MOT HUVUDSTADEN!

godmorgon!

helt otroligt att jag redan är uppe och är så pigg!

ha en bra dag, det tänker iallafall jag ha i STOCKHOLM!



puss på er! / tina

Morgoninlägg!

 Godmorgon på er!

Läs dagens horoskop här!
 
 





Väduren 20. mars - 19. april
Kalendern kan vara tom i dag, men det innebär inte, att det inte finns tid för att göra något kul i kväll. Vad har du lust till?
         Vågen 23. september - 22. oktober
Om du arbetar mycket analytiskt på ditt jobb, skulle du gagnas av att pröva några av dina mer kreativa sidor, på din fritid.
 
 
 
   
 
Oxen 20. april - 20. maj
I dag känner du dig som en glittrande stjärna, eftersom du kommer att ha framgång med ditt projekt och sticka ut från de andra.
        Skorpionen 23. oktober - 21. november
Det kan ha kommit grus i maskineriet i relationen till din partner eller en annan närstående - prioritera att få det löst.
 
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det är viktigt, att du förmår se det positiva i situationen, även om du hade önskat att den var annorlunda. Var positiv.
          Skytten 22. november - 20. december
Om du försöker överbevisa andra om din sak, har du säkert god chans att lyckas. Din argumentation kommer att vara bra.
 
 
 
   
 
Kräftan 21. juni - 21. juli
Någon, som du tidigare har kunna lita på, kan nu ha visat sig att inte kunna leva upp till dina förväntningar.
           Stenbocken 21. december - 19. januari
Kärleken sköter sig inte bara själv. Om du flyger runt hela tiden, kan du snabbt sakna energi och överskott till att älska.
 
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan ha svårt med att komma upp i varv ordentligt, och du kan känna en generell trötthet. Fråga dig själv varför.
            Vattumannen 20. januari - 18. februari
Var öppen för nya idéer och andra sätt att se tingen på. Du behöver inte ändra din syn, men inspiration är sällan något dåligt.
 
Jungfrun 23. augusti - 22. september
I dag verkar bli en skön dag, då du kan sola dig i andras uppmärksamhet och mottaga komplimanger från flera håll.
          Fiskarna 19. februari - 19. mars
Andra kanske missunnar dig det liv, du lever, men själv känner du, att du saknar något. Hitta orsaken till ditt missnöje.


Nu ska jag kila!
PUSS!

All or nothing

imon ska jag till stan med min bästa, även kallad tjorven eller Evelina! vi ska kolla på Jenny's bal, sedan ska vi förbi wicked.se en sväng!

vetni? nästa vecka går fröken höglund och jag bara i skolan på måndag!!! sedan på tisdag drar vi till götet, slaggar där, och sedan liseberg dagen efter!
hur nice är inte det då?

inte så långt kvar till midsommar heller, tagga mina brudar! ♥

  

jävligt konstigt .

GODNATT! / T.


A fan of you!

HEJ på er!

lite dumt att de hade som överraskning vart vi skulle åka igår, trodde ju vi skulle köpa hund eller något, haha. vi åkte till berget och fikade. sofie & henke om med! sedan fick jag present; min efterlängtade systemkamera! I´m sooo happy!

sedan har jag fått reda på lite betyg idag: VG i matte, G/VG geografi, VG/MVG samhälle, VG i svenska, VG i engelska. ganska bra iallafall, fick reda på igår att jag får behålla mitt MVG i hemkunskap med, bra det.

bäst att jag kilar och räddar betyget i kemi. har prov imon, det sista provet någonsin på fla(t)hultskolan!!! så damn skönt.

dessutom har jag asbra planer för skolbalen, haha ;)

puss / T.

