Dagens horoskop!

slänger in dagens horoskop med, från aftonbladet. för mig (tvilling) ser det iallafall bra ut!

Väduren 21/3-20/4

Tisdagen blir produktiv men fungerar betydligt bättre på dagen än på kvällen. Undvik sena planer.

Oxen 21/4-21/5

Kanske bjuder kvällen på en liten flirt eller på lite oväntad humor. I övrigt ganska trist och vardagligt.

Tvillingarna 22/5-21/6

Rätt dag för dans, humor, nöjen, flirt och kärlek. Du är efterfrågad och dessutom rätt nöjd med dig själv.

Kräftan 22/6-22/7

Du får en mysig kväll som avslutar en medioker, ganska händelselös tisdag. Rätt bra dag för sport.

Lejonet 23/7-23/8

Allt händer på en gång, du försöker sänka tempot lite men det lyckas inte alls. Full fart, många möten.

Jungfrun 24/8-23/9

Tisdagen kan bli riktigt romantisk men skall du ta egna initiativ är det klokast att vänta till aftonen.

Vågen 24/9-23/10

Det mesta går som du vill men du känner dig ändå utsjasad och trött mot slutet av dagen. Stressa inte.

Skorpionen 24/10-22/11

Med lite ansträngning kan du få en riktigt fin kväll. Umgås inte med människor som du inte trivs med.

Skytten 23/11-21/12

En trevlig tisdag som passar extra bra för en filmkväll eller något annat mysigt, gärna i ett litet sällskap.

Stenbocken 22/12-20/1

Energi har du gott om men du vet inte riktigt vad du skall göra av den. På kvällen får du några nya idéer.

Vattumannen 21/1-18/2

Tisdagen blir underhållande, rolig och spännande, samtidigt som du får en del saker att tänka igenom.

Fiskarna 19/2-20/3

Kvällen blir nog riktigt fin, särskilt om du är på resa eller kryddar din tillvaro med någonting exotiskt.

CIAO!


Morgoninlägg

god morgon!

om en liten stund drar vi till BUA =) känner mig lite stressad, har inte ätit & fixa håret än, de kommer vid 9.

hinner jag så återkommer jag om en stund, annars får ni ha det kanonas!
PUSSS

Hem & iväg - IGEN!

japp, 1 dag hann jag iallafall vara hemma, innan jag försvinner igen! bestämde mig idag för att åka till jannike i BUA som ligger i varberg typ! säg till om ni har svängen förbi där =) ska bli skitkul! åker dit med sussi, hasse, fille & basse! =) tänkte bara meddela er om det! ett dygn stannar vi där, är hemma på onsdag kväll! tänkte packa nu, sen ska jag uppdatera mig här om senaste nytt, antingen ikväll eller imorron bitti. har även typ 100 uppdaterade bilddagböcker som  mina vänner uppdaterat, det måste kollas &så!

har raderat alla sms från dig! och misstolka nu inte detta. för den person jag syftar på läser inte ens min blogg så mycket jag vet, men det vet jag att du gör ;)

hörni, nu måste jag prioritera packningen (framför er, sorry!)
PUSSS

All by myself

(mobilbloggar) hej igen! sitter i bussen påväg hem nu, är ju en bit att åka.... Men snart blir det mat på max, så jag överlever allt! helgen har vart riktigt trevlig faktiskt. Allt har vart bra, förutom körningen för min bror. Axeln är något fuffens med, så det ska kollas upp nu. Blir inget sm i västerås för hans del heller, men jag måste dit ändå. Surt med skador, men så är det. Han kvalede in som 20e, och sista man, ovanligt långt bak. Sen första heatet fick han stopp i starten, och låg sist, så han bröt. 2a heatet hade han för ont för att ens köra. Många skador i helgen.. Nu ska jag avsluta. Vi hörs! Puss

Alfta Camping

(mobilbloggar) Hej på er! nu är det 3e gången jag får skriva om detta inlägget.. Ligger iallafall i tonis buss just nu, helt själv. De andra sover i husvagnen, så jag fick bussen för mig själv! Efter många om och men kom vi hit upp, och vi fick inte åka in på banan, så inatt bor vi på en camping som nog är den minsta jag vart på någonsin! klagade ju förresten på att jag inte kunde sola på vägen upp, men visst kunde jag! Haha. De har skrattat åt mig, och mamma fotade mig, bild kommer! nu är det sovdags, ska upp tidigt imon och ta ett morgondopp! natti natti!

