt i veckan, brukar aldrig hinna det.. sen är det ju gynning ikväll, får jag inte missa!

outfits: (gårdagens):  -
-
¤ brunrandigt linne, hm

¤ blå kofta,  " hummel " , danmark

¤ baggyjeans, gina tricot

¤ rosa innetofflor, ikea ;)

+ mina svarta lacosteskor.







dagens outfit får ni senare, denna sidan & min dator cepar..
puss ♥ tina

You gonna miss me when I´m gone...

...?

förra inlägget var från igårkväll, och då var jag inte på mitt bästa humör.. men även jag har sådana dagar, jag brukar alltid vara glad, som de flesta säger, och skratt är min vardag. men sen en dag, för ett tag sen, när jag var riktigt nere och folk sa till mig att rycka upp mig, så säger en killkompis: låt tina va om hon är sur, för tina är alltid glad, så när hon för en gångs skull inte är glad, så är det tillåtet. that´s it.

idag har det vart en ganska soft dag i skolan. först hade vi lektion med en kille, som var så grymt snygg! haha, jag och evelina hade ju redan spanat in honom, och hoppats på att han skulle bli lärare, det blev han ju inte, men en hel lektion fick vi med honom! alla blev förälskade i honom, haha. my god. han pratade om självkänsla, livet & allt vad det hör till. & han frågade efter mitt nummer med, haha. synd att han skämtade, men han var 24år liksom!

sen var det dags för vaccination, evelina först, sen jag. men jag var inte rädd, det är väl gott när det sticker till lite ;) vi överlevde det med, so don´t worry jannike! sen utvecklingssamtal, mamma gav mig en presentcheck på 200;- på hm efter det, och pappa kom hem med en tidning, haha, ibland lönar det sig att vara duktig ;)

nu måste jag plugga, har inte gjort det alls idag. och har inte ens övat till hk-provet som vi har imorron, great!

tina ~ like a ?

puss ♥ tina

If you say I´m not okey..

jag vet ingenting, jag är nog riktigt jävla blåst.

och eftersom ni vet att jag har börjat spara, och i första hand sparar jag till en Iphone & en vovve. men jag tror faktiskt jag får lägga till en sak, som jag är i stort behov av - en egen lägenhet. jag klarar seriöst inte att bo här hemma längre.. tjafs varenda dag, och jag orkar inte med dom. det skulle vara så grymt skönt, som när jag bodde i min systers lägenhet i borås, i en vecka, det var underbart. evelina & jag har planer på att flytta till en lägenhet, ställer du nu gumman? ♥

jag är depp. do something special......

och ja, en makeover ska det bli, helt klart. chock.
/ tina


Cause It´s up to you..

trots att klockan stog på 09.00 kom jag inte upp förrens en timma senare. pallrade mig upp och gjorde lite frukost, och kikade på tv lite. nu har jag precis fixat ljudet till min dator, det som vart så dåligt och ingen har kunnat fixa det. ska testa med en film sen med. brabra :) lite teknisk är jag allt ;)

igårkväll blev det slappt. var så trött efter att bara fått sova några timmar i fredags. kom hem sent ifrån huset, och la mig runt 02, sen skulle jag upp 07 igen och jobba... men det gick bra, bakade en massa gott, och pengarna behövs verkligen, har det riktigt kärvt nu, haha.. sen hem & bara ta det lugnt, störtskönt. kollade på mean girls med, haha.

idag på min todo-list står en hel del saker som jag ska hinna med. ska ringa lina med, haha, din tok!
om jag skulle ta tag i det kanske? jo. vi hörs senare idag :)
ni kan få en outfit från lördagen i herning förresten, bättre sent än aldrig ;)

-  -
outfit:
¤
svart linne, hm
¤ svart t-shirt, " silverstar ", wicked.se
¤ svart hoodtröja, bikbok
¤ slitna jeans, " replay " , JC
+ mina höga svarta skinnstövlar/wedins

puss ♥ tina


Do you feel the same?