HAPPY BIRTHDAY!

idag är det min dag, nu har jag levt i hela 16 år!

vaknade upp av sång och massa söta sms, tack så mycket!! ♥



nu ska jag fixa lite, sen ska vi visst åka en sväng.. undrar vart? :)

puss / T

If you want it

hejsan!

dagen idag har vart ganska okej. först skola as usual, fick tillbaka mitt arbete om thailand, MVG på det !!! bra tina! trodde jag då inte.

sedan stressa hem och slänga i mig lite mat, sen åkte jag in till tandläkaren. de tog bilder & sånt, ja, vi har problemtänder i släkten! skulle tillbaka om 1 år iallafall. men frågade om jag kunde göra något åt mina tänder där nere (som är jättefula) och hon sa att absolut, du kan få tandställning, men du vägrade ju det innan. så sant så, det gjorde jag med. men har funderat på det, det är ju bättre att plågas med en ståltråd i käften ett tag, än att gå och störa sig på något hela livet, som man kunde göra något åt. ska nog ringa in någon dag. fick se att jag hade 4 visdomständer med, hur läskigt är inte det då??...

ge mig sommar!!



lina, du är bäst!

fysikprov imon, så dags att plugga!!
puss / T.


Thank you hun's

heeeeeej!

TACK tjejer för igår, hade verkligen en helgo kväll, och så mycket fint fick jag, tacktacktack! ni är underbara :)

hoppas att ni tyckte det var bra med :)
iallafall så var det grillparty hos mig, eftersom jag fyller år på tisdag så firade vi det lite :)

bilder från kvällen får ni kolla på min bilddagbok imorgon:
http://tinadahl.bilddagboken.se , då uppdaterar jag som många tjatar om att jag aldrig gör ;)

det jag fick var: en jättefin tavla och godis"skålar"  från linn & erika med bilder på oss :), presentkort på Atlantis SPA från min underbaraste Evelina, sedan den rosa plattången, tjejer ni är bäst! ett jättesnyggt halsband, och en söt liten boll, och choklad, TACK allihopa! ♥

här får ni ett smakprov:


nu ska jag äta!
puss / tina


Sweetest


Tagga till kvällen brudar ;)


/ T. DAHL


It´s time to change.

hejsan!

lovade ju att uppdatera mig här nu ikväll, och självklart vill jag inte svika er. dagen har vart helgo ;)  började med att jag gick ut till garaget och hämtade moppen (nej, jag är inte lat, men hade bråttom efter skolan) sedan åkte jag till skolan och pratade med martin, min kemilärare som för övrigt är den absolut bästa läraren man kan ha! han sa att jag kunde göra provet nästa vecka, inga som helst problem.
därefter teknik med peddo-sune, sista lektionen med han idag, haha! sedan slöjd, jag & evelina har ju träslöjd tillsammans med killarna. after that matte följt av engelska.

jag och jannike gick lite tidigare för att jag skulle hinna in till läkaren. sedan perfekt "tajmat" när jag var klar där, var klockan tio i 3 och då hade jag en tid att passa på ett annat ställe - sköna jag. gjorde nagelförlängning, och resultatet blev såhär:
  

jannike var så snäll och satt där med mig i 2 timmar :) känns lite ovant nu i början, men jag tycker det blev superfint och är verkligen nöjd!

nu ska jag fixa iordning mig, sedan åker jag till jannike där det är filmkväll :)

förövrigt blir vi bara tjejer imon, så tro inte det är fritt fram, ingen idé att ens försöka ;)

puss / T.

So much more..

gissa om jag är trött? kan jag lova att jag är. vid 02 då jag fortfarande var uppe och skrev klart arbeten och grejer, slängde jag i mig en redbull. sista gången jag kollade på klockan var tio i 3. sen gick jag upp vid halv 7, alltså bara fyra timmars sömn inatt.. skärpning.

nu ska jag öva på kemin och äta, hinner aldrig äta på fredagsmornarna i vanliga fall.. hoppas martin är förstående och låter mig ha provet nästa vecka..

puss på er !
/ T.

Fuck everything.

allting går åt helvete nu, med skolan. jag hatar den just nu.

nu har jag i stort sett gjort klart tekniken och historian. bara två recensioner + kemi-läxförhör kvar ikväll, kemiprovet kan jag faktiskt inte ha imon. jag skjuter upp på allt. aaaaaah, kill me.


btw, min systers tröja som jag diggar starkt.

puss / T.

