Stars are blind,

hello!

ska ta & börja med :

¤måndag!: kom ju hem från england på kvällen, så det blev inget annat än att sova, eftersom det va skola dagen efter.

¤ tisdag: upp tidigt & duscha, fixa iorning mig & äta, sen va det dags för skola. började med svenska, säkert att jon ite har dekat upp kompisvis? jag kom med 3 stycken som är kompisar med varandra, men som jag aldrig umgås med. men iaf, vi fick ett dejtingföretag,  " meet mr. or mrs. right " haha. efter det va det idrott, springa i skogen. jag är så otränad att jag kan få håll bara av att gå till brevlådan, haha. efter det lunch, sen hemkunskap där det blev ungnspannkaka med äpple, kanel, lingonsylt & glass, faktiskt gott. fortsatte dagen med no, martin är ju riktigt bra. sen slutade den dagen. åkte bort till shell  med jannike för att tanka moppen & mobilen, sen till bubs, som va stängt. så vi åkte ner till vip & handlade glass, sen hem till mig, lagade mat & efter det glassarna (:

¤ onsdag: skola igen, och dagen va riktigt seg. slutade tjugo i fyra, sen hem, äta och in till jobbet för att jobba vid halv fem. jobbade bara till 19, sen i full fart till stenbäcken på återträff med konfan, kom lite sent, men hann se lite bilder iaf. sen fika, och efter det, flirtleken, hahah. sen hem, äta, in på datorn, och sen sova.

¤ torsdag: började med sovmorron till 9, sen till skolan. först klt, där vi fick vänta ett tag på alla bussåkarna. sen gick jag & evelina på möte i aulan, nya föreningen skolan har startat, flahultskolans IF , hahah. tänkte vart med & spela fotboll först, men nu blir det nog så att vi & lisa spelar innebandy ;D efter det rullade dagen på ganska snabbt, historia, spanska och idrott. jag & evelina skulle ju solat, men det har inte öppnat än.
sen slutade vi, så vi gick hem & gjorde lite käk, sen moppade vi oss in mot city för att leta praoplats som gick mindre bra för min del. evelina frågade 3 stycken som sa " vi ska kolla upp det " jag frågade nog med 3, men bara en som sa att dom skulle kolla upp det. va inte motiverad för fem öre, så imorgon ska vi in igen, men egentligen är det shopping som gäller då, behöver verkligen höstkläder, de är ju svinkallt ute nu!


ciao / tina


VM England

heejsan!

nu va det alltför längesen jag skrev här, men det har vart mycket annat att tänka på det sista, så jag har helt enkelt inte hunnit med det. men hoppas ni lever (;

på torsdagen vid 16, 00 åkte vi då mot England, och första stoppet blev i skåne vid Nilssons motor, där vi skulle in och prata lite, sen kom ola dit, han skulle ju med oss. efter att ha packat in alla ola´s saker så åkte vi vidare. tog bron över till danmark, och sen åkte vi färja från danmark till tyskland tror jag. efter det körde vi vidare igenom holland och belgien-där blev det tankning & kissepaus, haha, man skulle ju lägga dricks-pengar, men tur som jag hade satt ingen där, men han blängde lite på mig när jag gick ut. sen åkte vi till frankrike där färjan skulle gå, Frankrike -> Dover Calé. sen va vi då i England, där det är vänstertrafik, men det gick. sen blev det kissepaus igen, och då blev det en trafikolycka längre fram, så vi fick köa innan vi kom iväg igen.
sen på fredagseftermiddan va vi framme i Donington där VM-deltävlingen skulle gå. engelsmännen va inte planerade och vi fick leta överallt efter tider & sånt.

det blev bara att ta det lugnt den kvällen, och ladda batterierna för morgondagen, alltså lördagen då det va dags för kval. gick först upp och tog mig en dusch, och det va svinkallt alltså!
sen började det med träning då, och där blev toni 36 och 30 kvalade in, så hoppet fanns kvar. sen va det dags för ett kvalheat, där han låg 15:e ett tag, men sen slog han i baken som redan gjorde lite ont på vägen ner, så han bröt det heatet. men alla chanser va inte körda, fanns en chans kvar, sista chansen-heatet. där är det tidskval, man ska sätta ett så snabbt varv som möjligt, och lägst tid vinner, men det gick inte nu heller.
då va det inga chanser kvar, men jagmenar, det är ju VM, ganska tuff konkurrens, så jag tycker det gick bra ändå. så dagen efter fick vi stå & kolla på dom andra, men kul det med. min nya favorit blev Cairoli,  en italienare. så jag pepprade en massa bilder. efter söndagens heat började hemresan.