ligger i min säng med datorn framför mig för tillfället. mina knän cepar, spelar ingen roll hur jag sitter, för det gör svinont. har ju fått en röntgen-tid, men känner på mig att de inte kommer hitta något fel. och när jag var där, vet ni vad han sa? han sa: " för om det är den skadan så måste jag nog förbjuda dig att dansa på minst ett halvår.." alltså, det kommer aldrig att gå, om jag inte får dansa på ett halvår, då dör jag. och det är sant, jag överlever inte om jag inte får dansa. men nu ska jag inte ta ut något i förväg, för jag vet ju inte..

igår på huset, så förutom massa andra kändisar, så träffade jag malin. det var längesen verkligen, har så mycket minnen med dig. vi måste allt träffas någon dag. malin & jag umgicks i princip på varenda crosstävling när vi var små, men sen slutade hennes bror att köra, vilket var synd, eftersom det blev så att vi inte träffas längre..

nu får ni lite bilder från huset :)

evelina - jag
haha, ni får ursäkta mig på bilderna.image211
här har vi då evelina - erika - jag - ella - emma
image212

jannike, jag saknade dig på huset, kom hem nu ! ♥

förresten, min bdb är uppdaterad med bilder från herning, 8/9 februari, kika där & släng in en kommentar :)
http://tinadahl.bilddagboken.se
nu var det visst fikadags,
puss ♥ tina


Something Special

hey sötnosar! ;)

dags att uppdatera här lite nu. vi börjar med..
.. torsdag: evelina kom, och vi gick ner till vip & köpte godis, mötte även några kändisar. sen gick vi hem till moi och kollade på film, "employee of the month" med j.simpson, har sett den x antal gånger, men den är bra :) evelina ville se den, men hon somnade i slutet, haha. sedan sov hon här.
fredag: gick upp typ halv 10. fixade iordning oss och så, sen fick jag bråttom att springa till bussen, för jag skulle in & jobba 12-18. evelina fick låsa mitt hus, och sedan moppa sig hemåt.
efter jobbet kom pappa försent, jag sa att de måste vara där 18, och det är de alltid, utom idag, när de måste. fick stressa satan när jag kom hem, eftersom vi skulle till HUSET!!! tro det eller ej, men denna gången hade jag riktigt kul, inte till en början, men sen så ;)
hahaha, jannike förresten, våran plan, jag har klarat den, men säg inget här i bloggen, det är mellan dig & mig you know!

nahe, batteriet till datorn dör snart, så bäst att jag kilar! återkommer senare med bilder, måste städa nu.
puss my lovelies ♥ tina

Yes, I can.

vill ni se min alla-♥-dag-cake?
såhär blev den :)
image210

och god dessutom, haha. mami hade ju köpt semlor med, så har fettat riktigt.

Those dancing days..

jaha, 14 februari vilket innebär alla-♥-dag.
dagen då man ska visa hur mycket man bryr sig om sina käraste.
när jag vaknade upp i morse låg ett litet paket jämte mig, en tröja hade mami köpt åt mig, thanks :)

har tänk på det, hur dålig jag egentligen är på att visa hur mycket jag bryr mig om mina käraste, men ni vet vilka ni är ♥ och ni betyder oerhört mycket ska ni veta. jag älskar er.
jag ska iallafall baka till min familj sen, så det är klart när dem kommer hem. det är ju tanken som räknas...

glömde säga det i förra inlägget, ni som kände er dissade på mina sms när jag var i danmark, det var för att det blev svindyrt och pengarna tog slut.. men här i sverige skickar jag ju gratis sms igen, som vanligt.

gårdagen var mys. jag, emelie, jonna & cissi var på stan. längesen man träffade dem. vi gick och strosade på stan, jag shoppade inte något, bra tina. mitt förslag att äta på chili thai nappade alla på direkt, och damn vad gott det är. dock fick dom ett stort minus denna gång, grädden var slut! var hemskt nära på att ringa till basse & walle där.. haha!
efter det åkte vi hem med emelie´s pappa och sen umgicks & gjorde varma macks.

nu ska jag ringa min lilla sjukling, lina.
puss ♥ tina

Superstar

gick upp redan 9,20 idag, bra jobbat tina!