I´ll be the one that protect you

H E J  på er, och förlåt för dålig uppdatering!

som plåster på såren bjuder jag på en dagens outfit, och hoppas ni blir på bättre humör. ser väldigt lame ut på bilden dock.
              


¤ vit t-shirt / bikbok
¤
svart kofta / rut m.fl.
¤
chinos / hm
¤ väska / hm
¤ skor / PARIS!



känner mig så himla stressad. stannade kvar i skolan och gjorde klart det jag hade kvar i bilden, sedan hem, slängde i mig korv m. bröd och började plugga. har gjort klart mitt teknikarbete och är snart klar med mitt hi-arbete med. sedan är det bara 2 recensioner på böcker jag inte ens läst iår. och efter det ska jag kunna kemiprovet + kemi läxförhöret som ett rinnande vatten. tror ni det går? svar: NEJ. håll ut tina, tänk positvt....

men ey
, nu ska jag fortsätta. kanske lyckas rädda hälften av betygen - om jag har tur.
imorgon blir det inte uppdatering förräns på kvällen, då ska jag visa er något fint! (förhoppningsvis).

ha det fint!
puss / tina

Not anymore.

fick precis lite smått panik. kunde inte logga in här på bloggen, och trodde då att någon bytt mitt lösen. men efter några gångers försök upptäckte jag att caps lock var aktiverad, puuuh.

har nyss fikat, fanns mycket gott hemma. jag borde inte, jag vet. nu får ni inte tolka det fel och tro att jag bantar, för jag är så mycket emot att banta! saken är den att jag ska börja tänka på vad jag äter, men jag bryr mig inte om hur mycket jag äter eller hur mycket vågen visar. de som känner mig och följer mig dagligen vet hur jag menar. dessutom har vi diabetes i släkten.

idag har vi fått våra sucktröjor, redan (!). har gått och gnällt flera dagar att jag inte ville ha den längre, men nu ångrar jag inte ett skit att jag har den, för den är förbannat skön!

varför måste det vara så svårt?

puss / T.

Scream

Tjabba!

sitter och pluggar för tillfället. ska göra klart mitt Thailand-arbete tänkte jag :)
lina du är för söt!

jo, bilderna, de kommer lite senare, ska prioritera plugget före allt annat idag, det gjorde jag ju inte igår, då fick jag inget gjort heller, så idag ska jag få lite gjort enligt min planering.

kommer du ihåg evelina? vilka tider!  :)

här går vi i sjuan tror jag, haha! den bjur vi på!

tina ~ bort med tanken..

puss / T.


Love don´t live here anymore

heeej!

kom hem för en dryg timme sen. vi 4 var i barnarp och kollade på en tomt, nej vi ska inte flytta.
efter de vägarna mådde jag så illa. har ont i huvudet fortfarande. därför ska jag lägga mig nu..

imorgon är det halv skoldag, sedan ' ta igen dag ' hur bra som helst, något som verkligen behövs! tur att några lärare har lite förståelse, speciellt våran klf stefan, han fixar och ordnar allt.

Vad tycker ni om amanda's nya singel förresten!? :)



Godnatt / tina

Nobody said it was easy..

.......

jaja. plugga skulle jag göra, ärligt talat har jag inte gjort ett skit. jag är inte på bra humör heller, sen orkar jag inte.
lovade ju att lägga upp bilderna ikväll, men det löftet får jag nog skjuta på tills imorron, eftersom jag verkligen måste plugga nu.
att jag inte fattar det.

nu ska jag inte dra ner erat humör till min nivå. hoppas ni mår bra iallafall, och att ni haft en kanonbra helg.

sitter & kollar på gamla bilder. och när jag ser bilderna, blir jag påmind av de tiderna, de tiderna som aldrig kommer att komma tillbaka, och om det blir liknande, blir de aldrig samma. thailand är det bästa vi någonsin gjort .


                                                         ♥


tänk om man kunde börja om därifrån igen. miss it.

with tears in my eyes.
/ T.