Hem & iväg

hemma igen från Halmstad, som var helt galet roligt! ni ska få veta mer sen, men om några minuter bär det av mot nästa resa, vi ska ända upp till Woxnadalen, så långt som Gävle. och från jönköping tar det ett bra tag, speciellt med buss+husvagn! så minst 7 timmar i buss ska jag se fram emot nu (!) istället hade jag gärna jobbat på brännan! Det är iallafall SM där, toni ska försöka köra, trots att axeln inte är riktigt bra..

men ha det gott här hemma! vi hörs på måndag igen, då med en riktig uppdatering =)

puss & kram!

Mot Halmstad =)

lite stressad, men tänkte bara informera er om att jag & evelina drar till halmstad, själva =) så hör av er om ni är där nere!

ha det super, för det ska vi ha! missar speedcrossen i kil, hagfors & eda, men man kan inte vara med på allt alltid, tyvärr!

denna gången ska jag allt försöka mobilblogga! hemma igen på torsdag!



puss ♥

Right time, right place.

gårdagen var lyckad, iallafall till en början. hos frida var det trevligt med brudarna, förferren varade ganska länge, men vad tusan gör det? den var då bra mycket roligare än själva festen, i taberg. vi svänge förbi alex en sväng, men evelina & jag var inte där så länge, innan vi drog oss hemåt.
vi sov själva ute i jäbo inatt, där evelina bor långt ute i skogen. men fint är det kan jag lova er, däremot blev vi livrädda ett tag, haha. ett tickande ljud hördes ifrån rummet jämte, så med varsin kökskniv i högsta hugg gick vi och skulle kolla vad det var, när evelina kom på att duschen stog och droppade, haha!
ja, vi är som vi är.

vaknade upp sent hos evelina och det blev slappdag till 110%. väl hemma hände det inte särkilt mycket spännande heller.



är det inte lite kul? jag som i stort sett aldrig kollar på sporten på tvn kollade just ikväll, den dagen när motocross stod med på manuset. var iallafall ett klipp om tom & hans mål inom motocrossen kan man säga.
ska nog börja kolla på sporten faktiskt, man vill ju inte missa något!


hittade en gammal bild =) jannike, linnea, jag.

kameran var jag hyfsad flitig med igår, men jag glömde tyvärr kameran hos evelina, ska se om jag kan hämta den i dagarna. nu ska jag kika på lite bilder, see you

Do you feel, what I feel?

inget mobilbloggande, det får jag ursäkta mig för. testade en gång, men då fungerade det inte, så jag har iallafall försökt :)

galet bra dagar, igen! i måndags lämnade vi jönköping och drog oss mot u-red. nu kommer det pinsamma, vi bodde tillochmed på ullareds camping. hallå liksom. men mamma tycker det är skoj att gå där inne, jag har tröttnat. däremot när jag och jonna var små, hade vi galet kul där, det var tider det jonna!
mamma tvingade upp mig vid 7 på tisdagen, för att vi skulle vara nere där när de öppnade. mamma är den som hjälper dom att öppna, och hjälper dom att stänga. med andra ord, hon går där hela dagen. efter bara några timmar därinne höll jag på att trilla ihop, och blev desperat efter en redbull, som pappa kom ner med. så jag åkte det lilla tåget hem till campingen, och somnade i husvagnen. mamma ringde mig 3 gånger och väckte mig, och frågade vart jag var, att jag skulle komma osv. så det var bara att ta sig dit & se glad ut. på kvällen blev det grillning med maria & gösta (crossfolk) som vi var där med.


 
nya redbull cola!


handlade mest småskit. men något fint plagg hittade jag faktiskt. jag bryr mig inte särskilt mycket vart kläderna kommer ifrån, kan vara allt från märkeskläder till b-märken, bara de är snygga så att säga.

onsdag & mamma skulle in till gekås IGEN. jag gick istället runt i småaffärerna, typ netonnet, sportaffären, osv. hittade ett par shorts och bil-mobilladdare. sedan framåt 13 åkte vi till varberg, mot crossbanan. träffade toni & elin, och toni skulle göra ett försök till att tävla. det var speedcross-SM. men träningen och första kvalheatet blev det enda han körde. elin däremot försökte verkligen, och körde skitbra, men blev utkvalad i sista chansen. (hon tävlade mot grabbarna!)

vad jag trivs på crossbanan! var på riktigt dåligt humör på vägen dit, men när jag kom fram till banan försvann det! något som även mamma påpekade. de sa att så fort jag är sur ska de köra mig till crossbanan. Do it!
asgoa människor, trevligt folk, fotografera, osv. i love it.