glömde ju berätta klart om i måndags men mami & jag var på a6 efter jag var hos läkaren. där köpte jag en jeanskjol, en t-shirt & ett par knästrumpor.

gårdagen bestod av jobb...

nej, nu måste jag kila till bussen,
bilderna kommer så fort jag hinner!

puss ♥ tina


I will never be afraid again

klart att min lilla pärla startade ;) fulltankad dessutom, tur det eftersom mami glömde lägga hennes tankkort hemma idag.

jag ska jobba 14-19 idag, bara 5 timmar. efter det vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på än.. jag har ingen ork till att jobba idag egentligen, men men. imorgon ska jag kanske träffa evelina, och sen ska det hinnas med en hel del annat på lovet. emelie & jag ska träffas någon dag med. jobbar fredag & lördag med. men kanske huset på fredag!?

image209

nähe, om jag ska fixa iordning mig och äta lite innan jag åker. shit, måste åka om 20min!!
hörs ikväll, puss ♥ tina

Honey, I´m home

hello again!

nu blir det en snabbis, ska in & jobba om en liten stund nämligen.

i söndags hann knappt packa upp, innan evelina kom! alltid kul med dig hjärtat, och jag kan prata med dig om allt. ♥ kompisar sedan dagis, och längre ska det bli! haha, på tal om dagis, så kommer jag ihåg när vi gick på källängen och du slickade på staketet på vintern-och fastnade, hahah! det var tider.

vi pratade & kollade på wallander, sedan sov hon här. dagen efter fick vi gå upp i hyfsad tid, jag skulle jobba 11 & evelina skulle in till ejfa & hämta hennes moped. på jobbet var det segt, men jobbade ju bara till 16, fick ta lindas pass. vid 16 kom mami och vi åkte till läkaren. kollad eupp mina knän, som är lite struliga, låser sig och sånt. han sa väl att det var någon svullnad inne i, att jag var överrörlig & att jag skulle på röntgen. hoppas de opererar dem, så det blir bra sen. så illa är det inte, men det blir ju värre, och tror jag har samma problem som toni hade i min ålder.

efter jobbet blev det bara att slappa hemma.
bilder från herning kommer när jag är hemma!

nu måste jag kila ut & kolla om moppen startar, annars får jag bråttom, sitter här osminkad i myskläder.
puss ♥ tina 


Supercross, Herning

det får bli ett eget litet inlägg om det ;)

forts. lördag: jag & mami gick ner på stan och shoppade, tills de stängde kl.14. och om man räknar med fredagens köp så blev det lite iallafall. på fredagen köpte jag ju skor & öronhängen. på lördagen blev det ännu ett par skor & en kofta. även om det inte är så mycket, så blev det mycket på kontot. hade tillochmed en skuld på 25;- och det ska jag klara mig på månaden ut, bra jobbat tina!

på kvällen, då det var dags för tävling igen, så i kvalet blev han 4:a och gick direkt till semi. i semin låg han 5:a efter en dålig start, och sen krashade han. i sista chansen-heatet låg han 3:a när han slant med ena foten, och slog i magen. även där missade han finalen, & det var synd.
haha, fröken clumsy var framme igen, som vanligt. jag stog och drack vatten, sen tappade jag korken och skulle böja mig ner och ta upp den, men tänkte inte på att hålla flaskan rakt, så allt vatten bara rann ut där inne på golvet, och jag hann inte reagera förräns den var tom, haha och de stog och skrattade åt mig...

efter det var det ännu en freestyleuppvisning, som jag filmade denna gång. fick bl.a med en backflip på filmen. ska försöka lägga ut den sen, måste skaffa en sladd först.
och vilket drag det är där, helt sinnes! typ 5000pers i publik. danskarna sitter där och jublar och dricker bers, och, haha, fifan vad danskarna är kåta. rätt som det var hade jag en kille i famnen som kramade mig,och sa något (fattar inte danska så jag vet inte vad!), haha, blev lite chockad för jag såg han inte förrans han stog och kramade mig. och sen var de ju lite på med...
emelie, känn dig träffad, haha!

tävlingen var slut, och efter att vi sagt hejdå till folket så började hemresan. eller hem & hem, vi skulle stanna på ripabanan, i skåne och träna. sagt och gjort, och det gick väl bra. fick några bilder därifrån, men inte att jämföra med herning, haha, där pepprades kort kan jag lova. herning var grymt kul, och en lyckad resa!

bilder kommer senare!
puss ♥ tina

This could be my other home..