Just a minute away..

God morgon!

gårdagen var trevlig! firade lisa & emma som fyllt år, grillade vid åsasjön med en massa goa människor, vi var nog 30pers :) mysigt. var väl där till 00.30 ungefär, sedan åkte vi hem, svinkallt kan jag meddela. men inte dog vi för det! linn & erika åkte med mig & jannike, vi skjutsade hem basse, walle & myntti.
bilder kommer senare idag!

har tagit mig en sovmorgon idag för att orka med allt jag ska göra idag. pluggpluggplugg står på schemat, sorgligt men sant. sedan om jag hinner ska jag åka och kolla på dansuppvisning i huskvarna.

skulle ju egentligen jobbat hela dagen idag, men har så mycket att göra så jag bytte den tiden.
let´s start!
PUSS / T.DAHL

Tired

Grillkväll med en massa folk ikväll, mycket trevligt! uppdaterar imon,

Godnatt folket!
kyss / tina

Stand by me

hejsan!

idag var det skola som vanligt. sedan in till stan med jannike, linnea & joanna. inhandlade lite presenter till födelsedagsbrudarna vi ska fira imon ;) sedan hittade jag lite annat med :) känner verkligen hur pengarna bara försvinner iväg på kontot, och det är mycket utgifter nu.. snart stockholm och därefter göteborg! ska bli riktigt kul, tur att det är löning innan dess!

vissa i talang är ju riktigt duktiga, ikväll syftar jag på dessa: Zara Karlsson, en söt liten tjej på 10 år som sjunger så grymt bra. sedan har vi trollkarlen Alexander Vasiliou, han är så grym, jag fattar verkligen inte hur han gör!

nu ska jag sova, ska jobba imorron 11-18.... surt. men jag är i behov av pengar så..



är lite avis på min bror som ikväll träffar sina jönköpingskompisar, & bla.a Daniel Karlsson. FUSK!

Godnatt på er!
PUSS / t.dahl

Better in time

hejsan!

kom nyss hem från skolan, har precis gjort biologiprovet, och det kändes hyftsat iallafall. skönt att det är gjort, men fysiken får bli på tisdag. fick reda på resultatet på mitt historiaprov idag, MVG-, och jag som övade dagen innan, är riktigt glad för det faktiskt. bara jag gör ett arbete till har jag nog ett spikat MVG i slutbetyget (i historia, jagvet) haha. bästa läraren är då allt Gunnar.

nu ska jag plugga (idag igen!). vi hörs lite senare!

DAGENS LÅT! - har verkligen fastnat för denna!


puss / tina

Morgoninlägg

God morgon!

är ni uppe med tuppen idag? det var jag, nästan iallafall!

skola idag igen, men torsdagar är inte så jobbiga. vi har klt, SO, spanska & idrott.. Förresten så har jag ont i hela kroppen sen orienteringen igår, haha, otränad som man är..
Nu ska jag plugga lite innan jag går, börjar 9.00 så lär väl gå 5 i :)

GE MIG SOOOMMAAAAAR!


Hörs senare!
PUSS / t. dahl

Nothing else?

trots att jag har 2 prov imon dras jag ändå hit. har biologi och fysik. har inte ens börjat med fysiken än, bra tina!

eftersom jag själv inte har tid att roa mig (i mer än läxböckerna) så tänkte jag att ni kunde få roa er lite istället med att se några snygga bikinis!
---
---
---
---

har fler på lager, men de visar jag en annan dag! ;)
plugg står på schemat.....

/ fröken dahl

Oh, I wanna dance with somebody..

ååååh vad jag saknar dansen!

kulturdagnatt -06
linnea & jag


ciao.

