Uppdatering -igår

här kommer uppdateringen från igår, gick inte att publicera då.



hem, ljuva hem.

kom hem ifrån Bua för någon timma sen. ångrar inte 1 sekund att jag åkte med ner dit. igår åkte vi ner vid 9-tiden och hämtade basse. sen med hasse, sussi, philip, basse & moi i deras bil bar det av till Bua & Jannikes stuga. helt sjukt fint var det där nere, lovelie.
blev sol & bad. stekte på klipporna, och sedan ner i havet & svalka sig emellanåt. på kvällen cyklade vi 4 (jag, jannike, phille, basse) till bua city, haha. helt dött var det, så vi ställde oss & kikade på anslagstavlan, " BÅT BORTSKÄNKES!" hittade vi en lapp som det stod. ringde upp numret & fick reda på vart i hamnen båten låg. killen var asskön, och sa " om inte ni vill ha den åker jag ut och sänker den, för det är där gamla båtar hör hemma. jag har 3 till båtar så jag behöver inte den.. men hör av er om ni vill ha den, så får ni seglet "
vi cyklade ner till hamnen, och hittade en riktig pärla! en segelbåt var det. regnet kom, så vi hoppade på båten och satte oss inne i den. & kameran min hade jag med i väskan, så några kort knäpptes allt. nöjda & glada satt vi där, och kunde kalla den för våran båt, men vi grubblade på vart vi skulle ha den, och då rann idén ut i sanden...men kul var det!

idag blev det steeeeek på klipporna igen, och jag lyckades bygga på min bränna ännumer =) sedan åkte alla 8 in, (jannike & hennes för'ldrar med) och åt på en chinarestaurang inne i varberg. jag kom fram till att jag vart där innan, och damn vad gott det är med kinesmat.

nu orkar jag inte skriva mer, ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0