återkommer med ett inlägg tomorrow,
lovelies !

Direkt från Herning!

hejsan!

hoppas allt är bra med er? med mig är det superbra, aningen trött bara.. kom precis ut från duschen, så nu är jag pigg. nu är vi alltså i herning. och lovade ju att uppdatera här ;)

torsdag: avresedag & vi kom 1 timma försent (ovanligt för familjen dahl). upp till göteborg och hämtade dadi och sen åkte alla 4 (jag, toni, mamma, pappa) mot varberg, där färjan gick till grenå. samma färja som vanligt, 4 timmar lång och skitseg, men denna gången hade vi tur, vi slapp alla de dryga danska ungdomarna som brukar åka med de båten, men inte nu.. jag spelade upp mina pengar på enarmad bandit nivet, haha. jag tog med mig min dator upp, för toni & jag skulle kolla på film, men på båten stöter vi på fredd & bengan, så det blev ingen film, utan vi kollade på gamla crossbilder istället.. vi kom fram till herning efter 02, och då sov vi.

fredag: toni och pappa skjutsade in mig och mamma till herning, där vi gick hela dagen och shoppade. var inte på humör alls för det, så jag hittade inte så mycket, ett par skor & öronhängen. sen tog vi bussen till messecentret där tävlingen var, supercross (inomhus). vill ni ha en mer utförlig rapport får ni kolla på
www.tonidahl.se. han kom iallafall till semifinal, där blev han 6a. eftersom 4 gick vidare till final, fick han köra sista chansen.. där låg han 4a när kedjan gick av.. det var synd, eftersom 1,2,3,4 fick köra finalen.  han slutade 5a.
när crossen var slut, väntade freestyle, och backflip & mer underhäll de oss med. det är 3 andra svenskar som kör med, det är fredd johansson, tom söderström & anders pettersson. bäst gick det för tom (:
när det var slut åkte vi till scandic där vi bor nu!

nej, frukosten väntar & jag ska fixa iordning mig. en riktig hotellfrukost nu, vad säger ni om det? ;)
mamma och jag ska shoppa idag med, sen är det tävling ikväll igen!! nästa uppdatering blir förmodligen på söndag, när jag är hemma.

puss ♥ tina

A side of me you didn´t know..

mot denmaaaark! & herning!

har sett fram emot detta länge, och om någon timma åker vi. supercross i herning, tävlingen är 8-9 alltså fre & lör. sent på kvällarna, så dagarna ska vi shoppa på as usual ;)

kom nyss hem, var ledig halvdag idag, gick hem efter nationella som nog gick helt okej.

jag kommer hem igen på söndag, men kommer troligtvis att skriva lite där ;)

tog även farväl av jannikegumman idag, henne kommer jag ju inte träffa på 2 & ½ vecka, det blir tufft. haha, du vet vad våra planer är jannike, men det nämner vi inte här, skulle bli lite dumt.
ha det superbra gumman!

ni är så bra!!! ♥

 

kommer givetvis sakna min lilla frodo med ;)
-

och ha det bra alla ni andra!
puss ♥ tina


Morgoninlägg!

god morgon sötnosar!

jag har gott om tid på mig den här morgonen, vi har nationella-svenska uppsats, så för att komma i tid och slippa stressa gick jag upp en halvtimma tidigare.. är ni chockade? ;) jag förstår er isåfall, haha!
vi ska skriva provet i aulan i typ 3 timmar, så jag har laddat med redbull, yoggi & godis!