All good things come to an end..

hej på er!

idag hade vi orientering i skolan, och ja det var lika kul som det lät. jag och jannike orienterade tillsammans, och vi tröttnade ganska snabbt, aldrig mer orientering skrek vi i skogen, och några till väl valda ord! haha!  och det satt en lärare gömd vid varje station...

jannike du är för rolig!


men skönt att sluta tidigt iallafall. vi fick korv & dricka uppe vid skolan, sen slutade vi runt 12. de e niiiice! nu sitter jag inne, känner att allergin kryper fram, och jag vill inte ta tabletter, jag vill utmana lite och se om jag verkligen är så allergisk som innan! har hört att det inte är bra att göra så, men jag vet inte..

nu måste jag plugga, jag kommer inte ha något liv på några veckor, men sen är det slut och det ska bli så jävla skönt!
puss på er!
/ fröken dahl

This is for you

hallå igen!

har faktiskt vart duktig och pluggat endel idag, brukar bara bli snack om det, men idag tog jag tag i det. känns hur skönt som helst. däremot är det mycket kvar.



nu ska jag kila ut en sväng tror jag!
ciao / t.dahl


It´s time for the show

God morgon!

idag är jag hemma. är sjuk & allergisk så.

igårkväll var det livat här hemma kan jag lova, jag vill flytta till en egen lägenhet, seriöst. jag ska spara pengar till det, så jag kan flytta om något år! jag & evelina har ju våra planer, och jag tror du ställer nu? ;)



nu ska jag göra mig lite gröt :D ha det nice.
puss / t.dahl

A day away

hallå!

känner mig jättestressad för tillfället. imorgon har jag biologiprov, och jag har bara läst igenom de 30sidorna 1gång. bra jobbat fröken dahl. men så är det alltid nuförtiden. fastän jag vet hur viktig den sista tiden är nu, orkar jag inte jobba så bra som jag gjorde i sjuan-åttan. jag är så sjukt skoltrött, och hoppas gymnasiet ger mig en ny kick, annars lär jag aldrig klara det...

 

fick reda på nationella i matte idag med, och jag har väl inte haft svårt för matte innan, trodde jag. men nu fick jag bevis på det tydligen. fick 28p, G var 23 & VG 42. Jag får inte sänka mitt VG, för då kan jag glömma mina framtidsplaner..

bäst jag kilar då!
puss.


I´m a dreamer

får ursäkta mig för dålig uppdatering de senaste dagarna, men som jag brukar säga, så har det hänt mycket och jag har mer att berätta om!

fredag: alla 6 tjejerna åkte in till stan & åt, sedan blev det bio! " what happens in vegas " var vi på, kanonbra! sedan gick vi till piren och åt en glass, sen till vätterstranden och träffade massa kändisar :)

 

brudar! (joanna, jannike, emelie, lisa, evelina)


och nästa bild är evelinas: (joanna, jannike, jag, lisa, emelie)


lördag: jobbade 8-11. sedan hem och iväg igen med toni in till wicked! köpte en klänning, eller beställde! riktigt snygg var den! de satt och glassade utanför affären på fiddes tuffa bil när vi kom:



hem & gick sedan ut i solen och somnade! toni, mamma & jag gick en sväng sen :) sedan åkte vi (jag, jannike, joanna, emelie, lisa, linnea) in till maxi och handlade det vi ville ha till kvällen. sedan åkte vi in till stan, åt på donkan, tog en sväng på piren, sedan gick vi till vätterstranden och hade trevligt! hahaha, det var riktigt kul, roligt folk och några kändisar träffade man med! alltså piren&vätterstranden säger jag bara.. jönköpings stolthet, så fint som det är!


joanna, jannike, linnea, lisa, emelie!

söndag: eftersom min chef ringde och frågade om jag kunde jobba idag, så gjorde jag det, alltid gott med lite money. jobbade 11-18 och fick besök av en del kändisar idag! alltid trevligt. sedan hem.
toni körde sitt första mx3-sm idag, och jag kunde inte vara med, det tog emot! (han kör vanligtvis mx2, men mx3 är en annan klass med större hojjar, som han precis skaffat en också) första heatet fick han bryta, och i andra blev han 7:a, vilket var kanon! så det blev tårta hemma innan, haha!
elin körde VM i helgen med, i bulgarien! hon blev 5:a totalt i den VM-deltävlingen, grattis elin!