sov faktiskt ganska mycket, vilket jag annars har svårt för i bilar/bussar. första färjan från england skulle jag köpa parfym till sofie, och jag hittade den, men så skulle jag köpa ett "parfympaket" till mig, men tänkte att jag väntar till nästa färja, men tror ni den fanns där? nej, så jag blev lite besviken, kom inte hem med något köpt mer än en glass, rekord!.. sen blev det en kissepaus till, när man ligger där bak på överslafen i bussen och det är dåliga vägar blir man superkissnödig, haha, så  denna kissepaus blev i holland. samma sak där-jag klarade mig utan att betala. vädret dessa dagar var nog dom värmaste dagarna denna sommaren, 25-30 grader alla dagarna!

nu är jag allt några länder rikare, har nu vart i: thailand, förenade arabemiraten, frankrike (Paris), danmark, tyskland, belgien, holland och england. haha, inte illa !


jag har inte klagat något, som jag inte fick, och tro det eller ej-men jag har inte suttit fram någon gång på alla dom 240 milen vi åkt, haha. är supernöjd med resan, vilken tur att jag fick följa med!
kom hem på måndagskvällen och det blev sovning direkt. 
lyckad resa !

ciao / tina

Mot England (;

heej !

blir ett snabbt inlägg nu, för om 1 timma & tio minuter så åker vi mot england! först ner mot skåne för att hämta upp ola, sen mot öresundsbron till danmark, sen buss, sen blir det två färjor till. hade tänkt mig att köpa iaf en parfym, escada, får se om det blir något mer, lite tuggummin & sånt..

själva VM-deltävlingen går i Donington i England, på lördag & söndag. men inga höga förväntningar, eftersom han fortfarande har ont i rumpan, och knät.

nu sitter jag här med evelina, hennes buss gå snart. vi va & handlade lite, sen skulle jag köpa resgodis på bubs, men det va ju självklart stängt, så jag får va utan! jag äter ju inte godis.

nu måste jag hoppa in i duschen, så jag hinner med allt.

ha det så bra här hemma, jag kommer hem igen på måndag, och ni får se mig igen i skolan på tisdag..

Puss / tina

Back to school

i morse när jag vaknade kan jag säga att det va trögt att gå upp, men vid 7 tvingade jag mig upp & in i duschen. sen slängde jag på mig kläderna, sminkade mig lite, och gick & käkade lite frulle. efter en stund kommer jannike & ställer moppen hos mig. och när vi ska gå så börjar det ju såklart ösregna. men vi gick bortåt, och när jag kom fram va jag skolans fluff, haha.
så fort vi kommer in i klassrummet får vi vårat schema, typ till 4 varje dag, kommer aldrig stå ut..  fast än vi klagade, och har frågat alla möjliga vad vi kan göra åt det, så kommer dom inte fram till nåt, har aldrig sett att niorna haft så dåligt schema innan, jonna tror jag slutade vid 13 på fredagar, och vi slutar 15 & nått.. och dessutom, vi slutar tio i fyra redan första dagen, vanliga lektioner sätter igång direkt, och tillochmed läxa idag, från helén iofs, såklart. taskmörtar, allt för att jävlas.

men men, stefan sa iaf att vi skulle lösa så att jag kan vara ledig fredag och måndag, något posetivt från flahultsskolan. sen alla dessa små nya sjuor, skitsmå. okej, jag kanske inte ska säga något. men undrar om vi va lika små? haha.

nu måste jag packa, men det blir säkert ett kvällsinlägg med (;


Yes!

jag ska åka till england, jag ska åka till england!...

jag fick tillslut följa med till england, toni ska köra VM , helt sjukt kul! så fick reda på det för några minuter sen, måste ju berätta nyheten här ;) vi åker imorron! kl, 16 och idag blir det packning kan jag lova!

ska bara se så att jag får ledigt först ;)
dagen kanske går lite snabbare nu !

love / tina

Everything I do, it does´nt matter anymore..

aaaah, allting jag har gjort, och för alla gånger jag har ställt upp, är det inget värt?
fattar du inte att jag blir lessen?
detta är andra gången det handlar om samma resa, och nu hade ni eran chans, men då är du emot, tack då.

och du kan ju bara sitta och säga att jag ska va hemma, för du får ju ändå följa med, vilken stil.

jag vet inte vad jag kan göra, för ingentting hjälper..

första gången, då fick jag reda på det när allt redan va bokat och klart, snällt. så det va ju ingenting att göra nåt åt, men nu, nu kan ni iallafall gottgöra mig, för jag blev lessen sist med, men det fattar du inte?

jag tycker det är jättekul, och sen får någon annan följa med, men inte jag, så gärna som ni vet att jag vill...

men tack brorsan, för det du sa värmde faktiskt. ♥

Mycket skratt & glada miner (:

godmorgon!