torsdag & vi drog till halmstad. där träffade jag linnea som bodde på hagön. vi hade bestämt att vi skulle gå på rix-fm festivalen, so we did. riktigt kul hade vi! och fick även träffa hennes pingla & co ;) haha.

fre & lör har det vart work. en smitning i fredags, med en falskreggad bil. vi såg det på övervakningskamerorna, han tankade, sedan stack han. idiot.



på tal om idioter, ska jag berätta en sak som hände mig & evelina igårkväll. vi var påväg hem från piren, på moppar. det hela började med att en bil framför oss tvärnitade, så vi var nära på att köra in i den. tjejerna i baksätet satt & pekade FY och jag tillbaka, medans evelina tutade. bilen försvann, och istället dök det upp typ 6 mopeder, 1 precis jämte mig. de förföljde oss ända tills mitt jobb, där vi trodde de gav upp, men inte. evelina blev livrädd & sa att vi skulle åka hem till mig, konstigt  nog höll jag mig ganska lugn. ända tills vi var på hellstorpsvägen, där det är kolsvart, då jag inte ser evelina i backspegeln, hon som sedan var framför alla, och killarna kör på bredd över hela vägen, och blockerar mig, stannar typ och skriker något. DÅ var jag rädd. trodde de skulle sno moppen och allt. lyckades köra om på innern utan att bli nermejad och ta mig till evelina, där vi sa att vi skulle köra till shell torsvik, vilket vi inte gjorde. problemet var ju att deras moppar var sjukt trimmade, så vi kunde inte köra ifrån dom direkt. ända från stan förföljde de oss till norrahammar, och in på området där jag bor. vi stannar hos jonna, och tänkte få hjälp. de vågade inte köra in på uppfarten, utan körde runtomkring huset. vi gick upp  trappan, och eftersom jag inte hade någon nyckel, fick vi panik, men de körde framför huset, så vi kutade till baksidan, jonna var inte hemma. (killarna trodde vi hade gått in.) ringde mamma och sa att hon skulle skicka bort toni & pappa, men toni sov, så mamma & pappa kom. pappa cyklade sedan en sväng utanför området, och mycket riktigt stod de utanför gatan och väntade på oss. shit alltså.

berättade storyn för toni idag, och han sa: men vafan ringde du inte mig för? jag hade kommi direkt, det vet du. jag: jag tänkte gjort det, men fick inte ringa och väcka dig för mamma. toni: men tina, jag hade flugit upp direkt!
vad söt han är, försvarar mig alltid.
Johan (evelinas bror) blev inte glad han heller. de är ju dock i varberg..

Nu ska jag fixa iordning mig, vi hörs!
/ T.

Bye!

Nu drar jag till ullared, sen varberg, speedcross-SM på onsdag, sedan rix-fm festivalen i halmstad på torsdag!


ska försöka mobilblogga!


see you on friday / T.


Only if I..

Igårkväll åkte jag & lisa ut till Cicci i Bottnaryd! Det var trevligt, och det får vi allt göra om =)
Grillade och så, drinkmästarn gjorde drinkar, haha! Det var mys iallafall! vissa var ju på G, nämner inga namn! Vi gick sedan till några andra grabbar, någonstans i bottnaryd. var där ett tag, sen gick vi (Lisa, Jag, Mikaela, Cicci) hem till Cicci. klockan var väl 04.00 när vi somnade.. upp igen vid 9.30, och sa hejdå till mikaela. sedan åt vi och pratade :) glömde ju såklart min kamera hemma, men har lite bilder på mobilen tror jag..

tack tjejer & killar !



har istortsett slappat hela dagen. både mamma, pappa och jag hjälpte till med middagen idag, inte ofta det händer, men damn vad gott det blev! klyftpotatis, morötter & lök i ugn, sedan grillat till det! och min specialsallad med äpplebitar.

jag måste verkligen packa idag, men mitt astro sa att jag skulle gå ut, att jag har saker att göra inne, men de brådskar inte, så får väl gå ut då antar jag. lika bra det. sen ska jag & mamma baka, och sen ska jag göra manikyr på henne, sedan ska hon nog färga mitt hår! ser ut som en risbuske liksom.

see you later!