sängen väntar, och innan ringde gunnar hem hit, min so-lärare och sa att hans lektion är inställd imon, vilket innebär sovmorron!
godnatt! / t.dahl


A sunny day

vilken underbar dag säger jag bara! vädret är verkligen högt upp på termometern, och det tacka vi då inte nej till.



dagen var slapp. för första gången i mitt liv tog jag moppen bort till skolan. för er som inte vet så bor jag typ 200m nära skolan, så inte pga lathet, utan att vi skulle direkt till stan sen.. 
hi-provet gick väl inte särskilt bra. hade 2 lektioner, sen drog jag & evelina in till stan. vi skulle hämta ut vaccinet på apoteket, och jäklar vad sega de var där inne, riktiga apotekare säger jag bara.. sen gick vi och tog sprutan mot livmoderhalscancer. visst, kändes gjorde den, men jag är inte känslig för sprutor. nu är det 2 kvar. det är ju värt det, absolut!

vi gick en sväng på stan, mötte emelie och hennes killar, haha! gick till piren och åt glass i solen, supermysigt.
sen hem, och därefter åkte jag bort till crossbanan & kollade på min bror när han tränade. åååh, jag vill också köra! ge mig.
när jag kom hem var jag duktig och tvättade elliot (moppen).



nu ska jag sova! imon blire stan, sen bio om allt blir som planerat!
godnatt folket!
/ tina

You make me smile

hejsan!

känner mig lite stressad, vi har historiaprov imon, jag har inte ens kollat igenom frågorna, och jag måste få bra betyg på det. men ville inte svika er, så en snabbis hinner jag med, även en 'dagens outfit'.

planer för resten av veckan:

  • torsdag: skola, sen stan. jag & evelina ska ta spruta!
  • fredag: skola, stan, sen bio (?)
  • lördag: jobba 8-11, hem, sen till cissi!!
  • söndag: jobba 11-18..


         
 

¤ svart tröja / gina tricot
¤ svart-randiga shorts / zara
¤ jeansväst / JC
¤ skor / danmark
¤ solbrillor / hm
¤ väska / hm

 

jo, måste även visa 2 bilder på den här killen som går i 8:an (?) armmuskler hade han iallafall, haha.

 

allt för mig, ciao / tina


I have a dream

nu är bloggen flyttat till den nya plattformen! lite annan design när man är inloggad, annars ingen större skillnad.

tänkte jag skulle bjuda på en.. (väldigt dålig bild, jagvet. mobilkameran är inte så bra som den sägs..)



¤ svart tunika / gina tricot
¤ rosarutig sjal / gina tricot
¤ svart kofta / hm
¤ svarta 'tofflor' / danmark

min systers pojkvän henke var här innan & lämnade en massa grejer till oss! (han jobbar på intersport) och sen hade han med 3 olika regnjackor jag fick välja på, han tog upp två, en gul & en grön, sedan sa han: men tina, här har jag en som verkligen står tina på! gissa vilken färg? rosa såklart! han är för snäll han!

det var allt för mig! ha det gott.


puss / t.dahl

Dagens låt;

RIHANNA!


/ T.

Summer

ge mig sommaaaar!

vädret är på topp & sommaren närmar sig med stormsteg, men för att få ännumer sommarkänsla tänkte jag bjuda på ett litet bildpecial från sommaren -07!

1.
 2. 3. 4.
5. 6. 7. 8.
9.10.11.12.

alla bilder är kanske inte de roligaste, som sagt var de från sommaren -07. nu ska jag ut i solen!
puss / tina

I think I´m ready to go

hejsan!

var på dåligt humör, men nu har jag fått förklaringen, så nu är det bättre. 
under en tid framöver kommer jag få besök! vill inte gå in på några detaljer här på bloggen, de som har med det att göra kommer få reda på det förr eller senare.

me ♥ you.
image340

tina - många järn i elden så att säga.

ciao.

Everything has a beginning

jättekul verkligen. jag finns också, som ni tydligen glömt.

image339
jag saknar dig hjärtat! du anar inte hur mycket du  betyder. ♥

mina brudar är bäst, glöm inte det.