gårdagen blev mycket lyckad kan jag lova, mestadels iaf, fanns ett & annat vi kunde hoppat.

började iaf med att evelina kom hit vid 18,30 & sen ringde jag till pappa som fortfarande va på jobbet, och han hade hämtat en lånetelefon åt mig. jag visste att det va en motorola, och hoppades väl på att det va den tunna varianten, men det trodde jag inte. så jag & evelina moppade oss iväg till a6 & in till pappa. där ligger en motorola, typ hundra år gammal, och vi börjar asgarva (inte pappa, för den va ungefär i klass med hans, fast denna hade färgskärm) haha. jag skämdes så in i för den där, så den fick llígga i moppen resten av kvällen. vi åkte iaf vidare mot liljeholmen för att spela minigolf. vi åkte till rosenlund, sen va vi påväg till huskvarna, men efter att ha kört en himlans omväg så kom vi fram.. ställde moppen och tog med oss våra feta godispåsar, sen gick vi in. hahah, det va nära att jag började asgarva just då, evelina sa såhär: där sitter nog ett litet barn. det va en barnvagn som stog med ryggen åt oss, och när jag såg barnet, haha, då va det väldigt nära, men jag bet mig i läppen och klarade av det. sen säger han golfnissen: jaha, nu är den stora frågan, om ni är under 14? hahah, evelina svarade ju ärligt, jag med ;D , där va det också väldigt nära att jag började skratta, men bet mig i läppen, igen!

sen började vi spela alla 18 hålen, så det tog sin lilla tid, men kul hade vi verkligen! jag vann för första gången i mitt liv tror jag, på minigolf ;D , jag avslöjar resultatet: jag fick 66 och du fick 81 evelinas kommentar: jaha, men då vann ju jag!! jag låg dubbelvikt, haha. sen kom hon på att man ska ha så lite slag som möjligt, vilken stjärna!

sen skulle vi åka och äta var tanken, så vi moppade oss till donkan, mendå ångrade vi oss, och pizza va vi inte heller sugna på, det va ju det enda som va öppet, klockan va väl runt halv tio-tio tiden då. så istället åkte vi hemåt för att äta en macka, och då ska jag ta min nästa genväg, på en cykelbana någonstans, och då, då är det några idioter som kastar världens största vattenballong på oss, så vi blir dyngsura, och evelina bara skrek, själv så va jag ganska seg i reaktionen, haha. hela vägen hem gnällde vi på att vi va blöta och vilka töntar dom va. men men, vi åkte förbi vip för att se om det va några kändisar där, kristian, sandra, myntti &co. så vi stannade & pratade en snabbis, sen åkte jag & evelina hem till mig. där jag fick problem med att svara på sms, hahah. jag fick låna evelina´s telefon, annars kunde jag inte göra smileysar. sen åt vi en macka, och sen skulle vi bort till shell för att tanka. då ville evelina ha sin mobil, och jag snodde mamma´s sålänge.. när vi kom hem igen, så kläcker evelina: egentligen skulle vi sätta en lapp på bänken och skriva: GRATTIS lilian, du har just vunnit en ny mobiltelefon ;)
och då låg jag på golvet kan jag säga, det va riktigt kul, ( förstår om ni inte fattar våran humor )
så jag började skriva en lapp :



sen vid 00 typ,så kom johan & hämtade evelina, tack för igår, hellyckat! sen satte jag mig här en stund, vilket jag ångrar. skulle ju upp tidigt idag, men med tanke på att jag la mig 02,00 så va jag snäll mot mig själv, och ställde klockan på 9, men tror ni jag kom upp då? neej, vid 10. så det blir tufft för mig imorgon, när jag ska upp redan vid 07,00. ring och väck mig om jag inte är i skolan vid halv nio ;D
dagen är inte planerad än, men tidig läggning ska det allt bli, kanske ett inlägg senare med. funderar på att åka in och fråga om jag kan få en annan lånetelefon .

ciao / tina


Life´s back (;

hahah,

hej förresten!
är på bättre humör än vad jag va för någon dag sen ..