12 juli

sitter just nu med ansiktsmask i fejjan, har nyss kollat klart på 'Mitt liv som popstjärna', haha. kan ju replikerna utantill. favoritfilmen när jag var mindre.




my gooooood, världens läskigaste djur på golvet, vänta....


usch & fy, det var en riktigt äcklig sak. jag har verkligen fobi mot kryp, fråga evelina, hon brukar skratta åt mig. Ja, jag är fjantig med sånt!

gårdagen var väl helt OK.. var @ westerlunds place. Inte jättemycket folk, men det var väl trevligt ändå. får ursäkta om det blev lite väl mycket ett tag.. och Evelina, du är den bästa jag har,  det vet du hjärtat.
För en gångs skull var det nära hem, så nära att vi kunde gå. hur skönt som helst. jonna mötte upp oss på vägen och vi pratade med henne hela vägen hem! evelina sov hos mig.

var förresten på stan med jonna igår, mys! köpte mig ett par skor, sedan fikade vi :)
nu ska jag göra lite nytta, ta mig ut i solen kanske? blek som en,  jag vet inte vad.













see you later!


Boy, if you want it

imorgon ska jag träffa Jonna, var ett tag sen nu.. trots att vi bara bor 3 hus ifrån varandra, träffas vi alldelles för sällan, skärpning på det. Vi ska iallafall fika och prata, myyyys. =)

har även lovat mamma att göra manikyr på henne. har förresten slitit bort min nagelförlängning! ville inte lägga 400 spänn till bara för att ta bort dom, så tog e pincett och drog bort dom själv, vilket nog inte var det bästa, eftersom halva nageln följde med, och de är tunnare än någonsin.
vill man vara fin, så får man lida pin.

<3

var planer på att åka till götet i helgen, och hälsa på sis, men hon var inte hemma, så ska göra det en annan dag! mamma har lovat oss att åka till något guldställe att shoppa där!

Så hela helgen blir en enda stor fest! haha. hemma och träffa alla mina underbara vänner. får även säga VÄLKOMMEN HEM till min sötnos JANNIKE! saknar dig! 3 veckor sen vi sågs, och någon vecka till.. :(

 

time for bed! / T.


Take me away!

Fasen vad taggade vi är på detta, Jag & Lina!

Tänk om...!

Nej, nu ska vi inte ta ut någonting i förväg, för jag tror det här blir svårt! ;)



sötaste Lina Norman!

Poolparty & Uddevalla!

NU kommer uppdateringen ni fått vänta på ett tag!

Poolparty @ Evelinas place i fredags!

Riktigt lyckat måste jag säga! hade skitkul, inte en sur min på hela kvällen för min del, detta måste göras om! började med att Evelina, Linnea & Jag grillade innan alla kom :) sedan droppade det in en hel del. Grymt kul! Tack allihopa, framförallt Tack Evelinagumman!





bilder får ni kika in på
http://tinadahl.bilddagboken.se den 4 juli!



Uddevalla Grand Prix Of Sweden!

Lördag: vaknade upp hos Evelina, 2 timmar försent! skulle åkt hem kl.06.00 men vaknade av att pappa ringde vid 08.00 och undrade vart jag var.. Trots att vi ställde 2 mobiler, vaknade ingen, kan bero på att vi la oss 04.00! Därifrån gick allt rent åt helvete den morgonen. Försov mig, vilket jag hatar, glömde mobilladdaren, jackan osv. hos Evelina, mamma gnällde på mig när jag kom hem, lite av allt som inte fungerade...

kl.10 var iallafall pappa och jag i bilen påväg till Uddevalla för att kolla på VM:et i motocross. Väl där mötte vi upp Toni som kom med band till oss. Jag fick VIP-band till redbulls trailer :) söt han är! sen kollade vi på träning, kval osv. 3 svenskar kvalade alltså in, Tom, Filip & Jonas! Bra jobbat grabbar! Toni & Elin hade ju deras stora teambuss där, så jag höll till i den ganska mycket, skitbra att kunna gå in någonstans och kyla ner sig, för det var ju aningen varmt!

måste även säga att jag & annica tog kort med snyggingen Tommy Searle & den inte lika snygga Antonio Cairoli! Haha.

När det var slut för dagen åkte vi in till stan & käkade på donkan. sedan hem till toni & elins hus där vi sov. jag sov i huset, och pappa i tonis buss. fick sova i bikini, tro det eller ej, men det var 36grader inne i deras hus!
Pappas kommentarer: " Det är inte lätt att gå med dig här, alla killar skriker ju" haha, han är stööörd! han vågade inte åka tillbaka med mig till banan sen, för han ville inte lämna mig där själv! haha.