sen, efter nationella går jag hem, packar det sista, sen åker vi till HERNING!!! och stannar där tills på söndag. jag övertalade dem att boka in en natt på scandic, visst det funkar ju att bo i bussen med, men ont om plats.. så kanske att jag har en dator tillgänglig, så jag kan meddela lite ;)

nähe, nu är min gröt klar. hinner nog med ett inlägg innan vi åker i eftermiddag, annars får ni ha det kanon här hemma!! idag är ju också sista dagen jag träffar jannikegumman, eftersom hon åker till thai på söndag, ha det super hjärtat! ♥

pussi


I just wanna to dance

hello again!

hahah, kom & tänka på evelina´s och mitt besök på vårdcentralen innan.. fifan vad kul det var! du är bäst bruttan!

imon ska jag & evelina bort och jobba på brännan! jannike skulle följt med, men hon skulle iväg på annat..

men nu ska jag nana! för en gångs skull ska jag lägga mig i hyfsad tid, good work tina!

pussnatti! ♥ tina

Semmeldagen

idag är det semmeldagen, vilket man inte kan undgå om man heter tina dahl. har ätit 3st minisemlor idag, sen gjorde jag en beställning till mami, på kondissemlor! ville få henne att köpa 2 till mig, men det gick inte, haha! evelina blir alltid chockad när jag får mina ryck och äter som hennes hästar typ, don´t worry!

image203

jag, evelina & jannike har bakat semlor nästan hela dagen, sen stod vi i cafét och sålde. vi hade nationella idag med.. vissa föredrog hellre att kasta semlorna än att äta dom dock, haha. efter det gick jag & evelina ner till vårdcentralen och skulle boka tid. vi ska kolla om vi är allergiska & sånt shit, eftersom vi ska gå frisör. bokade även en tid, för jag har nåt jäklans kli på handen.

wihoooo, jag har bestämt mig. igår var vi ju och kollade in frisörlinjen på John Bauer, och det varkar skitbra! helt nytt och kanonbra bara, klockrent. gick till syon och flyttade om mina val idag! 1. Frisör, JB 2. Frisör, Bd 3. Samhäll/ekonomi - egenföretagare, ED.

var även inne på a6 igår, innan JB med evelinagumman! inhandlade ett linne på hm, det rihanna designat, mot aids ni vet. sen mat & sånt.

på tal om mat, bäst jag går & äter nu innan mami kommer med semlorna! veggieköttfärssås & spaghetti står på menyn, jummie!

puss ♥ tina

And the reason is you...

har jobbat hela dagen idag med, en 11-18-helg blir det lite pengar av, gottgott. har även sagt att jag vill jobba på lovet, behöver pengar! är mycket jag ska köpa, kamera, iphone (till hösten), spara till en hund... haha!
mamma är ingen ekonomisk förebild! var bara tvungen, haha.

nehe, snart börjar "i en annan del av köping" de är ju asroliga! sen efter det var det wallander sa linis! jag som tänkte kolla på " the break up" på film..

imorgon ska jag & evelina vara i skolan redan vid 8!! haha, vi är bra! ♥

hm, slumpar fram en bild dårå! ;)...


...det blev denna, old but gold.
image202

love you all!
puss ♥ tina

Moneyman

gårdagen var riktigt trevlig :) thanks ladies! ♥
det var jag, evelina, lovisa, jannike, linnea.

idag har jag jobbat, hela dagen. gjorde en pinsam sak med, haha. men ingen större fara. sen hände det ju en & annan pinsam händelse för några andra!
jobbade till 18,10 typ. sen hem, och mami gjorde varma macks till mig.

kvällens planer är film & slappa, som det vart hittills. skönt att inte alltid ha något planerat..

men nu ska jag kika på en film jag lånade med mig from my work!

love you all!

puss ♥ tina

Nu eller aldrig..

direktsändning från lovisa:

vi har haft grymt kul ikväll, haha, kvällen är ju ioförsig inte slut än. vi har spelat ett spel med charader, haha, där blev det mycket skratt kan jag lova. haha, hängbuksvin.

en kommentar från jannike: HEJHEJHALLÅ :)

vi hörs imon! jobb 11-18, segt.

puss ♥ tina & girlsen.