det hela började med igår, då det efter många om och men bar av till ulricehamn, där det va crosstävling pågång, JSM & MX3-SM. vi skulle egentligen inte åkt, för pappa blev sur för att mamma inte hängde med, och då kunde inte han heller åka, hallå, jag finns med! så jag ringde toni & frågade om dom kunde komma & hämta mig, men dom hann inte det, men då blev jag ganska inne på idén att ta moppen, för toni sa att det va jättelätt att hitta. så jag framförde idén till pappa, haha. som sa: nej, men det kan du inte. och jag blev lite sur, och säger: men va kan jag göra då? det är ju inte mitt fel att vi helt plötsligt inte ska åka.. då får jag svaret: nee, men då får väl jag ställa upp som vanligt.. så åkte jag & pappa ! och väl där gick vi och satte oss jämte toni & elin, så dagen blev lyckad (:
är lite ovant att sitta jämte och kolla när inte toni eller elin är med, men kul det med (;

när jag kom hem sen så blev det ganska lugnt, sen gjorde jag iordningmig för kvällens planer, nämligen bio. jag och evelinus skulle gå och se " På smällen " , faktiskt ganska bra, och den hade sina roliga stunder, haha.
sen åkte vi bort till vätterstranden och kollade, men vi såg inte en käft, så vi började dra oss "hemåt" , haha. som ni kanske läst i evelina´s blogg så kom jag med idén att ta en genväg hem. tina dahl´s lokalsinne är inget att lita på, vilket evelina också redan vet, men hon gav det väl en chans! moppade oss mot " genvägen " men jag hittade den inte. istället kom vi till göteborgsbacken, och sen hamnade vi mitt inne i ett industriområde mitt ute i ingenting, och vi va vilse kan man säga. men evelina hittade en cykelväg, så vi moppade oss in på den en bit & sen visste evelina helt plötsligt vart vi var, tack & lov! så vi kom ut där vid mitt jobb, vilket vi inte riktigt kunde fatta, men aja, hem kom vi tillslut. jag släppte av evelina i hovslätt där hennes mamma stog, och sen åkte jag hem.

onyttiga dagen igår kan jag lova! , först crossen där jag inte åt någon mat förrens när jag kom hem, utan bara proppade i mig en massa godsaker, och därefter bion med en stor fet godispåse.
men en väldigt lyckad dag på alla sätt, nästan iaf .

idag har jag inte gjort så mycket alls, eller jo, jag moppade mig in till a6 & in till elgiganten för att lämna in min telefon som bara stänger av sig när jag pratar med någon i telefon, skapligt jobbigt. så hade dom inge lånetelefoner inne, aaaah. jag blir tokig, det är nu 3:e gången jag lämnar in den mobilen. och sen säger han: men kan vi skicka ett sms till ditt mobilnummer när den är klar? och icke snabbtänkt som jag är, säger jag: jaavisst! , blir ju svårt när jag står med simkortet i handen-utan telefon! men mamma ringde till dom, och det hade kommit in en tele, så om pappa hann innan någon annan kom och ville ha lånetelefonen, så skulle han hämta med den innan han åkte hem. återstår att se, men jag behöver ju en telefon.

kvällen är inte 100% säkra planer för än, men det lutar åt minigolf med evelinus som kommer om cirkus en halvtimma (:

pusshejs / tina

19 days,



image29
ooooh, vad jag längtar ! (:

Everything goes wrong..

..började med igår, min otur alltså. det va min otursdag, utan tvekan. evelina har gått & blivit sjuk, och sen när jag åkte in till stan med sandra, kristian, lina & jonna så va det ganska nära att det slutade i krock, några gånger. fattar inte vad det va med mig igår, men jag hade inte direkt kontrollen över min moppe iaf. men som tur var, tur i oturen kanske, så klarade vi oss helskinnade.
sen får jag ett sms av evelina, en nyhet som jag nog inte kommer att gilla, och mycket riktigt. evelina säger att hon inte kan följa med på sm-avslutningen den 29, jag höll på att svimma. otur heela dagen verkligen. och jag vet inte vad jag ska ta mig till, vi som hade såna perfeka planer för den helgen, lite lessen faktiskt.
sen är det flera saker till, men dom håller jag för mig själv..

just nu känns det inte som om jag vill göra nåt, men jag kan ju inte sitta här i soffan & växa fast. men är verken på humör eller mår bra, kanske börjar bli sjuk med? ja, varför inte? mer otur, den tar väl aldrig slut.

allt skiter sig nu, varför?


Because of you

godmorgon!

vaknade nyss & har precis tryckt i mig lite frulle. och nu hamnade jag här.
ska hoppa in i dushen nu, och fixa iordning mig..
dagen idag blir en sväg in till stan, sen vet jag inte..

sweetie (:

ciao / tina

Speedcross-SM Skene

ja, ni läste rätt, det blev ändå skene idag, som ni såg i förrförra inlägget så va jag väldigt besviken för att det va nästan helt säkert att dagens utflykt skulle vara till skene iaf, men ändrade planer! och jag är superglad.