Söndag: vaknade upp i det varma huset, och hoppade in i duschen. sedan åkte vi till banan! kollade på heaten, och får gratta filip som tog VM-poäng, och blev 16:e i första heatet. synd att tom bröt & att jonas skadade sig..

Elin, Annica & Jag satte oss i redbulls trailer. De kom direkt och frågade om vi ville ha något, haha. Och vi tackade JA till lite "pasta". När pastan stog serverad blev annica den första som sa att pastan luktade äckligt.. Jag sa " de tänkte jag med på, den luktar spya!" Alla: " AAH..." haha, där satt vi och skulle tvinga i oss maten. det var någon ost som luktade. haha, det var hemskt!

Elin fixade sedan in oss på VIP-läktaren, vi fick hämta hur mycket cola-redbull vi ville i trailern! (har kommit en ny redbull - cola!) träffade massa roligt folk, osv. riktigt lyckad helg!

See you later!

Hold on, be strong

hej på er!

ett tag sen jag skrev här nu, har vart med om så himla mycket roligt nu, denna helgen som var har vart underbar!
hinner tyvärr inte uppdatera mig om den nu, tänkte bara meddela att jag lever! uppdaterar nog imorgon, så kika in då =)

 

Pusssss !

Sunshine

ligger ute i solen med datorn, förenar nytta med nöje så att säga! ska snart slita mig härifrån, och åka in till a6 en sväng.. ska möta upp pappa där :)

har en hel del att fixa idag, ska packa till evelina & till uddevalla, in till a6 och massa mer. hinner jag blogga igen, så är det ganska otroligt, haha.



haha, läste precis mitt astro:

tvillingarna

Du har en massa att göra idag, men du lämnar ändå plats för lite egen tid där du kan göra något som du tycker är kul. Det blir en produktiv, men skön dag för din del.

nähe, a6 var det!
ciao!


TAGGGGGA!

tagga tills imon förtusan ;) då blir det poolparty för fulla muggar!

pappa ringde mig på jobbet innan och berättade att min telefon kommit tillbaka från lagningen. saknar den faktiskt lite, alla dessa skittelefoner som jag haft den senaste tiden! men nu får jag tillbaka min LG. pappa ska följa med mig in imon, vill inte gå in själv & berätta att jag hällt vatten över deras lånetelefon! får jag väl betala för både min & lånetelefonen..... bra jobbat fröken dahl!

snart i rätta händer igen!



efter jobbet mötte jag upp Evelina i hovslätt, där vi handlade massa tills morgondagen! bra det blir! sedan satte vi oss i solen och åt glass! magnum strawberry white slår allt!

när jag kom hem åkte jag iväg med pappa till huskvarna, lämnade toni's hojjar där, granqvist ska ta med dom till uddevalla! det BLIR UDDEVALLA för min del! har lyckats övertala pappa! berättar mer imon, måste packa nu!



PUSS på er!

Don´t tell me you´re sorry cause you´re not.

jobb idag igen, 8-14, men fick jobba över lite..

åkte hem & chillade ett tag, sedan kom evelina och vi åkte in till mitt jobb och lånade film. hann även gå över till donkan en snabbis! efter det åkte vi hem! kollade aldrig på filmen, utan planerade inför fredag istället, TAGGGGGA! ;)

wellwell,
kan förresten berätta att jag faxade mitt antagningsbesked på jobbet innan, var sista dagen idag, hade nästan glömt det och fick lite panik. Frisör på JB blir det, VI ÄR BÄST LINN!


nu ska jag sova, jobbar 10-18 imon.

PUSS!


Otur?

ja, det kan man lugnt säga.

när jag skulle sova igår, hade jag ställt ett glas fullt med vatten på bordet jämte sängen. vad händer? jo, tina råkar spilla ut glaset över block, tidningar, mobil, och det blev som en sjö i sängen. klockan var liksom 01, men det var bara att byta lakan. kastade iväg telefonen, trodde inte den hade blivit blöt, men när jag va klar med bäddandet, inser jag att den är död, och går inte att starta. fan, ingen lust att betala för en ful lånetelefon, klaaaaaaanttina. eftersom jag inte kunde få ut batteriet med de långa naglarna gick jag in till mamma. pappa vaknade också, och blev förbannad för att jag väckte dom halv 2, jättesnällt att de hjälpte mig..... men nu får jag väl köpa en ny telefon till dom eller något.

hejdå telefonen, hejdå pengar.



har iallafall pappas igen....
bye

You don´t know..