Göteborg!

I´m back home!

gårdagen blev så jäkla bra! vilken dag alltså, vi brudar har haft det kanon verkligen! detta ska göras om, och då ska även du evelina med! vi som åkte var ju jag, jannike, jonna, emelie, cissi!

mamma skjutsade in oss, och på tågstationen träffade jag även på elina, som också skulle till göteborg, lite kul!
vi hade dock lite problem om vi skulle kolla på avgående eller ankommande tåg, och ett tåg stod vid ena spåret, och vi var påväg mot andra, men efter att vi frågat en tjej som sa att vi skulle till det tåget som redan stod där fick vi panik, och hann precis haffa tag på konduktören innan han hoppade in i tåget!! nära ögat.

väl på tåget pustade vi ut, och åt våran frukost och taggade. framme i götet rusade vi till affärerna och började shoppa, haha! åt på pizza hut, och skrattade som aldrig förr. skulle tagit 20-tåget hem, men istället åkte vi 17-tåget.
alla hittade en hel del, ni får se i någon outfit framöver!

på tåget hem var alla trötta och flamsiga, shit vad kul vi hade, åt småsaker. en kille runt 25-årsålderna satt jämte oss, det var 3-3plaser, mot varandra. där satt han och garvade åt oss, hahah! stackarn.

image336

image337

helt plötsligt börjar det lukta enorm fotsvett, haha. och det kunde inte jag undgå att kläcka ur mig. sedan satt alla vi tjejer där och skrattade, och sa att vi nästan dog i andnöd osv. (vi trodde först det var någons av våra fötter) men sedan kom vi på att vi inte var själva i vagnen, det var alltså han bakom mig och jannike, haha. jag & emelie klarade inte av att se honom sen, för vi började asgarva verkligen! mycket mer hände, emelie och jag ägde ju några killar med, hahaha!
ska jag skriva ner allt här kommer ni tröttna!

sedan hemma i jönköping kom yvonne och hämtade oss, hem & fixade sen bar det av till jonna! där alla götet-tjejerna samlades och hade myskväll! sov sedan hos jonna, och även ikväll ska jag träffa alla de brudsen igen!

TACK TJEJER! underbart. ♥

image338

                                                               ♥

Just like the moon

hallå folket!

hoppas det är kanon med er? själv är det lite krassligt, har nämligen åkt på världens förkylning, precis lagom till alla lovdagar och våran resa, lite surt. men jag vill inte vara klen, så jag mår ganska bra!

hade tänkt överraska er med en sak, men datorn vill inte som jag, får se om jag lyckas senare, så kika in då!
längtar iallafall tills imorgon! ska bli riktigt trevligt, shoppingtur till götet med några av brudarna! tåget går 07.40 inne på stationen!!!

jobbade idag med, 8-12. lite extra pengar, & det är gött. haha! ska berätta en lite småkul grejj. det var såhär, att när jag slutade vid 12 såg jag att en snygg kille tankade utanför, så jag jobbade över lite, tills han kom in.
men innan när jag skulle berätta detta för sofie & mamma, blev det lite fel.

jag: - vetni? innan på jobbet såg jag en snygg kille utanför som tankade, så jag jobbade över lite, därför du fick vänta lite mamma.
mamma&sofie: - haha, du är knäpp.
jag: - men jag ville ju ha han i kassan!
alla: hahahaha, jasså?
mamma: - vad gör du på jobbet egentligen tina!?
jag: - jag gör bara mitt jobb!

hahaha, vilken familj, va?

var även & handlade glass i mina preemkläder på shell innan (jagvet!) och en ung kille som stog i kassan kläcker ur sig:
- Ja! äntligen har du hittat den riktiga stationen ;)
- jag: haha! nej, men vi bor här, så.
- han: jasså?, lite smidigare då!

haha, gick ut därifrån och kunde inte sluta skratta, roliga människor!

nu ska jag ringa jannikehjärtat!
ciao babes! ♥