började med att jag vaknade av ett sms i morse, från toni där det stog att han skulle köra, och att jag skulle kolla med pappa så han ville följa med mig, så jag ringde pappa direkt, han skulle tänka på det.
sen ringde pappa mig vid 15 ungefär och sa att jag hade en kvart på mig, så kom han hem från jobbet, och då skulle vi åka. no way att det skulle gå, men jag skyndade mig. satt där i myskläder, helt osminkad och hade inte ätit middag, så det gick nog i 110 för mig, slängde på mig ett par jeans och min luvtröja, sminkade mig lite snabbt, sen fanns det som tur var färdig mat, så jag satt och åt när pappa klev innan för dörren, helt otroligt. för er som känner mig vet ni att jag är lite seg ibland, men inte idag, när det verkligen är något jag vill, ja då går det undan  ;)

sen åkte vi, och va väl framme i skene vid 17 någongång. då hade vi bara missat träningen, så det va ingen fara. toni sa direkt att han hade ont, så jag hade inga förväntningar alls, dessutom klagar inte toni i första taget, men det va värt ett försök. 1:a heatet tog han starten och ledde, sen vurpade han, och fick bryta det heatet. då fick han köra semifinalen och där tog han starten igen, och vann det heatet, då va det bara finalen kvar, där han trillade ner från att ligga 2:a till att sluta som 5:a, vilket va bra efter allt strul.

alla åkte hem mer eller mindre nöjda, dagen blev lyckad! (:
hade tänkt lägga ut lite bilder, men dom gjorde visst om bilddagboken, så det får bli imorron!
puss / tina

IQ guldfisk?

haha, nej jag tror inte jag har det.  gjorde precis ett IQ-test på mig själv, tog rätt lång tid, men tillslut fick jag fram resultatet!
- 110 poäng, övernormal
- du fick bättre resultat än 74% av populationen (?)

 hahah, jag är kanske inte så dum ändå..

Såklart.

idag har det vart sommarvärme, för en gångs skull.. dagen började med att jag vaknade vid hakv 11 av att pappa ringde, men jag svarade inte, utan sov vidare, jag slumrade bara till en stund.. en timma senare ringer evelina, så jag försöker låta lite piggare :D , haha.

evelina säger att det är fint väder, så efter det samtalet går jag upp och äter frulle ute i solstolen. tog med mig datorn ut i solen en liten stund, men sen solade jag bara. när klockan närmade sig 17 så kommer evelina till mig, och vi åker iväg till taberg´s topp för att köpa glass. satt där en liten stund och pratade, sen drog vi vidare till västersjön för att bada. vid 19 typ skulle vi bada, men då va det inte lika varmt ute längre, men jag doppade mig iaf, evelina kom en bit ! sen åkte jag hemåt.. ikväll har jag hunnit med att träffa jannike en liten stund med.. kollade precis väderprognosen, fint väder imorron, sen dåligt på onsdag & torsdag, sådär på fredag. så det kanske är bäst att passa på att steka imorron också, så jag inte kommer till skolan så vit att jag bländar dom andra..

glömde uppdatera om gårdagen med, började med div. 1 där han blev 8:a, men hade riktigt ont.. sen stog han över heat 2, sen va de dags för nästa tävling, det gick 2 på samma dag & plats. denna gång, lag-sm där toni skulle köra första heatet. han vurpade och fick ännumer ont i baken, så det va färdigkört för dagen. tycker det va lite osmart att köra, nu i efterhand, för det blir nog inte till Skene på onsdag, där det är Speedcross-SM , jag som sett fram emot den tävlingen så, han har inte skadat sig alls mycket, men såklart att han skadar sig precis när det är dags för såna roliga tävlingar.. shiit..
så det blir väl inga mer Speedcross-SM tävlingar, för nästa är den 22:a, samma dag som skolan börjar, och det är uppsala. usch, får huvudvärk bara jag hör ordet skola. lite besviken är jag, men jag har väl inget flyt för tillfället..

aja, nu kan jag inte klaga över det mer, eftersom jag inte kan bestämma om han ska köra eller inte ändå, jag kan bara vela & önska.
nu ska jag drömma vidare, gonatt / tina


Out of control

heejsan.

blir inte ett superlångt inlägg, med tanke på att min klocka står på väckning kl. 05.30 , så jag borde sova nu..
men det gör jag inte, så då får jag väl göra nån nytta (;
sist jag skrev var i onsdags, så får uppdatera mig lite..


torsdag: upp i hyfsad tid, duscha och så, sen tanka, lämna tillbaka filmerna och sen in till en brud vid namn evelina, som väntade på mig i city. vi gick där hela dagen, hade massor att prata om, så längesen vi hade tid att prata ut om en massa.. vi gick runt bland affärerna, sen gick vi bort till min frisör och pratade om mina planer, efter det till bernards för att ta en fika. kom iaf hem med present till elin och shit, jag kommer inte ihåg mer, haha.

