SM Eksjö

hallo!

igår va det ju då SM:et i Eksjö, & första SM:et för min del igår eftersom jag missade varberg.. vi åkte i onsdags kväll, jag toni & henke S tog bussen & husvagnen ner, medans mama & papa kom i bilen. vädret var kanon när vi kom fram, så trots att vädergudarna hade lovat regn dagen efter så trodde vi inte riktigt på dom denna gång. men det skulle vi gjort, dom hade helt rätt! jag vaknade av att det smattrade på husvagnstaket, neej.  men förarna tyckte att banan var perfekt. det va faktiskt lugnt med regn under dagen.

vaknade redan vid halv sju på torsdagen & toni skulle träna vid halv 8-8 , men ja va ganska seg & på något vänster lyckades jag missa träningen iallafall.
kval nästa då, & jag sprang upp till ante & lånade ett depå-kort ( annars kommer man inte in i depån ) eftersom henke va med så behövde han ett & papa förståss ett med, eftersom han är mekaniker! vi har bara två. det finns nämligen en tv i depån så man ser alla varvtiderna. det är tidskval & då ska man ut & sätta ett så bra varv som möjligt, snabbast tid vinner. det är 20st i varje kval som  går vidare sen till de andra heaten. toni fick inte riktigt till det på kvalet, men kvalade in som 11:a, det är ju heaten som gäller.

1:a heatet: toni hamnade ganska långt bak, men körde upp sig till 7:a. rickard sandberg blev 3:a och första pallplats i SM för han, kul :)

2:a heatet: ett bra utsläpp & 5:a ut över det första hoppet. han blev påhoppad men klarade sig utan att trilla, men den som hoppade på han stötte till bromsen lite så att det störde honom när han skulle bromsa. det va lite synd eftersom han låg 4:a länge, men i slutet blev han också trött.

detta slutade med en 13:e plats totalt nu, eftersom han bröt andra heatet i varberg så kunde han haft lite fler poäng, men det har ju bara vart 2 deltävlingar änsålänge.. det är kul med att dom unga förarna (och andra) går frammåt hela tiden, och är med på toppen. guldet kan gå till någon av dom som nu är runt dom 10 bästa, fight!

elin vann sitt kval och vann &så båda sina heat, kul :)

eftersom lovisa fyllde år så skulle vi hem till henne en sväng på kvällen, så jag & mama tog bilen hem, blev lite stressigt men jag hann. hon fick iaf ett presentkort på sköna jag för 400;- & ett på gina för 100;-  & nästa söndag är det min dag!
när jag kom hem från lovisa inatt så va klockan runt 1 & jag va supertrött. när jag hade gjort mig iordning för läggning så har jag inget täcke & kudde i min säng, precis vad jag önskade, not. då va det bara att ta på sig & gå ut till husvagnen för att hämta mitt täcke, men då gick det inte tända lamporna där inne, och det va kolsvart kan jag lova. jag letade mig fram med händerna & hittade ingte täcke. efter ett tag så hittade jag det - under soffan!
det va ju såklart iskallt & jag kom inte i säng förrens 2.20 därför vaknade jag sent idag.

idag har jag inget planerat, kanske skulle ut & köra på elliot lite? eller minin innan den försvinner "/ , jag som ville ha kvar den, shit &så. / tina

image22

måste säga att jag är riktigt nöjd med det jag sa till dig, så rätt alltså! ( inte toni )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0