fredag: jobbade 12-18, därefter kom sofie, henke, anders och mia. toni & elin va ju redan hemma, sen kom evelina med, så vi blev hela 10 pers tillslut. åt lite gott och så, sen gick jag och evelina ut en sväng, sen blev det att sova. somnade redan (a) kl. 4 !!

lördag: började med frulle, sen följde jag med toni & elin in till city för att hämta ett armband. jag och elin hann in en snbbis på gina, så jag köpte en tröja, och hon ett linne, hahah. det va kul, elin hade tagit på sig det linnet hon tönkte köpa, så höll hon hennes egna i handen, så när hn skulle betala ( hon va jättetrevlig i kassan, och tyckte det va helt normalt att göra så typ ) så hon sa att elin har ett larm på tröjan med, haha. så hon sa till elin att typ böja sig över disken, men dom fick inte bort larmet, så elin fick gå och byta om igen, haha. va snabb upp med kamern där, kolla bilddagboken om någon dag!
se åkte vi till no-ha-ma och fikade, efter det åkte jag, mami och elin till tygaffären i taberg, sen upp till taberg´s topp där vi jag och elin köpte glass. sen blev det hem, jag och elin solade & lekte ute ! sen äventyrsminigolf på rosenlund. jag visste redan att jag skulle förlora, men det skiljde 4 poäng typ, bra för att vara tina! sen beställde vi med oss pizza på hemvägen, och sen blev det en film.

imorgon ( söndag ) står det motocross på schemat, denna gång Lag-SM i Eksjö, kom dit ! får väl se om rumpnissen lyckas ta sig runt, uppdaterar imorron kväll..

nu ska jag sova, klockn står ju som sagt på 05,30 imon, eller idag!
nattpuss / tina


I knew i could do it

idag har jag jobbat, hela dagen. 10-19, segt som bara den. kom in en och annan mindre trevlig med, aah.

efter jobbet gjorde jag mig en toast, riktigt gott, och jag va verkligen sugen på det. lånade med mig två filmer med, linas kvällsbok & djävulen bär prada. linas kvällsbok har jag ju redan sett, men det va ett tag sen, så jag tänkte se den igen. först: djävulen bär prada, började filmen kl. 20.00 men det har gått en halv minut nu , pausade och sen dess har jag haft annat för mig. så jag ska krypa ner under täcket nu och börja kolla tänkte jag.

jo, mina blöta kläder sen när jag hoppade i evelina´s pool låg kvar i min väska, och när jag letade efter min nya kamera så hittade jag tillslut den i samma fack som de blöta kläderna, blev ganska rädd! har liksom precis lagt ut en massa pengar på den, så trodde den va fuktskadad, men nej, den funkar änsålänge, vilken tur!

sen va jag asnära på att bella med moppen på vägen hem från jobbet, vid vip, där typ. fick vattenplaning, men jag klarade mig precis, hade inte vart så lyckat att bella just där.

nu väntar filmen,
ciao / tina

Senaste nytt (;

heej och välkomna till senaste nytt med tina! , haha.

nu va det någon dag sen jag skrev här, så bäst jag uppdaterar mina dagar! vi börjar med..

.. lördag: efter att jag fick reda på att det va okej med brorsan så åkte jag ut till evelina! där va vi en liten stund, sen åkte vi in till jobbet och lånade med oss en film. efter det så beställde vi pizza, sen moppade vi oss till hovslätt och hämtade den, sen till vip. sen hem till evelina igen, och käkade. efter maten mättat våra magar så moppade vi oss iväg igen, denna gång till norrahammar. hem till kristian & co, och sen moppade vi alla oss ut till barnarp, men åkte ganska snabbt därifrån. jag & evelina va sååå nära på att bella med moppen, vi va ju inte så säkra på dom där slalomstaketen vid cykelbanorna heller (; men vi överlevde !
vi åkte till shell och tankade, och där mötte vi myntti & bernie, så vi tjötade lite med dom, sen åkte vi hem till mig och hämtade redbull för att orka vara uppe ! sen hem till evelina och kolla på film, "NORBIT " , haha. evelinus somnade mitt i filmen, så jag satt kvar där och garvade för mig själv , hah. efter det så bäddade vi, sen la vi oss framåt halv 4. kul hade vi! sen vaknade vi ganska sent på söndagen, och gick och segade, måste tillägga att vi spelade tp, & jag vann för första gången i mitt liv!
sen åkte jag hem, duschade och lite så, och sen in på msn.

där satt jag och pratade med emelie om vad vi skulle göra på kvällen, och det slutade med att jag, emelie, lisa och ellen sov inne i stan i ellens pappas lägenhet! vi skulle sova under bar himmel på ellens balkong, men det blev inte riktigt så.. det började med att vi åt pizza, sen satt vi & pratade, sen ut & gick en sväng, och sen när klockan va runt 02,00 så skulle vi åka ut till norrahammar för att hämta bastian & david.
vi va uppe och tjötade, och trodde vi såg en tjuv, men det va brevbäraren! så vi va uppe tills det började ljusna ute, jag och emelie snodde iaf dubbelsängen och sov där. vi vaknade vid 10 nångång, och eftersom vi somnade vid 6 så blev det ungefär 4 timmars sömn den natten.
så vi åt lite frulle, sen kom sanna & sandra & vi åkte ner till vätterstranden och låg och stekte. sen kom evelina ! efter det åkte alla utan jag & evelina hem till ellen, där gjorde dom mat, så vi om när det va klart. efter det åkte jag, evelina, emelie & lisa hemåt.

på kvällen så hade vi bestämt att hitta på något, vi fyra men emelie va trött, så det hela slutade med att jag, lisa & evelina sov ute hos evelina på hennes innealtan! hahah, fyfan vad blåst jag är! jag vet inte hur många gånger jag har gjort bort mig dom senaste dagarna, pinsamt värre! trötta & dryga som vi var, men kul hade vi allt ! herregud. vi somnade väl någongång runt 2 skulle jag tro. på morgonen kl. 07,00 vaknade jag och evelina samtidigt, av att det va svinkallt! jag drog på mig mina mjukisbyxor och ett par strumpor, sen sov jag vidare. klockan halv tio vaknade jag igen, och detta va värre än halmstad! jag kokade, jag låg precis vid "fönster-dörrarna" så solen lös över hela mig. jag fick lite panik, och sa: alltså jag kokar, snart hoppar jag i poolen! evelina svarade: ja, gör du det! så jag hoppade i i mina sovkläder, trosor & en t-shirt, och det va skönt att svalka av sig kan jag lova..

efter det frulledags! sen ringde vi emelie & frågade om hon ville hänka med oss till vätterstranden, och det ville hon! så där har vi legat heeela dagen, och lite färg har jag allt fått, haha. ännu några pinsamma saker inträffade. sen kom några killar med, säkert över 25 och började prata med oss, heey, va vattnet kallt ? ( jag trodde lisa kände dom först, haha ) sen började dom tjata på, " men ni behöver inte gömma er när ni byter om " och massa, haha men dom va inte äckliga liksom, trevliga, dom drygade nog sig va våran uppfattning.
efter det blev det hem, och dagen idag har fyllts av väldigt mycket skratt!

nej, jag ska upp & jobba imon, så dags att nana, 10-19, seeegt.

puss på er  ♥ / tina

Much better

heej igen!

nu har jag fått reda på att det inte va någon fraktur, så nu är jag lugnare, men dom skulle ändå stanna på sjukhuset tills ikväll.. jag jagar upp mig ganska snabbt, man vet ju inte hur farligt saker och ting är, och jag blir orolig för sånt väldigt lätt..

ikväll blir det att jag ska träffa evelina, sen sover vi hemma hos henne, hennes föräldrar va på gotland eller nåt tror jag ! så det ska allt bli trevligt!

vi måste in till mitt jobb med & lämna tillbaka filmen jag lånade igår, kollade klart i morse. Step up hette filmen, jättebra! den hade redan en "tips från personalen" lapp, annars hade jag satt dit en sån..
planerna för kvällen är inte riktigt satta än, men det blir iaf in till jobbet, kanske ta med en till film? sen pizza. resten av kvällen är det inga planer för, så har ni något på G , slå en pling bara!

men nu ska jag gå & packa lite, sen ska jag plinga evelina.

ciao / tina

Kom igen <3

hejsan.

för en liten stund sen ringde toni hem hit, mamma svarade & toni säger att han har kraschat. mamma trodde honom inte först, för det händer inte så ofta för toni, peppar peppar. men så va det, han & elin hade vart & tränat i stenungsund, sen hade han kraschat baklänges i ett dubbelhopp och från 4 meters fall landat på högra skinkan. han va påväg i ambulansen när han ringde, och mamma fick prata med en av ambulanskillarna med. han va blek om nosen, och han hade lågt blodtryck, så han hade fått dropp. nu är jag orolig, dom sa att dom inte trodde det va något allvarligt, men man vet inte.  han hade väldigt ont, så dom va påväg in till kungälvs lasarett.
jag sitter här med både mobilen & hemtelefonen jämte mig, elin skulle höra av sig så fort hon fick veta nåt..

hoppas på det bästa <3
love u


3 Augusti

heej mina vänner!

igår 00.30 ,funkade inte att uppdatera igår, så jag sparade det, och gör det nu istället..

hade tänkt berätta lite om hur min dag sett ut, om ni vill veta, så fortsätt neråt.
började med att jag pallrade mig iväg till jobbet, så jag va där kvart i, i väldigt god tid för en gångs skull, så jag satte mig & tog en cookie. sen jobbade jag till 18, efter det skulle vi åkte till kusin mie, men det blev inget, så jag åkte hemåt. åt lite, sen efter en stund så bestämde emelie & jag oss för att hitta på något. vi åkte först till vip, sen in till vätterstranden, och lite runt! trevligt (: haha. jag i ett nötskal: när jag skulle tanka. jag glömde att ta bort tanklocket, så jag stog där med pumpen i handen, och jag kunde ju inte sätta tillbaka den eftersom jag betalade med kort.. emelie försökte hjälpa mig, men vi lyckades inte, men så kom alexandra-räddaren i nöden, som lyckades! men när jag väl skulle tanka, trodde jag så kom det ingen bensin, bara att börja om igen!
sen åkte vi en sväng, efter det hemfärd. nu ska jag kolla på film / tina

My Day

hejsan!

ska berätta lite om min lediga dag idag då (;
började med att jag drog mig upp ur sängen, klockan var väl runt 11-halv12. sen gjorde jag mig lite frukost, och skrev ner min "att-göra lista". hela 16 punkter, och jag har gjort 3 , haha.
det viktigaste idag va iaf att städa rummet, och det gjorde jag. sen fick jag för mig att jag skulle möblera om, men det va ganska onödigt, eftersom det ändå slutade med som det va innan.
efter det blev det lite pannkakor, gjorde även en matlåda, ska jobba imon, eller idag blir det ju.

när jag ätit & fixat så satte jag mig här lite, och sen blev det att moppa mig till myntti, kristian, sandra, linda & bernie. så vi åkte upp till shell först & sen taberg´s topp och lite runt, trevligt.. efter det blev det hemfärd.

nu ska jag lägga mig, jobba 12-18 imon, direkt efter det vidare och möta syster & henke, så ska vi åka till kusin mie & bernhard som har förlovat sig!

gonatt på er ! / tina


My sensations

hallo!

hoppas ni mår bra, själv så är jag dödstrött! har jobbat hela dagen, och shit va mycket folk man träffar, varje dag kommer det in någon jag känner, och idag kom bl.a stefan in, min klassföreståndare, haha, han började asgarva åt mig. dagen gick iaf bra, och det blir roligare, men det är nog för att jag lär mig mer & mer..
som vanligt blev det ju en & annan pinsam situation, men sånt får man ta, och det kommer flera sådana.

på vägen hem hade jag tänk svänga förbi öb, men dom hade stängt, så jag åkte till ica maxi och handlade en påse godis. sen hem & åt lite, sen va väl klockan runt 20 när jag moppade mig ut till jäbo för att kolla på film med evelina. det va någon ny film som jag tog med från jobbet, kommer inte ihåg vad den hette, men  det va med paris hilton iaf. lite divig, men ganska bra film. nästan direkt efter filmen moppade jag mig hemåt, och det va svart ute, så lite läskigt va det allt att åka där själv i skogen. det är ju en bit.. men jag lever! dessutom har jag en väldans respekt för djur, alltså om dom springer ut i vägen, skitläskigt om man skulle behöva tvärnita eller ännu värre-om man inte hinner & krockar istället.. så därför gick det sakta hem, men hem kom jag ju, tillslut !

imorgon står städning överst på min "att-göra lista" , det skulle blivit av idag, men det blev inte så. imorgon måste det bli, hela min liggfåtölj är full av kläder, ett berg, sen ligger det massa saker på golvet. sen om det är fint väder blir andra punkten att sola. tredje punkten är att jag kanske skulle träffa systeryster.
nu ska jag sova!

don´t know why, don´t know how.. <3


1 Augusti

yes, hey förresten ;D

idag till att börja med blev det ju stan med evelina, lisa hängde också på, och kul hade vi, som vanligt! det blev endel skratt ;D . slutade iaf med att jag kom hem med en luvtröja från bobbys, wesc & en typ klänning från hm. jag tror jag ska ha det iaf, får se!

efter det blev det hem, sen fixa iordning lite, sen moppa mig till lovisa. måste säga det, att jag va först, rekord! sen kom evelina, och sen jannike. vi åkte och hämtade pizza & sen hem till mig & hämtade mina filmer, så vi bestämde oss för att kolla på dreamgirls. det va någon slags musikal-film, och den va lite lång, sådär bra.
sen blev det att jag och jannike tog sällskap & moppade oss hemåt, och nu har jag hamnat här..

men det blir kortvarigt, för jag ska upp &  jobba imon "/ , kl.12-19. efter det måste jag hem & städa, ser ut som en stormvind har vart här, och blåst ala saker huller om buller, haha illa.

gonatt / tina